Jump to content

TERA ONLINE

Helly

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Οι pvp servers είναι η χαρά του griefing από ότι έχω ακούσει.Δες και μόνος σου όμως.

Προσωπικά παίζω Fraya(PVE).

Οι pvp servers είναι η χαρά του griefing από ότι έχω ακούσει.Δες και μόνος σου όμως.

Προσωπικά παίζω Fraya(PVE).

Το θέμα είναι ότι το lowlvl ganking από 60αριδες το αντέχω (μέσα σε λογικά πλαισια), αλλά μόνο αν και στα 60 έχει world pvp Vs 60αριδες που να αξίζει αλλιώς πάω σε pve που και εκεί στο q για bg θα περιμένω.

Δεν έχει factions το game και έχει από εποχές lineage2 (prewow) να παίξω σε τέτοιο mmo.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZwqLBhVunIU]Fragster PvP vs Elmore, Nos Morte, Tomahawk - Killian Server Tera - - YouTube[/ame]

Δεν νομίζω ότι όλοι οι 60άρηδες κάνουν αποκλειστικά και μόνο griefing στις μικρές περιοχές οπότε όλο και κάποιο open world pvp θα έχει και στους χάρτες γύρω από Kaiator.

Και εγώ στον Freya παιζω.Στην Κορέα έχουν βάλει patch με factions και σιγά σιγά θα το μεταφρασουν και για εμας.Οι 60ριδες που μόλις έχουν φτάσει 60 αυτή gangaroun σε low lvl περιοχές μετά τους περνάει και παίζουν σωστά.Αυτά ισχύουν για τους pvp server στους pve δεν έχει pvp εκτός από arena battleground και guild vs guild.Σε 1-2 εβδομάδες πιστεύω θα έχει μπει patch με νέα dugeon και νέο pvp στην Αμερική μπαίνει 1-2 του μήνα

Γιατί πήγατε σε pve server ρε σεις?

Killian ftw.

To griefing δεν υφίσταται ιδιαίτερα και πραγματικά δεν είναι και θέμα να σε φανε κανα δυο φορές μέχρι να πας 60.

Σύντομα federation patch και για εμάς εδώ.

OK ας πούμε ότι κατέληξα στο θέμα server. Περιμένοντας να λήξει η συνδρομή στο wow, έχω 4 μέρες τώρα που το μόνο που κάνω είναι χαρακτήρες, παίζω 15-20 λεπτά και κάνω άλλο μέχρι να καταλήξω σε race-gender μιας και παντού διαβάζω ότι τα racials δεν κάνουν κάποια διαφορά.

Όλοι οι χαρακτήρες έχουν ένα κοινό, το Class!

Archer! Δεν με ενδιαφέρουν τα άλλα class για να τα παίξω, μόνο αυτό, όχι ότι έχω κάτι εναντίον τους αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ σε range class με bow.

Είναι αρκετά balanced το παιχνίδι για μια τόσο αποκλειστική επιλογή τόσο σε pve όσο και pvp; Δεν θέλω να κάτσω να παίξω να πάω 60 να αρχίσω το gear up και να παίρνω απαντήσεις "sorry not archers"...

Ta archeria,

γενικά έχουν dps αρκετά υψηλό, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή για groups.

Το θέμα είναι οτι θα παίζεις με φίλους, οπότε ότι και να επιλέξεις δεν θα έχεις θέματα.

Οσο για τα race, Elin master race.

Η επιλογή server είναι το πιο σημαντικό. Fraya για pve, Killian για pvp.

Αν πας σε άλλο θα δεις σύντομα οτι θα πάει για merge μιας και δεν έχει κόσμο.

Θα σου πρότεινα να πας killian, όπου θα μπορείς να κανεις pvp οπότε θες.

Τα instance είναι τα ίδια και μπορείς να τα κάνεις όπως και να έχει.

Μουφα να αποκλίσεις το μισό gameplay πηγαίνοντας σε pve server.

To θέμα αποκλεισμός είναι γενικό συμβαίνει σε όλους ανεξαρτήτως class αν δεν υπάρχει καλό "item level".Από την άλλη ακούς παντού να λένε "skills counts not gear" :wall:.

Όσο για το race μπορεί τα racial skills να μην κάνουν διαφορά αλλά το hitbox και το range στα skills κάνει οπότε Elin master race.Σε όλα τα classes τα elin έχουν γρηγορότερα skill animations οπότε faster attack (σε melee) faster casting speed (σε sorc).

To θέμα αποκλεισμός είναι γενικό συμβαίνει σε όλους ανεξαρτήτως class αν δεν υπάρχει καλό "item level".Από την άλλη ακούς παντού να λένε "skills counts not gear" :wall:.

Όσο για το race μπορεί τα racial skills να μην κάνουν διαφορά αλλά το hitbox και το range στα skills κάνει οπότε Elin master race.Σε όλα τα classes τα elin έχουν γρηγορότερα skill animations οπότε faster attack (σε melee) faster casting speed (σε sorc).

Για lancer νομίζω ότι Elin είναι fail (small hitbox).

Elin... Ούτε μία στο εκατομμύριο... Ούτε να σκεφτώ μπορώ ότι θα το βλέπω μπροστά μου όλη την ώρα...

Τώρα αν το speed animation σε 1 race το κάνει τόσο ανώτερο από τα άλλα θα το ονόμαζα design flaw, αν ήθελαν να δώσουν ένα τέτοιο χαρακτηριστικο θα έπρεπε να υπήρχε ένα stat-rate για κάθε race εμφανές μαζί με τα racials.

[MENTION=24311]Typhonios[/MENTION]

small hitbox ίσως λίγο δυσκολότερο να το healαρεις αλλά μεγαλύτερο range στα skills.O δικός μου lancer πάντως είναι high elf.

[MENTION=1666]FrOsT[/MENTION]

Θέλεις δεν θέλεις θα τα βλέπεις συνέχεια μπροστά σου μιας και αποτελούν το πιο δημοφιλές race.Φυσικά και είναι design flaw.Αν θες να έχεις ένα μοναδικό χαρακτήρα πας baraka.Baraka και archer έχω δει μόνο μια φορά.

Elin master race οχι λόγο hitbox. Απλά best of all worlds.

Μα Elin Lancer? τι θα κάνει tank??? Προτιμώ Baraka ,μιας και είναι ντούκι .

[MENTION=1666]FrOsT[/MENTION]

Θέλεις δεν θέλεις θα τα βλέπεις συνέχεια μπροστά σου μιας και αποτελούν το πιο δημοφιλές race.Φυσικά και είναι design flaw.Αν θες να έχεις ένα μοναδικό χαρακτήρα πας baraka.Baraka και archer έχω δει μόνο μια φορά.

Δεν είναι θέμα να κάνω κάτι μοναδικό, αλλά αυτού του τύπου races δεν τα πήγαινα ποτέ, όπως και τους χαρακτήρες που τους κάνουν όσο το δυνατόν πιο μικροσκοπικους όταν τους φτιάχνουν, όπως στο aion...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.