Jump to content

TERA ONLINE

Helly

Recommended Posts

"FREE" 2 PLAY από Φεβρουάριο. (και πολύ άργησε)

Για τις διαφορές ανάμεσα σε free - veteran - premium:

Tera Club - Tera Europe

Για να ξεκινήσετε το game τώρα - με νέο account δλδ:

TERA: Try for free now!

Όσοι το ψήνετε άμα δεν έχετε Δυνατό PC, όρεξη για ψάξιμο

πως θα κάνετε customise το ΑΘΛΙΑ-OPTIMISED game engine

και μπόλικη κ0λ0φαρδία ώστε να κάτσει το customisation στο

set-up σας τότε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝ. Αν τα παραπάνω

δεν σαν πτοούν ή άμα είσαστε καθυστερημένοι (όπως οι πιο

πολλοί στο game) τότε καλή σας τύχη και καλή διασκέδαση.

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply
"FREE" 2 PLAY από Φεβρουάριο. (και πολύ άργησε)

Για τις διαφορές ανάμεσα σε free - veteran - premium:

Tera Club - Tera Europe

Για να ξεκινήσετε το game τώρα - με νέο account δλδ:

TERA: Try for free now!

Όσοι το ψήνετε άμα δεν έχετε Δυνατό PC, όρεξη για ψάξιμο

πως θα κάνετε customise το ΑΘΛΙΑ-OPTIMISED game engine

και μπόλικη κ0λ0φαρδία ώστε να κάτσει το customisation στο

set-up σας τότε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝ. Αν τα παραπάνω

δεν σαν πτοούν ή άμα είσαστε καθυστερημένοι (όπως οι πιο

πολλοί στο game) τότε καλή σας τύχη και καλή διασκέδαση.

Mια χαρά που γύρισε F2P!!!

Θα το αρχίσω ξανά, αν και με δείκτη IQ πάνω από 120, θα το επιλέξω :p.....μπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Υ.Γ.Χωρίς πλάκα τώρα, τόσο ΧΑΛΙΑ έγινε το ρημάδι??

Υ.Γ.Χωρίς πλάκα τώρα, τόσο ΧΑΛΙΑ έγινε το ρημάδι??

Από την αρχή ήταν έτσι, απλά το θέμα με το άθλιο

optimisation και τα τραγικά FPS δεν το βίωσες εσύ

γιατί είναι έντονο κυρίως σε Nexus και BGs. Πρέπει

να είσαι 60 lvl για να τα κάνεις αυτά. Παραθέτω και

κάτι που 'χα γράψει στο Blade & Soul thread:

Για το Tera θα σε δώσω 2 παραδείγματα, τα οποία μάλιστα αφού έφαγα

μέρες να κάνω optimize τα .ini files του game γιατί είναι gtp. Σε normal

5man istance έχω καλά fps αλλά η gpu τα ξύνει με 45% usage και η cpu

τα ξύνει και αυτή. Σε world raid με γραφικά τέρμα minimum έχω 5-15 fps

με gpu usage 10-13% και cpu usage ΠΑΛΙ να τα ξύνει. ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

έτσι; Οι τύποι κλέψαν ένα σωρό πράματα από την NCSoft από το project

του L3 και ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. Το κώδικα του optimization των

γραφικών. Μισές δουλειές...

Στο TERA άπειρα πράγματα που σιχαίνομαι τα ανέχτηκα (πχ bound to pick

ή bound to equip items - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑ WOW) γιατί στην τελική, το

game με κ@βλωνε το άτιμο, είχε και έχει CHALLENGE, αλλά αυτό που δεν

ανέχομαι πουθενά είναι κολλήματα (λόγω χαμηλών FPS) ενώ έχω τούμπανο PC.

Και να μου 'κανε 100% usage από cpu/gpu θα 'λεγα πάει στο διάολο, αλλά δεν...

Αγνοώντας το θέμα του optimisation, από τότε που 'χες πρωτο-παίξει (που ήταν είδη καλό

/ενδιαφέρον) έχει βελτιωθεί Π Ο Λ Υ. Το θέμα με τα FPS να δω πότε και αν θα βελτιωθεί...

Αν μαζί με αυτά βάλουν και ένα ακόμα item Που θα σου δίνει σχεδόν "100%" chance δεν θα αξίζει?:p

E ναι ποτέ δεν είναι 100% πάντα είναι σχεδόν.Πάντως ακούγονται και για αλλαγές στο speed των mounts καθώς και για τον τρόπο εκλογής των vanarch.Θα δείξει.

ρε παιδια στο σιτε λεει οτι ακομα και τωρα μπορω να παιξω αλλα δεν ξερω τι να κανω..κατι λεει λεει για ενα redeem code αλλα τζιφος!

ρε παιδια στο σιτε λεει οτι ακομα και τωρα μπορω να παιξω αλλα δεν ξερω τι να κανω..κατι λεει λεει για ενα redeem code αλλα τζιφος!
1. Log into account management with your new TERA Europe account.

