Helly Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 3, 2012 Εγενετο η αρχη. Δεν αντεξα και η ηττα Ελεος Vanilla game με 20+GB δηλαδη με τα patch και τα expansion ποσο θα φτασει...
jiohkor3 Μάϊος 3, 2012 #2 Μάϊος 3, 2012 Μετριο προς καλο το βλεπω, ειναι νωρις να πουμε για αντοχη στο χρονο...Και αποτι βλεπω πολυ κουραστικες μαχες με το συστημα που ακολουθει..
Samael Μάϊος 3, 2012 #3 Μάϊος 3, 2012 Mητσε 2 μερες εκανε να κατεβει...Τσαμπα η υπομονη, δεν μου αρεσε καθολου...
Aias Μάϊος 3, 2012 #4 Μάϊος 3, 2012 προσωπικα με το beta που επαιξα το βρηκα αρκετα καλο σαν παιχνιδι και μου αρεσε αρκετα αλλα την ταριφα των 13 ευρο ποτε ξανα (μετα απο WoW που ημουν αιμοδοτης).Ασε κιολας που με το diablo3 και πιθανον το GW2 που πληρωνεις μονο το παιχνιδι και μετα ειναι free που χρονος και για αλλα και γιατι να δινεις συνδρομες?
nucleus Μάϊος 3, 2012 #5 Μάϊος 3, 2012 Στους κορεάτικους servers απο ότι διαβάζω λένε οτι το endgame content του Tera δεν ήταν "αρκετό" και έχασε αρκετό κόσμο.Θα δούμε τι παίζει εδώ άλλο κοινό.Πάντως έχεις και free time με την αγορά.
Strategos Μάϊος 4, 2012 #7 Μάϊος 4, 2012 εγω ειχα παιξει στις beta μου αρεσε και τωρα το αγορασα και ειμαι 40lvl στον server samuel που ειναι pvp γιατι στον essenia εχει αναμονη.σαν game θυμιζει πολυ aion, το χουν πανω στις γραμμες του wow οποτε απο raid και τα συστηματα του party ειναι καλό και εχει και πολλα instances με μεγαλο content.το συστημα μαχης ειναι πολυ καλα και ξεφευγει απο ολα τα αλλα mmo και το skill του παιχτη παιζει μεγαλο ρολο οχι μονο στο pvp αλλα και στα instances.στα αρνητικα βρισκω οτι το συστημα του pvp ειναι λιγο κονσερβα θα προτιμουσα τουλαχιστον στους pvp servers κατι σαν του l2 και ξερω απο κορεατικα streaming που ειδα απο ευρωπαιους οτι εχει πολυ content στο late game απο instances αλλα δεν ειδα να εχει κινητρα να κανεις pvp, ουτε κατι σε στιλ sieges, fortresses οπως στο aion/l2.πιστευω σε καποιον που αρεσει το wow και τον νοιαζει πολυ το pve και το lore θα του αρεσει, σε οποιον αρεσει το l2 νομιζω θα του αφησει ενα κενο αλλα ελπιζω οτι θα βαλουνε συντομα κανα siege. το gw2 πιστευω οτι ειναι απλα ενα σκετο marketing και δεν αξιζει τωρα για το tera πιστευω ενα 2μηνο ευχαριστα τουλαχιστον το περνας.
Helly Μάϊος 4, 2012 Author #8 Μάϊος 4, 2012 Θα βαλουν sieges.Βασικα απο την Ncsoft ατομα ειναι εχουν παρει σχεδον τα παντα απο GW και lineage 2 σε τεχνογνωσια και ειναι και καλυμενοι νομικα.Το μονο προβλημα του Tera ειναι οτι κυκλοφορει διπλα στο GW2.Παντως ακουστε τα λογια μου το GW μολις βγει θα ναι τερμα στο bug.
angel_f Μάϊος 4, 2012 #9 Μάϊος 4, 2012 Προσωπικά το βρήκα βαρετό μέχρι το lvl 9 που έφτασα , τα quest είναι όλα τα ίδια, story δεν βλέπω ... Καλομαθα απο το λεβελινκ του SWTOR Προς το πάρω είμαι απογοητευμένος , αλλά θα το παλέψω λίγο ακόμα...
