YiorgosX Ιούλιος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από tr4wanfs [Σήμερα, στις 03:59] Τελικά για αντλία είμαι ανάμεσα στην Λ30 από το hacshop (60E παρά κάτι ψιλά μαζί με μεταφορικά) και την 1250 από το aquaristikshop (73Ε τελική με μεταφορικά + ό, τι με χρεώσει η τράπεζα για τη μεταφορά του ποσού - δεν έχω πιστωτική ) (Thanx YiorgosX ) με μια τάση περισσότερο για τη δεύτερη (είμαι αγχώδης τύπος ) Αν μπλέξεις την τράπεζα ΔΕΝ συμφέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αν χρησιμοποιει WebBanking, ειναι γυρω στα 5. Αν παει στον ταμία για εξαγωγη Ευρω ειναι 12, ενω για εμβασμα παει 34-37...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιούλιος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 + ό, τι με χρεώσει η τράπεζα για τη μεταφορά του ποσού υπολογιζε οτι θα ειναι πολλα. τοσα, που δε συμφερει να την παρεις απο εξω. μαλλον πιο φτηνη θα σου βγει αν την παρεις απο καταστημα εδω. ασε που θα την εχεις αμεσως, και δε θα περιμενεις (αφου εισαι αγχωδης τυπος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 28, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 09:19] η λ30 που έχει το hacshop πωλείται σαν ανταλλακτικό για το waterchill της asetek και δεν έχει ρακόρ για 1/2 σωλήνες που σε ενδιαφέρουν... δεν είναι η κλασσική έκδοση που πουλάνε τα pet shop... καλύτερα να πας για αυτήν για να μην ψάχνεις ρακόρ...αν η 1250 βγαίνει τόσο φτηνή. βρες κάποιον να σε βοηθήσει με πιστωτική. μέσω τραπέζης δε θα είναι λίγα. Έχει μέσα ρακορ απλά έχει αυτά που παίρνουν το σωλήνα χωνευτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 έχει για 1/2 εξωτερική διάμετρο... εμείς χρησιμοποιούμε 1/2 εσωρερική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούλιος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas έχει για 1/2 εξωτερική διάμετρο... εμείς χρησιμοποιούμε 1/2 εσωρερική... Τι εννοεις εμεις??? Εσυ αλλαξες στρατοπεδο! Πηγες στα μειον! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούλιος 28, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Δεν νομίζω να παίζει τόσο μεγάλη διαφορά για 2mm σωλήνες πάντως. Αν αναλογιστείς ότι τα περισσότερα σωληνωτά ψυγεία έχουν 8mm σωλήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 και όμως....για αυτά τα 2μμ εμένα δεν έμπενε με καμία παναγία και ανγκάστηκα να κάνω ένα mod στα ρακορ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 28, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Δεν νομίζω να παίζει τόσο μεγάλη διαφορά για 2mm σωλήνες πάντως. Αν αναλογιστείς ότι τα περισσότερα σωληνωτά ψυγεία έχουν 8mm σωλήνες... αρχικά δεν είναι σε όλα τα λάστιχα 2μμ διαφορά. τα tygon είναι 16μμ νομίζω εξωτερικά. επίσης πιο πολύ εμπιστεύομαι τους μεταλλικούς σφικτήρες από τα σφηνωτά ρακορ. τέλος, αν πάρει τράνζιτ ραντ, θα βάλει ρακόρ ίδια με του μπλοκ.Δαίδαλε η δύναμη της συνήθειας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιούλιος 28, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Νομιζω οτι το Hac εχει και τις δυο εκδοσεις δηλ για waterchill kit και την κοινη με 1/2`` εσωτερικη διαμετρο ρακορ. Αυτο προκυπτει και απο το site της Asetek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 29, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 η asatek ¨οταν λέει 1/2 feedings ενοεί εjωτερικής διαμέτρουTo hac έχει αυτή μίας και εγώ απο κει την πήρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr4wanfs Ιούλιος 30, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 30, 2004 Μόλις επέστρεψα! Καταρχήν για το ψυγείο, ο μάστορας τελικά μιλούσε γενικά για καινούρια μοντέλα ψυγείων και όχι για κάτι συγκεκριμένο (ζντόινγκ.... ) επειδή απλά δεν μπορούσε να βρει αυτό που ζητούσα... Δε νομίζω να αξίζει τον κόπο να το ψάξω περισσότερο. Δε μου φάνηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος ούτως ή άλλως. Εγώ φταίω που του έδωσα σημασία Σχετικά με την αντλία τώρα... Δυστυχώς δεν είχα ιδέα σχετικά με το τί μπορεί να μου ζητήσει η τράπεζα . Επομένως ή θα προσπαθήσω να βρω λύση με πιστωτική ή θα ψάξω σε pet shop για αυτήν ή για την L30. Τα λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tr4wanfs Αύγουστος 17, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Μια και αύριο κατεβαίνω Θεσσαλονίκη είναι ευκαιρία να ψάξω για αντλία (Eheim 1250 τελικά) και ψυγείο (το γνωστό). Καταρχήν ήθελα να ρωτήσω αν ο eleven αναλαμβάνει να