2. On your account overview page redeem the following code: "PLAY-TERA".

3. Download TERA game client from your account overview page.

4. You are now ready to play and just have to start the game!

Να επισημανθεί ότι σαν trial δεν έχεις πρόσβαση στο bank.Eπίσης αρκετές δυνατότητες επικοινωνίας με τους υπόλοιπους παίκτες είναι απενεργοποιημένες,δεν έχεις πρόσβαση στο global (το βλέπει όλος ο server) στο LFG (για να κάνεις groups) νομίζω ότι έχεις πρόσβαση στο area (το βλέπουν όλοι οι παίκτες που είναι στο ίδιο map με εσένα) και επίσης δεν έχεις πρόσβαση στο απλό chat και στα whispers.Μπορείς να μιλάς κανονικά στο party chat αλλα δεν μπορείς να κάνεις εσύ δημιουργία group μόνο να δεχτείς.

Συνοπτικά /c -> Global,/s -> say,/a -> area,/u -> LFG,/p-> party.

Αν ξεκινήσεις Fraya θα μπορέσω να απαντήσω ingame ερωτήσεις :p.

• 3 months later...

και εγώ στον freya είμαι παντός έχει το πιο καλό σύστημα free to play

lol δεν ξέρω πως ήταν το παιχνίδι επί πληρωμής, αλλά σαν free2play είναι κομπλέ. δηλαδή τι θέλουμε για να πούμε ότι είναι ένα παιχνίδι καλό? 100% chance σε όλα, να πάμε max level σε μία μέρα, και να μας δώσουν δώρο super PC ώστε να παίζει και να μην κλαίμε για χαμηλά FPS? get over it..

δεν υπάρχει καλύτερο του είδους αυτού, ως f2p.

• 4 weeks later...

πρέπει να φτιαχτεί το θέμα με το BG. αρκετές φορές (αν όχι 9 στις 10) οι ομάδες είναι εντελώς unbalanced, π.χ. η μία ομάδα είναι με conjuction και η άλλη agnitor... ε που πας ρε αλέκο με agnitor στο BG....

πρέπει να μπει κάτι σαν gear restrictment

πρέπει να φτιαχτεί το θέμα με το BG. αρκετές φορές (αν όχι 9 στις 10) οι ομάδες είναι εντελώς unbalanced, π.χ. η μία ομάδα είναι με conjuction και η άλλη agnitor... ε που πας ρε αλέκο με agnitor στο BG....

πρέπει να μπει κάτι σαν gear restrictment

Τα battlegrounds δυστυχώς δίνουν τα καλύτερα accessories οπότε έχεις και pve based παίχτες να ασχολούνται με τα battlegrounds μέχρι να τα πάρουν.Μετά φυσικά δεν ξαναμπαίνουν battlegrounds και αυτοί οι παίχτες δεν θα πάρουν έστω Fraywind και θα την πάνε +9 ή +6 για να μπουν battlegrounds μιας και θα την έχουν σε αχρηστία μετά.

Επίσης για να γίνει balance στα teams ανάλογα με το gear θα σημαίνει αυτόματα και μεγαλύτερους χρόνους αναμονής.

Gear normalization ίσως; Όλοι όταν μπαίνουν στο bg πάνε σε ένα fixed ilvl ώστε να κερδίζει ο πιο skilled!

Να δεις ποιός το έκανε πρόσφατα :p

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Μα στο GW δεν μπορείς να κάνεις + το weapon ή το armor νομίζω.

Ακόμα και αν έκαναν Gear normalization μπορώ να φανταστώ το forum την επόμενη μέρα απο όλους όσους έχουν conjuct ή fraywind ++ και masterwork.Οπότε απλώς νομίζω ότι δεν ειναι εφικτό σε αυτό το σημείο.Στην αρχή του Game ίσως να ήταν.

Η μόνη λύση είναι το balancing μέσα στο queue με ilvl με ότι επιπτώσεις θα έχει αυτό.

ισχύει αυτό με τα accs που λες, κυκλοφορούν πάρα πολλοί με Wind's Whisper & Conquer Ring και το άλλο το Neck Battle Torque κάπως έτσι λέγεται,κι από gear τίποτα σχετικό με PvP

κι αυτό με το iLVL είναι πιστεύω κάτι εφικτό, αλλά σιγά μην γίνει μιας και θα πέσει πολύ QQ από noobs που απλά φαρμάρουν points για να πάρουν BG items.

Σημείωση το θέμα είναι να έχεις ilvl με pvp gear και όχι απλώς ilvl..Επίσης πρέπει να λμβάνει υπόψη και τα 2 ilvl και του equipment που είναι equipped αλλά και του equipment που υπάρχει στο inventory.Αλλιώς το σύστημα θα μπάζει.

Αnyhow δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στα battlegrounds τώρα.

τώρα που θα μπει το patch alliance θα φτιαχτούν πολλά πράγματα είδη έχουν φτιάξη την arena

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.