dellman Μάϊος 19, 2012 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 να το πω αλλη μια φορα το φορητό σου πεθαίνει η πέθανε.... κλασική σάπια σειρά...λύση reflow από σοβαρό τεχνικό και όχι με πιστολάκια φούρνος κλπ κόστος περί τα 120 ευρώ2 σελίδες θέμα χωρίς νόημα....πάρτο χαμπάρι το λάπτοπ θέλει κηδεία και νεκράναστασηover and out από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 19, 2012 Author #62 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 19, 2012 Author #63 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Το μονο που με ενδιαφερει ειναι συνδεση μεσω hdmi στην TV. Δεν κανω αλλη χρηση. Οποτε και ετσι να μεινει χωρις τους drivres δεν σκαω αρκει να μπορω να εχω εικονα και ηχο στην τηλεοραση που αποτι βλεπω στον πινακα ελεγχου λεει εκτος λειτουργιας στο "Συσκευη ψηφιακης εξοδου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 19, 2012 Author #64 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 chris92 αναμενω τα φωτα σου..Προτεινεις να το αφησω χωρις drivers ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάϊος 19, 2012 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 Χωρίς drivers, πώς να έχεις ήχο και εικόνα από το hdmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 19, 2012 Author #66 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2012 drivers για την καρτα γραφικων μονο δεν χω βαλει. Ελεγα μηπως υπαρχει καποιa light εκδοση μονο για χρηση hdmi ή κατι παρομοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Μάϊος 20, 2012 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 να το πω αλλη μια φορα το φορητό σου πεθαίνει η πέθανε.... κλασική σάπια σειρά...λύση reflow από σοβαρό τεχνικό και όχι με πιστολάκια φούρνος κλπ κόστος περί τα 120 ευρώ2 σελίδες θέμα χωρίς νόημα....πάρτο χαμπάρι το λάπτοπ θέλει κηδεία και νεκράναστασηover and out από εδώοταν εχεις αγορασει και χρυσοπληρωσει ενα προιον,και μετα σου εμφανισει προβλημα τοτε δεν το θεωρω καθολου ανουσιο μεσα απο 2 σελιδες να προσπαθησεις μεχρι τελευταια στιγμη να το φτιαξεις και ας ξερεις οτι πιθανον δεν επισκευαζεται.και το reflow πο αναφερεις αδικος κοπος διοτι στην πλειοψηφια των περιπτωσεων ξαναεμφανιζεται αμεσα το προβλημα,οποτε πραγματι το λαπτοπ τελειωσε.περαν απο αυτο,οπως αναφερθηκε και πιο πανω η καρτα γραφηκων εχει αρπαξει οποτε παει.και η λυση που προταθηκε με το airflow δεν αξιζει διοτι κατα 80% θα σου ξαναεμφανιση τι προβλημα συντομα και θα κλαις τα 120 ευρω που θα δωσεις.τελος αμφιβαλλω αν θα λειτουργησει χωρις drivers το HDMI.δοκιμασε και αν παιξει με του windows επαιξε.απο εκει και περα δεν εχω να σου προτεινω κατι,το λαπτοπ θα παει για ανταλλακτικα και λογικα θα πρεπει να αρχισεις να ψαχνεις για καποιο καινουργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 20, 2012 Author #68 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Να αντικαταστησω την καρτα γραφικων υπαρχει περιπτωση;; Την εντοπισα και εβγαλα φωτο : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Μάϊος 20, 2012 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Ψάξε κι την λύση απο το site Της vaio που αναλαμβάνει αντικατάσταση σε αυτές τις κάρτες και στα εκτός εγγύησης. Έχει και σχετική ανακοίνωση.Αλλιώς γαιτι όχι να δώσεις 150 ευρω για αλλαγή μητρικής.το μοντέλο αξίζει είναι πολυ ποιοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 20, 2012 Author #70 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Find nVIDIA Geforce 8600M GS G86-770-A2 G84M Chipset BGA on eBay Global Buying, with worldwide deals on items in all your top categoriesΕιναι το ιδιο τσιπακι.. Χρειαζεται γνωσεις για να το αντικαταστησω μονος μου;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 20, 2012 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 αυτό είναι που θες να πάρεις και για το δικό σου?