zomg Ιανουάριος 12, 2013 #41 Ιανουάριος 12, 2013 "FREE" 2 PLAY από Φεβρουάριο. (και πολύ άργησε)Για τις διαφορές ανάμεσα σε free - veteran - premium:Tera Club - Tera EuropeΓια να ξεκινήσετε το game τώρα - με νέο account δλδ:TERA: Try for free now!Όσοι το ψήνετε άμα δεν έχετε Δυνατό PC, όρεξη για ψάξιμοπως θα κάνετε customise το ΑΘΛΙΑ-OPTIMISED game engineκαι μπόλικη κ0λ0φαρδία ώστε να κάτσει το customisation στοset-up σας τότε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝ. Αν τα παραπάνωδεν σαν πτοούν ή άμα είσαστε καθυστερημένοι (όπως οι πιοπολλοί στο game) τότε καλή σας τύχη και καλή διασκέδαση.
Typhonios Ιανουάριος 12, 2013 #42 Ιανουάριος 12, 2013 "FREE" 2 PLAY από Φεβρουάριο. (και πολύ άργησε)Για τις διαφορές ανάμεσα σε free - veteran - premium: Tera Club - Tera Europe Για να ξεκινήσετε το game τώρα - με νέο account δλδ: TERA: Try for free now! Όσοι το ψήνετε άμα δεν έχετε Δυνατό PC, όρεξη για ψάξιμο πως θα κάνετε customise το ΑΘΛΙΑ-OPTIMISED game engine και μπόλικη κ0λ0φαρδία ώστε να κάτσει το customisation στο set-up σας τότε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝ. Αν τα παραπάνω δεν σαν πτοούν ή άμα είσαστε καθυστερημένοι (όπως οι πιο πολλοί στο game) τότε καλή σας τύχη και καλή διασκέδαση. Mια χαρά που γύρισε F2P!!! Θα το αρχίσω ξανά, αν και με δείκτη IQ πάνω από 120, θα το επιλέξω .....μπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! Υ.Γ.Χωρίς πλάκα τώρα, τόσο ΧΑΛΙΑ έγινε το ρημάδι??
zomg Ιανουάριος 12, 2013 #43 Ιανουάριος 12, 2013 Υ.Γ.Χωρίς πλάκα τώρα, τόσο ΧΑΛΙΑ έγινε το ρημάδι??Από την αρχή ήταν έτσι, απλά το θέμα με το άθλιοoptimisation και τα τραγικά FPS δεν το βίωσες εσύγιατί είναι έντονο κυρίως σε Nexus και BGs. Πρέπεινα είσαι 60 lvl για να τα κάνεις αυτά. Παραθέτω καικάτι που 'χα γράψει στο Blade & Soul thread:Για το Tera θα σε δώσω 2 παραδείγματα, τα οποία μάλιστα αφού έφαγαμέρες να κάνω optimize τα .ini files του game γιατί είναι gtp. Σε normal5man istance έχω καλά fps αλλά η gpu τα ξύνει με 45% usage και η cpuτα ξύνει και αυτή. Σε world raid με γραφικά τέρμα minimum έχω 5-15 fpsμε gpu usage 10-13% και cpu usage ΠΑΛΙ να τα ξύνει. ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑέτσι; Οι τύποι κλέψαν ένα σωρό πράματα από την NCSoft από το projectτου L3 και ΔΕΝ ΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ. Το κώδικα του optimization τωνγραφικών. Μισές δουλειές...Στο TERA άπειρα πράγματα που σιχαίνομαι τα ανέχτηκα (πχ bound to pickή bound to equip items - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑ WOW) γιατί στην τελική, τοgame με κ@βλωνε το άτιμο, είχε και έχει CHALLENGE, αλλά αυτό που δεν ανέχομαι πουθενά είναι κολλήματα (λόγω χαμηλών FPS) ενώ έχω τούμπανο PC. Και να μου 'κανε 100% usage από cpu/gpu θα 'λεγα πάει στο διάολο, αλλά δεν...Αγνοώντας το θέμα του optimisation, από τότε που 'χες πρωτο-παίξει (που ήταν είδη καλό/ενδιαφέρον) έχει βελτιωθεί Π Ο Λ Υ. Το θέμα με τα FPS να δω πότε και αν θα βελτιωθεί...