στείλει πλήρες πακέτο με τα παραπάνω + το μπλοκ (του έστειλα πμ αλλά μάλλον λείπει διακοπές). Αν όχι, πείτε pliz καμιά διεύθυνση (κατά προτίμηση κέντρο) από pet shop ή μαγαζί ανταλλακτικών (ή οτιδήποτε άλλο :Ρ ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 17, 2004 #34 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Eπειδή και γω φίλε ενδιαφέρθηκα για την συγκεκριμένη και πήρα τηλ σε μαγαζιά κανείς δεν την έχει ετοιμοπαράδοτη πρέπει να την παραγγείλεις για να έρθει από Αθήνα. Μόλις πριν λίγο μίλησα με το piranha αι μου είπε 80 για την 1250. τηλ 2310226002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 17, 2004 #35 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Βρε παιδια να ρωτησω κι εγω κατι?Επειδη τυγχανει να εχω παρει το κιτακι της asetek (ασχετο αν μετα εκανα τις απαραιτητες αλλαγες-ψυγειο-ρακορ-λαστιχα-μπλοκ) η L20 απο την ασετεκ εχει βγει κορυφη οχι μονο δεν ακουγεται δεν εχει διαρροες και δεν ζεσταινεται τιποτα απο ολα αυτα.Μηπως επειδη ειναι της asetek εχει καμια διαφορα απο τις υπολοιπες και δεν το ξερουμε?Γιατι ακουω ολα αυτα κι εχω κουφαθει τι γινεται μηπως ειμαι εγω τυχερος γιατι συνηθως ειμαι πιο γκαντεμης κι απ τους γκαντεμηδες.Παντως αποψη μου οτι για ενα μπλοκ ειναι υπεραρκετη μια L20 η μια eheim 1048 εκτος κι αν υπαρχει προοπτικη για δευτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Αύγουστος 17, 2004 #36 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Χθες, στις 21:41] η L20 απο την ασετεκ εχει βγει κορυφη οχι μονο δεν ακουγεται δεν εχει διαρροες και δεν ζεσταινεται τιποτα απο ολα αυτα.Μηπως επειδη ειναι της asetek εχει καμια διαφορα απο τις υπολοιπες και δεν το ξερουμε? και η δικια μου μια απο τα ιδια, κι ας μην ειναι απο την asetek. η 2η ομως, γιατι η πρωτη εχανε και γυρισε πισω μεσα σε 2 ωρες. για να γκρινιαζει ο κοσμος ομως, κατι θα ξερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Αύγουστος 17, 2004 #37 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 22:34] και η δικια μου μια απο τα ιδια, κι ας μην ειναι απο την asetek. η 2η ομως, γιατι η πρωτη εχανε και γυρισε πισω μεσα σε 2 ωρες. για να γκρινιαζει ο κοσμος ομως, κατι θα ξερει. Aρα μεσα στην γκαντεμια μου ειμαι και τυχερος φαινεται επεσα σε καλο κομματι εκτος και τα φτυσει αργοτερα (χτυπα ξυλο).Ειναι η πρωτη μου αντλια κι εκατσε καλα τι να πω για να υπαρχουν παραπονα ομως κατι γινεται εχεις δικιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 18, 2004 #38 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Το προβλημα με την L20 ειναι γνωστο. Λογω του βαλε-βγαλε το πλαστικο κουμπωμα που εχει σε καποια φαση αρχιζει να μην εφαρμοζει και τοσο καλα με αποτελεσμα στην αρχη να μπαινει αερας στο κυκλωμα και στην συνεχεια διαρροη. Εχω δοκιμασει 2 απο τις οποιες η μια ειχε το προβλημα και η αλλη οχι. Μαλλον ειναι πως θα κατσει η φαση.Οσο για τον φιλο θα ελεγα να παει στο πετ σοπ του αεροδρομιου και να παρει την L20 για να τελειωνει μια και καλη. 700 λιτρα την ωρα ειναι υπεραρκετα για ενα μπλοκ. Δεν νομιζω να χρειαστει παραπανω ακομα και αν προσθεσει αργοτερα και VGA block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 18, 2004 #39 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Είχα κοντά στον 1.5 χρόνο (ίσως και παραπάνω) μια Eheim 1048 η οποία τράβηξε τα πάνδινα.. Δούλευε ίσια, στραβά, ανάποδα, σε κλειστό κύκλωμα, σε ανοιχτό, με αέρα πολλές φορές, και ποτέ δεν έπαθε τίποτα (εκτός του όταν την έσπασα εγώ ). Επειδή περίμενα το ανταλλακτικό πήγα και πήρα μια Sicce Hydra με 26 ευρώ. Μικρούλα σε μέγεθος, 1300l/h ονομαστική ροή και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ζεματάει (65 βαθμούς έπιασε το πλαστικό), οπότε αναγκαστικά της έβαλα ψύκτρα και ανεμιστήρα Αν σε παίρνει να δώσεις το κάτι παραπάνω πήγαινε για Eheim, η ποιότητα της είναι αυτή που ζητάει τα παραπάνω χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Αύγουστος 18, 2004 #40 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:49] Sicce Hydra με 26 ευρώ. Μικρούλα σε μέγεθος, 1300l/h ονομαστική ροή και μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι ζεματάει (65 βαθμούς έπιασε το πλαστικό), οπότε αναγκαστικά της έβαλα ψύκτρα και ανεμιστήρα 1300l/h με 26????? :jump: Βρε, δεν πειράζει που ζεματάει!!Θα την πάρω και θα ψήνω και τα τσαγάκια μου επάνω της το χειμώνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.