δεν μπορείς να το αλλάξεις, θέλει μηχάνημα να το ξεκολλήσεις και να βάλεις το καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Μάϊος 20, 2012 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 ειναι αδυνατο να αντικαταστησεις το τσιπακι χωρις ειδικο εξοπλισμο.δοκιμασε να τη φουρνισεις μηπως και φτιαξει.δες το βιντεο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SEx6g-xt0CI&feature=related]How to (temporary) fix Nvidia 8600m gs graphic card - YouTube[/ame].υπαρχουν πολλα θεματα στο φορυμ για το πως το εκανα.εχε υποψιν σου ομως οτι μπορει να χαλασει ολο το λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 20, 2012 Author #73 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Δουλεψε με την μεθοδο reflow με το πιστολακι..! Ομως με ενδιαφερει να το φτιαξω τελειως μιας και καινουριο δεν υπαρχει περιπτωση να παρω. Οποτε αν παρω νεα καρτα, πιστευεις θα βρω καποιον να το αναλαβει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys100 Μάϊος 20, 2012 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Ψάξε κι την λύση απο το site Της vaio που αναλαμβάνει αντικατάσταση σε αυτές τις κάρτες και στα εκτός εγγύησης. Έχει και σχετική ανακοίνωση. Αλλιώς γαιτι όχι να δώσεις 150 ευρω για αλλαγή μητρικής.το μοντέλο αξίζει είναι πολυ ποιοτικό. μιας κ ειχα κ εγω παρ'ομοιο θεμα,πριν κανα χρονο με fz21m,φιλε μου,εκανα αυτο ακριβως που λεει ο Prof_Chaos.για καλη μου τυχη μου το καλυψαν κ μου αλλαξαν το board!. μπες στο site της σονυ,κ δες αν ισχυει ακομα οδηγια για καλυψη -εκτος εγγυησης- σε προβληματικες σειρες που φοραγαν vga 8xxx (κανε κ ενα ταμα στην Τηνο,καλου-κακου!!!) αλλιως οπως ειπε ο dellman,κηδεια,δυστυχως... ή δες αν παιζει καμια 'αποσυρση' λαπτοπ σε κανα Κωτσοβολο!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Μάϊος 21, 2012 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Sony : VGN-FZ21Z problems ? find tips and solutions from Sonyδιάβασε το αρκεί να μην έχει ξεπεράσει 4ετία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 21, 2012 Author #76 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Ναι το ειδα..Καλη φαση..Αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο που το εχω ανοιξει 3-4 φορες..Θα παρω τηλ βεβαια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Μάϊος 21, 2012 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 δεν μπορείς να πάρεις άλλη κάρτα, το τσιπ μπορείς να πάρεις, μην τα μπερδεύεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Μάϊος 21, 2012 #78 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Ναι το ειδα..Καλη φαση..Αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο που το εχω ανοιξει 3-4 φορες..Θα παρω τηλ βεβαια..Κοιτά να τους πάρεις και να τους πεις ότι το ανοιξες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 21, 2012 Author #79 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 δεν μπορείς να πάρεις άλλη κάρτα, το τσιπ μπορείς να πάρεις, μην τα μπερδεύεις.Ωραια επειδη δεν καταλαβαινω: Αγοραζω το chip απο το ebay και το αντικαθιστω (με καποιο τροπο). Θα ειμαι οκ υστερα;; Δηλαδη το chip εχει το προβλημα ή δεν αρκει να αλλαχτει το chip;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nathanlyk Μάϊος 21, 2012 Author #80 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2012 Κοιτά να τους πάρεις και να τους πεις ότι το ανοιξες..Οχι βεβαια..Η αποδειξη ειναι χαμενη επισης...Ευχομαι μεσω του serial του laptop να φαινεται η αγορα στα συστηματα τους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.