grathk Ιανουάριος 14, 2013 #44 Ιανουάριος 14, 2013 Μουφα το pay2fap..Cash shop με RNG items(masterwork alkahest) Οπότε μάλλον σταματάει ο elmek το game απο Φλεβάρη.
nucleus Ιανουάριος 14, 2013 #45 Ιανουάριος 14, 2013 Αν μαζί με αυτά βάλουν και ένα ακόμα item Που θα σου δίνει σχεδόν "100%" chance δεν θα αξίζει?
nucleus Ιανουάριος 15, 2013 #47 Ιανουάριος 15, 2013 E ναι ποτέ δεν είναι 100% πάντα είναι σχεδόν.Πάντως ακούγονται και για αλλαγές στο speed των mounts καθώς και για τον τρόπο εκλογής των vanarch.Θα δείξει.
LocoDiceGR Ιανουάριος 15, 2013 #48 Ιανουάριος 15, 2013 ρε παιδια στο σιτε λεει οτι ακομα και τωρα μπορω να παιξω αλλα δεν ξερω τι να κανω..κατι λεει λεει για ενα redeem code αλλα τζιφος!
zomg Ιανουάριος 15, 2013 #49 Ιανουάριος 15, 2013 ρε παιδια στο σιτε λεει οτι ακομα και τωρα μπορω να παιξω αλλα δεν ξερω τι να κανω..κατι λεει λεει για ενα redeem code αλλα τζιφος!1. Log into account management with your new TERA Europe account.2. On your account overview page redeem the following code: "PLAY-TERA".3. Download TERA game client from your account overview page.4. You are now ready to play and just have to start the game!
nucleus Ιανουάριος 15, 2013 #50 Ιανουάριος 15, 2013 Να επισημανθεί ότι σαν trial δεν έχεις πρόσβαση στο bank.Eπίσης αρκετές δυνατότητες επικοινωνίας με τους υπόλοιπους παίκτες είναι απενεργοποιημένες,δεν έχεις πρόσβαση στο global (το βλέπει όλος ο server) στο LFG (για να κάνεις groups) νομίζω ότι έχεις πρόσβαση στο area (το βλέπουν όλοι οι παίκτες που είναι στο ίδιο map με εσένα) και επίσης δεν έχεις πρόσβαση στο απλό chat και στα whispers.Μπορείς να μιλάς κανονικά στο party chat αλλα δεν μπορείς να κάνεις εσύ δημιουργία group μόνο να δεχτείς. Συνοπτικά /c -> Global,/s -> say,/a -> area,/u -> LFG,/p-> party. Αν ξεκινήσεις Fraya θα μπορέσω να απαντήσω ingame ερωτήσεις .
ellinas Μάϊος 12, 2013 #51 Μάϊος 12, 2013 και εγώ στον freya είμαι παντός έχει το πιο καλό σύστημα free to play
psygreg Μάϊος 13, 2013 #52 Μάϊος 13, 2013 lol δεν ξέρω πως ήταν το παιχνίδι επί πληρωμής, αλλά σαν free2play είναι κομπλέ. δηλαδή τι θέλουμε για να πούμε ότι είναι ένα παιχνίδι καλό? 100% chance σε όλα, να πάμε max level σε μία μέρα, και να μας δώσουν δώρο super PC ώστε να παίζει και να μην κλαίμε για χαμηλά FPS? get over it..δεν υπάρχει καλύτερο του είδους αυτού, ως f2p.
