apostglen46 Αύγουστος 18, 2004 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 DJD ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΑ ΠΟΥ ΤΗ ΒΡΙΚΕΣΣΣΣΣ ΛΕΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 18, 2004 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Καλά βρε Αποστόλη μη φωνάζεις Σε ένα μαγαζί στην Αθηνάς που έχει ενυδρεία κτλ. Την απόδειξη την έχω πετάξει και δε θυμάμαι όνομα ή νούμερο αλλά είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι στο δεξί σας χέρι όπως κατεβαίνετε την Αθηνάς προς Μοναστηράκι. Πουλάει και διάφορα ζωάκια, παπαγαλάκια, μαϊμουδάκια κτλ οπότε δε φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 18, 2004 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Την γνωρίζω κι εγώ τη Sicce Idra (έσπασα μια πριν από λίγους μήνες) :whistling Όντως ζεματάει κατά τη λειτουργία της. Σαν κατασκευή είναι πολύ απλή (γι' αυτό και είναι τόσο φθηνή υποθέτω). Έχει ένα μειονέκτημα όμως: η είσοδος του νερού είναι μεγαλύτερη από 1/2", και δεν έχει και σπείρωμα για να βιδώσουμε εκεί κάποιον αντάπτορα. Βέβαια, με λίγο ζόρι μπόρεσα να σφηνώσω τον σωλήνα Tygon και δεν είχε πρόβλημα (μέχρι που χρειάστηκε να βγάλω το σωλήνα: τραβώντας τον έσπασε το πλαστικό). Εγώ την είχα πάρει από το Aqua Planet στην οδό Αθηνάς 59 (κοντά στην Πλατεία Κοτζιά). Υ.Γ. Αν θυμάστε την πρώτη αντλία που είχε κυκλοφορήσει η Swiftech, την MCP300, επρόκειτο στην ουσία για τη Sicce Idra αλλά με μεταλική είσοδο και έξοδο νερού: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 18, 2004 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadamsΈχει ένα μειονέκτημα όμως: η είσοδος του νερού είναι μεγαλύτερη από 1/2", και δεν έχει και σπείρωμα για να βιδώσουμε εκεί κάποιον αντάπτορα. Βέβαια, με λίγο ζόρι μπόρεσα να σφηνώσω τον σωλήνα Tygon και δεν είχε πρόβλημα (μέχρι που χρειάστηκε να βγάλω το σωλήνα: τραβώντας τον έσπασε το πλαστικό). Έχεις απόλυτο δίκιο το ξέχασα αυτό. Με ζεστό νεράκι όμως μπήκε ο σωλήνας αν και με λίγη μανούρα. Το μεγαλύτερο ζόρι όμως ήταν στην έξοδο που είναι αρκετά παραπάνω από 1/2" (ίσως και 3/4" να είναι). Εκεί πήρα μεγαλύτερο σωλήνα και το αντίστοιχο ρακόρ για το ψυγείο και λύθηκε το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Αύγουστος 18, 2004 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Είχα κοντά στον 1.5 χρόνο (ίσως και παραπάνω) μια Eheim 1048 η οποία τράβηξε τα πάνδινα.. Δούλευε ίσια, στραβά, ανάποδα δεν εχει σημασια υπο ποια γωνια θα τη βαλεις....το ιδιο δουλευει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 18, 2004 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 εχω την eheim 1250 και πιστευω αξιζει τα λεφτα της,ειναι καλη αντλια με ροη-χαμηλη θερμοκρσια και αθορυβη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 18, 2004 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas Βρε παιδια να ρωτησω κι εγω κατι?Επειδη τυγχανει να εχω παρει το κιτακι της asetek (ασχετο αν μετα εκανα τις απαραιτητες αλλαγες-ψυγειο-ρακορ-λαστιχα-μπλοκ) η L20 απο την ασετεκ εχει βγει κορυφη οχι μονο δεν ακουγεται δεν εχει διαρροες και δεν ζεσταινεται τιποτα απο ολα αυτα.Μηπως επειδη ειναι της asetek εχει καμια διαφορα απο τις υπολοιπες και δεν το ξερουμε?