Jump to content

Intel i7 3770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

LazyGreek

Recommended Posts

[MENTION=23268]Trexx[/MENTION]

Καλά από σένα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό...Ήμουν σίγουρος ότι θα πεταγόσουν σε αυτό που είπα.

Πνεύμα αντιλογίας είσαι ρε φούστη μου σε πολλά.

Anyway...γνώμη σου.Και...i do not give a...!

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Όταν θα ξεκόψεις από άκυρα κολλήματα και εγωισμούς θα δεις ότι θα τα βρούμε.

Κι αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα γιατί "το έχεις" γενικά το θέμα. Στο χέρι σου απλά είναι το πόσο γρήγορα θα γίνει.

Θα μπεις στο νόημα όταν καταλάβεις ότι άλλο πράγμα το "σωστό" άλλο αυτό που "χρειαζόμαστε" κι άλλο αυτό που κάνουμε.

Όταν τα διαχωρίσεις δεν θα χρειάζεται να δικαιολογείς το κάθε τι και θα απελευθερωθείς. Θυμήσου με.

Aν ειναι σωστες οι ενδειξεις που βλεπω, αυτο το 70+ θερμοκρασια σε αυτη την συχνοτητα που βλεπω δεν μ αρεσει καθολου ομως:hehe:

Μηπως μπορεις να μας πεις και απο "ρευματα" πως παει γιατι βλεπω ενα VID 0.825v...

Παντως οι 70c ειναι οντως αρκετοι...

Όταν ανέβεις Σαλόνικα, φέρε τις δύο 7870 μαζί. Αν δεν τερματίσουν με i5 2500 στοκ, το hx 1050 δώρο.

Τζάμπα καίει η λάμπα στα κλόκια σου...

Κι εγώ θα το κάνω, δεν λέω, αλλά τουλάχιστον θα ξέρω ότι το κάνω μόνο για να χαίρομαι. Στο κάτω κάτω δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Άλλο αυτό όμως και άλλο να βάζουμε τον ευατό μας σε κατάσταση αυθυποβολής με το ζόρι.

Α, και βγάλε απ την υπογραφή αυτό το "max o/c" Δεν υπάρχει max o/c. Μόνο 24/7 full stable.

Εδώ είσαι...

Θες διεύθυνση για το ΗΧ???

Και ούτε καν με Titan που λες!!!

Δεδομένου πως ο 2500κ (όπου μπορείς να τον βρεις) και ο 2600κ έχουν λίγο-πολύ σχεδόν ίδια τιμή με όταν βγήκαν, θα έλεγα όχι σύντομα.

Ειδικά με τα απογοητευτικά review των haswell

Άρχισα να τον ψάχνω και μέχρι στιγμής είμαι εδώ με stock voltage (=1.048v).

Οι θερμοκρασίες είναι οκ? Ποιό θεωρείται "καλό" ανώτατο όριο για στοκ ρεύμα?

Και κάτι τελευταίο: Core temps κοιτάω ή package? Γιατί το package είναι υψηλότερο.

i7x42-1048v_zpsd89210f9.jpg

Tα παραπάνω είναι με offset -0.090 και load line calibration 3. To turbo κλειστό

και όλα τα υπόλοιπα στο auto.

Rock stable στα 4,7ghz@1,23 volt.

Οι max temps μετα απο 1 ωρα και κατι σε run με prime95 v27.9.

47ghzfullstable.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tωρα πως γινεται, με μολις 1,23volt και με custom watercooling, να πιανει 85 βαθμους ο πιο ζεστος πυρηνας, ειναι κατορθωμα των ivy αυτο το πραγμα:hehe:

[MENTION=22471]Da_KiLLA[/MENTION] ελα μαζεψε τον και φερε και τον 2600κ μου μαζι σου:hehe:

Στοκ παίζει Θάνο. Τι νόμιζες ότι θα τον είχα εκει για να σερφάρω? :tomato:

Προφανώς δεν μου χρειάζεται όπως δεν μου χρειάζεται και ο i7.

Αν σκεφτόμουνα έτσι θα ήμουνα με i3 και πάλι δεν θα αξιοποιούνταν 100%

αλλά τα χόμπι είναι χόμπι. Εσύ δεν έχεις το αμάξι του Κλιντ Ιστγουντ?

Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να εξοικειωθώ με το τσιπ. Π.χ σήμερα

έμαθα 2 πράγματα. Ότι η 412s την παλεύει μια χαρά σε normal καταστάσεις και ότι

στα 4.3 παίζω στοκ ρεύμα. Καλά δεν είναι για ενα μισάωρο δουλειά?

Rock stable στα 4,7ghz@1,23 volt.

Οι max temps μετα απο 1 ωρα και κατι σε run με prime95 v27.9.

47ghzfullstable.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Tωρα πως γινεται, με μολις 1,23volt και με custom watercooling, να πιανει 85 βαθμους ο πιο ζεστος πυρηνας, ειναι κατορθωμα των ivy αυτο το πραγμα:hehe:

[MENTION=22471]Da_KiLLA[/MENTION] ελα μαζεψε τον και φερε και τον 2600κ μου μαζι σου:hehe:

Βγάζεις LinX AVX με 8GB memory usage εκεί ?

:daisy::daisy:

Πείτε και καμια κουβέντα στον άσχετο ρε, εγώ πρόδωσα τα πιστεύω μου για σας και έχω

γινει ρόμπα, πετάξτε δυο κόκκαλα-απαντήσεις, αφού ξέρετε... :o:o

http://www.thelab.gr/intel-epeksergastes/intel-i7-3770k-entyposeis-metriseis-108712-33.html#post1063499452

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.