psygreg Ιούνιος 7, 2013 #53 Ιούνιος 7, 2013 πρέπει να φτιαχτεί το θέμα με το BG. αρκετές φορές (αν όχι 9 στις 10) οι ομάδες είναι εντελώς unbalanced, π.χ. η μία ομάδα είναι με conjuction και η άλλη agnitor... ε που πας ρε αλέκο με agnitor στο BG....πρέπει να μπει κάτι σαν gear restrictment
nucleus Ιούνιος 7, 2013 #54 Ιούνιος 7, 2013 πρέπει να φτιαχτεί το θέμα με το BG. αρκετές φορές (αν όχι 9 στις 10) οι ομάδες είναι εντελώς unbalanced, π.χ. η μία ομάδα είναι με conjuction και η άλλη agnitor... ε που πας ρε αλέκο με agnitor στο BG....πρέπει να μπει κάτι σαν gear restrictmentΤα battlegrounds δυστυχώς δίνουν τα καλύτερα accessories οπότε έχεις και pve based παίχτες να ασχολούνται με τα battlegrounds μέχρι να τα πάρουν.Μετά φυσικά δεν ξαναμπαίνουν battlegrounds και αυτοί οι παίχτες δεν θα πάρουν έστω Fraywind και θα την πάνε +9 ή +6 για να μπουν battlegrounds μιας και θα την έχουν σε αχρηστία μετά.Επίσης για να γίνει balance στα teams ανάλογα με το gear θα σημαίνει αυτόματα και μεγαλύτερους χρόνους αναμονής.
FrOsT Ιούνιος 7, 2013 #55 Ιούνιος 7, 2013 Gear normalization ίσως; Όλοι όταν μπαίνουν στο bg πάνε σε ένα fixed ilvl ώστε να κερδίζει ο πιο skilled! Να δεις ποιός το έκανε πρόσφατα Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
nucleus Ιούνιος 7, 2013 #56 Ιούνιος 7, 2013 Μα στο GW δεν μπορείς να κάνεις + το weapon ή το armor νομίζω.Ακόμα και αν έκαναν Gear normalization μπορώ να φανταστώ το forum την επόμενη μέρα απο όλους όσους έχουν conjuct ή fraywind ++ και masterwork.Οπότε απλώς νομίζω ότι δεν ειναι εφικτό σε αυτό το σημείο.Στην αρχή του Game ίσως να ήταν.Η μόνη λύση είναι το balancing μέσα στο queue με ilvl με ότι επιπτώσεις θα έχει αυτό.
psygreg Ιούνιος 7, 2013 #57 Ιούνιος 7, 2013 ισχύει αυτό με τα accs που λες, κυκλοφορούν πάρα πολλοί με Wind's Whisper & Conquer Ring και το άλλο το Neck Battle Torque κάπως έτσι λέγεται,κι από gear τίποτα σχετικό με PvPκι αυτό με το iLVL είναι πιστεύω κάτι εφικτό, αλλά σιγά μην γίνει μιας και θα πέσει πολύ QQ από noobs που απλά φαρμάρουν points για να πάρουν BG items.
nucleus Ιούνιος 7, 2013 #58 Ιούνιος 7, 2013 Σημείωση το θέμα είναι να έχεις ilvl με pvp gear και όχι απλώς ilvl..Επίσης πρέπει να λμβάνει υπόψη και τα 2 ilvl και του equipment που είναι equipped αλλά και του equipment που υπάρχει στο inventory.Αλλιώς το σύστημα θα μπάζει.Αnyhow δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στα battlegrounds τώρα.
ellinas Ιούνιος 8, 2013 #59 Ιούνιος 8, 2013 τώρα που θα μπει το patch alliance θα φτιαχτούν πολλά πράγματα είδη έχουν φτιάξη την arena
psygreg Ιούνιος 10, 2013 #60 Ιούνιος 10, 2013 που μπορούμε να δούμε τα feautures του νέου patch και πότε θα μπει?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.