ellinas Ιούνιος 29, 2013 #81 Ιούνιος 29, 2013 Εδώ σας έχω τα καινούργια patch noteNews - Patch Notes - Patch 21.13.01 - TERA
Nick74 Φεβρουάριος 1, 2014 #84 Φεβρουάριος 1, 2014 ειπα πως μου λειπει που και που το καψιμο απο mmo και ειπα να το δοκιμασω...Το παιχνιδακι πραγματικα οπως το βλεπω μεχρι τωρα λεει, δοκιμασα αρχικα λιγο μαγεια μεχρι 20 lvl σε pve και μετα ειπα να δοκιμασω να φτιαξω κι ενα char σε pvp αλλα οι pvp servers ειναι unplayable απο το 10 lvl και μετα μολις πας δευτερο χαρτη. Το ελεος το ιδιο δηλαδη, τα 60ρια τη στηνουν στις γεφυρες και δε μπορει κανενα noobακι να περασει...Δηλαδη σε τετοιο βαθμο που οι βαρυφορτωμενοι με καρμα του lineage οταν ηταν στις δοξες του μοιαζουν με Βουδιστες καλογερους ή με τη Μητερα Τερεζα.Τεσπα, σε pve ειναι μια χαρα...
grathk Μάρτιος 10, 2014 #85 Μάρτιος 10, 2014 Απλά αλλάζεις channel και το περνάς Lumbertown bridge. Μην μασάς πιο μετά το pvp είναι αρκετά ενδιαφέρον.
Nick74 Μάρτιος 11, 2014 #86 Μάρτιος 11, 2014 Μπα... Κατέληξα fraya κι όλα καλά... Εξ άλλου για PvP καλύτερη φάση από τα battlegrounds δεν υπάρχει.Στην τελική αφού duels μπορείς να κάνεις οπουδήποτε δε βρίσκω τίποτα θετικό στο να στην πέφτει ο κάθε πυροβολημένη απλά επειδή έχει τη δυνατότητα η ακόμα χειρότερο για να κλέψει drops... Στάλθηκε από το C1505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nick74 Μάρτιος 11, 2014 #88 Μάρτιος 11, 2014 κριμα που δεν εισαι Zenobiaμωρε πολλοι οι servers σε σχεση με τους παικτες...υποτειθεται ο fraya ειχε απο την αρχη πιο πολυ κοσμο οποτε με βαση αυτο εκανα την επιλογη
Nick74 Μάρτιος 11, 2014 #91 Μάρτιος 11, 2014 και fraya εχουμε αρκετους Ελληνες... Γενικα το ενδιαφερον δεν ειναι να εχει Ελληνες (οχι πως με χαλαει βεβαια, καλυτερα να εχει) αλλα να μην εχει γερμανους... Ειναι εντελως ζωα, κομπλεξικοι καμμενοι με αισθημα κατωτεροτητας και χαλανε τα games οπου μπαινουν (το να παιζεις σε γερμανικο p-server ειναι σα να εισαι διακοπες στη Μορντορ ). Ευτυχως στο Τερα εχει γερμανοφωνο οποτε αστους εκει μαντρωμενους:dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.