Γιατι ακουω ολα αυτα κι εχω κουφαθει τι γινεται μηπως ειμαι εγω τυχερος γιατι συνηθως ειμαι πιο γκαντεμης κι απ τους γκαντεμηδες.Παντως αποψη μου οτι για ενα μπλοκ ειναι υπεραρκετη μια L20 η μια eheim 1048 εκτος κι αν υπαρχει προοπτικη για δευτερο. εμενα της ασετεκ η Λ20 σταματησε παντως...ετσι χωρις λογο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2004 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio εμενα της ασετεκ η Λ20 σταματησε παντως...ετσι χωρις λογο! Υπαρχουν και L20 της Hydor οι οποιες δουλευαν για 10 μερες χωρις νερο στο κυκλωμα. Κυκλοφορουσαν απλα τον αερα στο κυκλωμα. Fireblade ακους???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Αύγουστος 19, 2004 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Αρχική απάντηση από DJDΤο μεγαλύτερο ζόρι όμως ήταν στην έξοδο που είναι αρκετά παραπάνω από 1/2" (ίσως και 3/4" να είναι). Αυτό ξέχασα να το αναφέρω γιατί έλυσα το πρόβλημα απλά: χρησιμοποίησα το ρακόρ από μια hydor... Τώρα ψάχνομαι για καμιά Iwaki για μόνιμη λύση στο θέμα της αντλίας, αλλά δεν βέπω εύκολα φως σε καλή τιμή (ίσως μέσω ebay αλλά δεν βρίσκονται εύκολα τα "καλά" μοντέλα και μάλιστα για 220V)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Αύγουστος 19, 2004 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 Δηλαδη η αντλια ειναι αψογη για ενα φτινο νερακι.....Με δυο μπλοκ????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr4wanfs Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 ΠΡΟΣ eleven (Δεν μπορώ να σου στείλω pm - λέει ότι έχει γεμίσει το inbox σου ή κάτι τέτοιο.) Καταρχήν καλησπέρα Ο ανεμιστήρας του Volcano που χρησιμοποιώ είναι μάλλον στα τελευταία του (σταματάει κατά περιόδους και το καταλαβαίνω μόνο όταν παγώνει το σύστημα και σταματάει η μουσική ). Μάλλον φταίει κάποια επαφή γιατί ξαναλειτουργεί όταν κουνάω το καλώδιο της τροφοδοσίας του(!)... Τελοσπάντων, είμαι σε επικίνδυνη φάση. Μετά τα μέσα του μήνα δε θα έχω πολύ χρόνο για να εγκαταστήσω και να ρυθμίσω το νερο-σύστημα (φεύγω Αθήνα για να γραφτώ στη σχολή και θα πρέπει να μάθω λίγο τη γειτονιά μου κλπ) πράγμα που κάνει τα πράγματα πιο επικίνδυνα. (Δε λέει να αγοράσω τώρα στα τελευταία καινούριο ανεμιστήρα νομίζω.) Θα με διευκόλυνες αν μπορούσες να μου στείλεις το πακέτο πριν από τις 15 του μήνα. Τώρα σε τι φάση βρίσκεσαι; Pliz ενημέρωσέ με Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr4wanfs Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2004 ΠΡΟΣ eleven (Πάλι είναι δεν μπορώ να στείλω πμ ) Σήμερα το μεσημέρι έλαβα το πακέτο Ωραίος Ήθελα να σε ρωτήσω, το μπλοκ θέλει κι άλλο γυάλισμα ή είναι έτοιμο για χρήση; Επίσης για θερμοαγώγιμη αλοιφή, προτείνεις κοινή λευκή ή Arctic Silver 5; (αυτές τις 2 έχω) Μέχρι στιγμής έχω συγκεντρώσει τα πάντα εκτός από σωλήνες και... σφιγκτήρες Για αντλία θα χρησιμοποιήσω προσωρινά (μέχρι να πάω Αθήνα και κάνω μια έρευνα στα εκεί πετ σοπ) μια παλιά πλυντηρίου. Μόλις στήσω το σύστημα θα ποστάρω εικόνες και αποτελέσματα. Για τυχόν απορίες κλπ τα λέμε στο φόρουμ (εδώ... ). Πάντως με το μπλοκ έκανες καλλιτεχνική δουλειά Τα λέμε Υ.Γ. Τα αυτοκόλλητα είναι όλα τα λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.