Ilias83 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2004 Ένας φίλος μου έφερε έναν υπολογιστή χτυπημένο από ιούς.Ο οποίος δούλευε έχοντας σε καραντίνα τους ιούς αλλά μια μέρα σταμάτησε να δουλέευει όπως μου είπε.Το πως, πότε και γιατί σταμάτησε εγώ δεν το ξέρω...Ο υπολογιστης κόλλαγε πάντως πριν μπει στα Windows (Από το veryfing ...) και δεν ξεκίναγε.Ενώ αρχικά ξεκίνησα format και επανεγκατάσταη όλα έμοιαζαν να δουλεύουν, ξαφνικά η εγκατάσταση σταμάτησε λόγω κάποιου σφάλματος.Ξεκινάω λοιπόν να ξανακάνω εγκατάσταση...Αλλά αφού ξεκινάει πλέον μου βγάζει το εξης σφάλμα:File setupdd.sys could not be loaded.The error code is 7.Από μια πρόχειρη αναζήτηση στη Microsoft αυτό έχει να κάνει με το hardware.Καμοία ιδέα τι μπορεί να φταίει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Τσέκαρες μνήμες, τροφοδοτικό και ρυθμίσεις στο bios;Δες και το σκληρό για bad sectors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Φίλε Ηλία είχα το ίδιο πρόβλημα στο παλιό μου pc. Σε εμένα είχε πρόβλημα με το hardware. Έβγαλα ότι pci device είχα, έκανα setup τα windows και τα πέρασα μετά. Όμως μπορεί να έχεις διαφορετικό πρόβλημα π.χ. να είναι χαλασμένο το cd ton win σου ή να πέζει κάτι με τις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 24, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Δεν είναι σίγουρα το CD των Windows γιατί δοκίμασα 3 διαφορετικά...Φίλε trendy τι εννοείς τροφοδοτικό μνήμες και ρυθμήσεις στο bios?Οι μνήμες δείχνουν να πατάνε μια χαρά...Οι ρυθμήσεις στο Bios δεν έχουν πειραχτεί καθόλου...Το τροφοδοτικό πως θα το τσεκάρω...ως θα τσεκάρω επίσης το σκληρό για bad sectors??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Όταν πάς να κάνεις etup ta windows πάτα το r για repair και μετα οταν σε βγάλει σε dos κάνε chkdsk και θα φτίαξει το πρόβλημα με τα bad sectors. Η μνήμη εκτος απο το ότι μπορει να μην πατάει καλά μπορεί να χάλασε κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 24, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 ’ν μπορούσα να ξεκινήσω την εγκατάσταση των Windows καλά θα ήταν...Αλλά δεν ξεκινάει...Οπότε άκυρο το R για τα bad sectors...Το σφάλμα μου το βγάζει στην προετοιμασία για εγκατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x@nD3R Ιούλιος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Δέν ξέρω. Δοκίμασε να βγάλεις όλα τα pci devices και προσπάθησε πάλι. Κοίτα και τις ρυθμίσεις του ΒΙΟS όπως είπε ο trendy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 μνήμες: Κοίτα αν περνάνε το memetest, μπορεί να έχουν πρόβληματροφοδοτικό: Κοίτα με πολύμετρο αν δίνει σωστές τάσειςbios: Κοίτα αν έχει γίνει καμία ρύθμιση που να πουσάρει το σύστημα, εν ανάγκη βάλε τα default settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Ιούλιος 24, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Λοιπον παιδιά, ευχαριστώ πολύ.Παιδεύτικα αρκετα μιας και δεν ειχα δει τα τελευταια post και δεν σκεφτικα καθόλου το Memtest. (βέβαια δεν ξέρω πως θα ετρεχε τη στιγμή που ο υπολογιστής δεν άνοιγε καν)’ρχίσα να δοκιμάζω ένα ένα.’λλαξα τροφοδοτικο.’λλαξα κάρτα γραφικών.Έβγαλα μια pci που είχε πάνω.Και τέλος εφτασα στις μνήμες.Το παιδί είχε πάνω 2 μνήμες από 128MB (μιλάμε για SDRAM)Η μία είχε τσιπάκια και στις 2 πλευρές ενώ η άλλη μόνο στη μία...Το πρόβλημα δημιουργούσε η μια εκ των 2 (αυτή με τα τσιπάκια μόνο στη μια πλευρά)Ο υπολογιστής δουλευει κανονικα μονο με τη μια μνήμη, ενώ με το που μπαίνει η άλλη αρνείται πεισματικά να ξεκινήσει...Δοκίμασα φυσικά μήπως δουλεύει και μόνο με την άλλη και απλά μπλοκάρουν μεταξύ τους, αλλά δεν γίνεται κάτι τέτοιο.Καταλήξω στο οτι η μνήμη του φίλου μου τα έχει παίξει.Τέλος πάντων. Του παρέδωσα τον υπολογιστή και δουλεύει. Του έδωσα και τη μνήμη και από εκεί και πέρα ας κάνει οτι νομίζει...Αλλα μάλλον είναι καμμένη...Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Τελικα αυτες οι μνημες ειναι πολυ βιτσιοζες!!Σε ενα παιδι ο οποιος εχει P3 800@930 (πιο πανω δεν παει) η μια εκ των 3 μνημων που εχει κανει τις εμφανισεις οποτε θελει!!!ΜΕχρι που καποια μερα αποφασισε να μην ξαναγυρισει!!Δεν την εχει βγαλει απο την θεση της μηπως και γυρισει καποτε!!!Ευτυχως ειναι 64ΜΒ δυστηχως ειναι hundai!!!!!Εμ στα 155 για τοσο καιρο τι να κανει και αυτη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιούλιος 25, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα με pc φίλου που η εγκατάστασή πήγαινε μέχρι ένα σημείο(μεχρι 30% αν θυμάμαι καλα). Τελικά έφταιγε η κάρτα ήχου(Creative Live 5.1) με το που την βγάλαμε όλα οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak1 Απρίλιος 29, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.