Jump to content

Πρόβλημα Σοβαρο με Vaio VGN-FZ31Z

nathanlyk

Recommended Posts

ομοιοπαθης... θα παω αυριο στη σονυ να δω τη θα μου πουνε... γτ το εχω 4χρονια...

αν φαω ακυρο...θα κανω ενα πιστολακι να δω τι θα βγει.... αλλιως μετα θα αλλαξω το chip μονος μου και οτι κατσει...

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Τελικα πηρα τηλεφωνο και θα το στειλουν στην Nvidia για επιδιορθωση δωρεαν. Αναμενω να ερθουν να το παραλαβουν για να το στειλουν. Ευχομαι να πανε ολα καλα μιας και το χω ανοιξει και εχω κανει και την μεθοδο με το πιστολακι...Αν το ηξερα πιο πριν δεν θα το ανοιγα καν και θα το εστελνα απο την πρωτη στιγμη..

Απαραδεκτοι, ανευθυνοι, αναξιοπιστοι. Χαλια μαυρα. Μου ζητησαν 130 ευρω για μεταφορικα σε περιπτωση που το προβλημα δεν ειναι στην καρτα γραφικων. Και αν εγω δεν εχω να τα πληρωσω παει για ανακυκλωση.

Μιλαμε για ερασιτεχνες ετσι....

Αντε τωρα ο καημενος ο κοσμακης που δεν γνωριζει απο λαπτοπ και δεν ειναι τεχνικος να μαντεψει αν φταει η καρτα γραφικων ή κατι αλλο...

Και μου φανηκε τοσο φοβερο απο μονη της η sony να αναλαμβανει ετσι free την αλλαγη..και στο κατω κατω που ξερω εγω αν δεν παιζουν τιποτα λαμογια ετσι οπως εχει γεμισει η κοινωνια...;

Μακρια απο sony

Απαραδεκτοι, ανευθυνοι, αναξιοπιστοι. Χαλια μαυρα. Μου ζητησαν 130 ευρω για μεταφορικα σε περιπτωση που το προβλημα δεν ειναι στην καρτα γραφικων. Και αν εγω δεν εχω να τα πληρωσω παει για ανακυκλωση.

Μιλαμε για ερασιτεχνες ετσι....

Αντε τωρα ο καημενος ο κοσμακης που δεν γνωριζει απο λαπτοπ και δεν ειναι τεχνικος να μαντεψει αν φταει η καρτα γραφικων ή κατι αλλο...

Και μου φανηκε τοσο φοβερο απο μονη της η sony να αναλαμβανει ετσι free την αλλαγη..και στο κατω κατω που ξερω εγω αν δεν παιζουν τιποτα λαμογια ετσι οπως εχει γεμισει η κοινωνια...;

Μακρια απο sony

????...Σου ζητάνε 130€ σε περίπτωση που ΔΕΝ είναι η κάρτα...99,9% είναι η κάρτα...οπότε που είναι το πρόβλημα?...Επίσης αν το έχεις καταλάβει σε καλύπτουν ενώ είσαι εκτός εγγύησης :giveup:

Κατα πρωτον η sony παραδεχεται τη λαθος συνεργασια με την Nvidia σε συγκεκριμενα λαπτοπ. Οποτε εξαρχης φταει αν το δουμε αντικειμενικα.

Επισης, πως γινεται να καλυπτει τα μεταφορικα κανονικα και σε περιπτωση που δεν βρεθει το προβλημα που ανακοινωνει να μην τα καλυπτει;;

Παλι πελατης δεν ειμαι;

Παλι εκεινη δεν εχει κανει το λαθος που μου καηκε η καρτα γραφικων;;

Μιλαω τελειως αντικεμενικα!

Και μην ξεχναμε πως μιλαμε για SONY - ΠΕΛΑΤΗΣ. Εννοω σαν μεγαλη και τρανη εταιρια επρεπε να μην τιθεται θεμα καν μεταφορικων μιας και ειναι η κυρια υπευθυνη του προβληματος.

Το θεμα ειναι πως εχασε ακομη ενα πελατη που με τη σειρα του θα αποτρεψει οποιονδηποτε γνωστο-φιλο να ΜΗΝ παρει laptop sony.

Κατα πρωτον η sony παραδεχεται τη λαθος συνεργασια με την Nvidia σε συγκεκριμενα λαπτοπ. Οποτε εξαρχης φταει αν το δουμε αντικειμενικα.

Επισης, πως γινεται να καλυπτει τα μεταφορικα κανονικα και σε περιπτωση που δεν βρεθει το προβλημα που ανακοινωνει να μην τα καλυπτει;;

Παλι πελατης δεν ειμαι;

Παλι εκεινη δεν εχει κανει το λαθος που μου καηκε η καρτα γραφικων;;

Μιλαω τελειως αντικεμενικα!

Και μην ξεχναμε πως μιλαμε για SONY - ΠΕΛΑΤΗΣ. Εννοω σαν μεγαλη και τρανη εταιρια επρεπε να μην τιθεται θεμα καν μεταφορικων μιας και ειναι η κυρια υπευθυνη του προβληματος.

Το θεμα ειναι πως εχασε ακομη ενα πελατη που με τη σειρα του θα αποτρεψει οποιονδηποτε γνωστο-φιλο να ΜΗΝ παρει laptop sony.

Άποψη σου είναι. Εγώ πιστεύω πως είναι λογικό η sony να χρεώνει σε περίπτωση που δεν είναι η vga το πρόβλημα...σκέψου λίγο...κόστος μεταφορικών, εργατοώρες τεχνικού, συσκευασίες κτλ. Από τη στιγμή όμως που είναι σίγουρα η vga που είναι το πρόβλημα σου? Μήπως με το άνοιξε κλείσε το laptop είναι σε κατάσταση ''τοανοιξααλλαδενξερωπωςνατοκλεισωκαιεπισηςεσπασακαιμερικαπλαστικα'' ?

Άστο φίλε μην το κουράζεις άλλο.

Κράτα τα 130 ευρώ και αν σε περισσεύουν και άλλα πάρε ένα dell κοντά στο 500ρικό και θα είσαι άρχοντας.

Δεν μπορείς να κάνεις τπτ άλλο. Για τσάμπα το περνάς κάνα χέρι με το πιστολάκι όταν κολλάει και μέχρι να τα τινάξει.

Άποψη σου είναι. Εγώ πιστεύω πως είναι λογικό η sony να χρεώνει σε περίπτωση που δεν είναι η vga το πρόβλημα...σκέψου λίγο...κόστος μεταφορικών, εργατοώρες τεχνικού, συσκευασίες κτλ. Από τη στιγμή όμως που είναι σίγουρα η vga που είναι το πρόβλημα σου? Μήπως με το άνοιξε κλείσε το laptop είναι σε κατάσταση ''τοανοιξααλλαδενξερωπωςνατοκλεισωκαιεπισηςεσπασακαιμερικαπλαστικα'' ?

1η εβγαλα σπασμενους ελικες 2η αντικατασταση ανεμιστηρα 3η πιστολακι πανω στο chip

Εχει φυσιολογικες φθορες σε γωνιες..Κατι τραγικο δεν εχει..

Το ρισκαρεις;; Αν δεν πληρωσεις παει για ανακυκλωση...

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

Φιλε nathanlyk καλημέρα...

μήπως θα μπορούσες αν είσαι Αθήνα επειδή είμαι στην ίδια ακριβώς φάση να μου δώσεις το τηλ του τεχνικού αν εντέλει σου άλλαξε την 8600 και πόσο κοστίζει το όλο έργο?

Σε ευχαριστώ πολύ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.