Helly Μάϊος 5, 2012 Author #10 Μάϊος 5, 2012 Παιδια εγω μεχρι στιγμης το χω βρει εξαιρετικο.Tα quest δε με ενδιαφερουν γιατι πολυ απλα οσοι παιζουν αυτο το game το κανουν για το mass pvp.Τα dungeons και raids ειναι μια χαρα.Οποιος πηγε να solarei το πρωτο instance 20αρι θα το καταλαβε καλα.Θες party και party 5ari που να νιωθει.Εξαλλου SWOTOR και RIFT ειχαν τρομερα quest αλλα end game 0.Το game ειναι πολυ δυσκολο.Τα proffesions tradeskill crafts ειναι μιγμα lineage2 Warcraft.To gameplay τρομερο στις μαχες.Γινεται ενας χαμος για το πως θα παιξεις τον χαρακτηρα σου.Εχει 9 presetsEνταξει ηχος γραφικα κατι αιωνες μπροστα απο ανταγωνισμο τουλαχιστον μεχρι να βγει GW2.
Helly Μάϊος 9, 2012 Author #11 Μάϊος 9, 2012 Να προσθεσω σαν fact οτι προχθες κυκλοφορουσα με infamy το αντιστοιχου του Karma απο το lineage2 για οποιον ξερει, lvl 25 slayer και μου την πεφτει ενα ολοκληρο party τρεις 25-26 lvl.Μystic,Berserker,Sorcerer και τους εριξα και τους τρεις.Το παιχνιδι ειναι απιστευτο.Σε ιδιο level χαρακτηρες ειναι 90% skill-aiming 10% gear.Πραγματικα πιστευω οτι στο 60 θα κυκλοφορουν ατομα φοβητρα..
yog-sothoth Μάϊος 10, 2012 #12 Μάϊος 10, 2012 Δεν αντεξες, υπεκυψες στο καψιμο Μητσαρα! Αντε καλο PVP!!
grathk Αύγουστος 27, 2012 #13 Αύγουστος 27, 2012 Στρατολόγηση ξεκινάει από την Παρασκευή. Join Thelema Now
Typhonios Αύγουστος 27, 2012 #14 Αύγουστος 27, 2012 Στρατολόγηση ξεκινάει από την Παρασκευή. Μόνο και μόνο η αναφορά στον Aleister Crowley, με κάνει να κάνω reactivate τον lancer μου και να έρθω
nucleus Αύγουστος 27, 2012 #15 Αύγουστος 27, 2012 Μόνο και μόνο η αναφορά στον Aleister Crowley, με κάνει να κάνω reactivate τον lancer μου και να έρθω Έτσι έτσι παράτα το secret world
grathk Αύγουστος 30, 2012 #18 Αύγουστος 30, 2012 Thelema Recruitment has begun.Polemically yoursAiwass
grathk Σεπτέμβριος 12, 2012 #19 Σεπτέμβριος 12, 2012 Το game είναι απλά κορυφαίο. Το guild ανεβαίνει σταθερά και στις επόμενες εκλογές θα ξεκινήσουμε campaign με events για να μαζέψουμε καμιά ψήφο! Προς <omega> είσαστε ακόμα active στον samael? Αν ναι ψηθείτε για Alliance.
Feanor_21 Σεπτέμβριος 15, 2012 #20 Σεπτέμβριος 15, 2012 το είχα παιξει στην Beta και ηταν πολύ καλό, αλλά δεν μπήκα λόγω GW2.. Έχει αφήσει πολύ καλες εντυπώσεις!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.