Jump to content

Intel i7 3770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

LazyGreek

Recommended Posts

Δεν νομίζω..μόλις πάω σπίτι θα το κοιτάξω αλλά αν θυμάμαι καλά δεν ήταν disabled καμία επιλογή για igpu...βασικά δεν θυμάμαι να έχει και τέτοια επιλογή!Μόνο για την δέσμευση ραμ έχει!

Είναι πρόβλημα του AISUITE II βλέπω με μια έρευνα στα rog φόρουμς οπότε απλά απενεργοποιώ το popup window..έχει κάνεις παρόμοιο θέμα όμως?

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply
1.68 ηταν το ppl!!!

το εβαλα 1.5 παιζει κανονικα last version IBT είναι η 2.54?

βαζω και σπ1 και βλέπουμε..

ps την τάση απο τις ραμ να την βάλω σταθερη οσο δίνει ο κατασκευαστης ?

Μάλλον η 2.54 είναι,κι εγώ αυτή έχω ;)

Διαφορά στις θερμοκρασίες είδες με το 1.5?Εμένα μου έπεσαν 4-5 βαθμοί :)

Μάλλον η 2.54 είναι,κι εγώ αυτή έχω ;)

Διαφορά στις θερμοκρασίες είδες με το 1.5?Εμένα μου έπεσαν 4-5 βαθμοί :)

ναι στο IBT απο 64 max έπεσε στους 58 αλλα δεν το άφησα να τρέξει ολο.

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Γιαννη ασε τα τα ημιμετρα και τωρα που βρηκες τη χαρα σου με τις μνημες στα 2600 :clap: δωσε μου ενα ΚΑΛΟ σκορ να γουσταρω το κουτσο σοκετ. !! :whip:

Ποια χαρα μωρε που ξυπνησα χθες και βρηκα αυτες εδω

2800j.jpg

κατω απο το δεντρο αλλα ο IMC του Ivy ειναι αρρωστουλης και βλεπει μεχρι 2600MHz. :suicide2: :hehe:

Θες τον δικό μου?

3040mhz on air ;)

Τον πουλας ή θα τον βρω κατω απο το δεντρο πρωτοχρονια ; :hehe:

Περα απο την πλακα αφου επαιξε με το memory profile της gene trident X 1.85v με 1.6v δεν εχω παραπονο.

defx.jpg

Δωσε μου ενα καλυτερο DRAM Efficiency Score πανω απο τα 2600MHz μπας και με πεισεις. :D

Περα απο την πλακα αφου επαιξε με το memory profile της gene trident X 1.85v με 1.6v δεν εχω παραπονο.

defx.jpg

Δωσε μου ενα καλυτερο DRAM Efficiency Score πανω απο τα 2600MHz μπας και με πεισεις. :D

Tίποτα απο τα δύο :p

Τουλάχιστον αν είναι να πουληθεί ξεφεύγει απο τιμή :big_boss:

δοκίμασε βρε.Μην ρωτάς,θέμα το τι θα τύχεις είναι.

Κλείσε όλα τα power tech(c1....)βάλε 4πυρήνες κι το hyperthreading on.50χ100 κι δοκίμασε τάση μέχρι να ανάψει.(Ξεκίνα απο 1.2 ποτέ δεν ξέρεις)

Όλα τα άλλα ρεύματα στο auto κι pll overide enabled ;)

[MENTION=9603]firekiller[/MENTION] αυτο που μου είπες πιο πάνω για το cpu pll να το πάω στο 1.5 (και το πηγα) γιατι στο auto το βάζει 1.8? Τοσο ψηλα χωρίς λόγο στην ουσια αφου παίζει μια χαρα και με 1.5??

[MENTION=9603]firekiller[/MENTION] αυτο που μου είπες πιο πάνω για το cpu pll να το πάω στο 1.5 (και το πηγα) γιατι στο auto το βάζει 1.8? Τοσο ψηλα χωρίς λόγο στην ουσια αφου παίζει μια χαρα και με 1.5??

who knows δεν παθαίνει τίποτα αρκεί να μένει κάτω απο 1.9v

Κάποιοι επεξεργαστές παίζουν καλύτερα με ψηλότερο pll.Επίσης στις συνθήκες υπό του μηδενός το pll μπορεί να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στα cb και cbb μαζί με το bclock(μεγαλύτερο του 105) :big_boss:

btw το 1.8 είναι το στοκ.

Όλοι οι 3770κ μπορούν να παίξουν 4Ghz σε ρεύμα λιγότερο του στοκ άσε που η Intel το θέτει τόσο ;)

defx.jpg

Εγω με τον 2500Κ@3.9ghz/1866mhz βγαζω αυτο...:hmm: is it good..???

post-22471-1416076927,9177_thumb.jpg

defx.jpg

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]έβγαλα 47xxx.θες παραπάνω?

έστησα χθες το συστηματάκι, κομπλέ όλα.

έβαλα τις μνήμες XMP 1600mhz CL9, και ανεβασα μόνο το Multiplier και ειμαι 100 x 42 χωρίς να πειράξω τίποτα αλλο, έτρεξα λίγο prime για να δω θερμοκρασίες, γυρω στους 55 βαθμούς με την προλιμα.

τι stability test τρέχουμε ;;

πως να προχωρήσω τώρα; ενα 4.5Ghz να πιάσω θα θελα :D

η μητρική ήρθε με το τελευταίο bios 1408

memtweakscore2.th.jpg

έστησα χθες το συστηματάκι, κομπλέ όλα.

έβαλα τις μνήμες XMP 1600mhz CL9, και ανεβασα μόνο το Multiplier και ειμαι 100 x 42 χωρίς να πειράξω τίποτα αλλο, έτρεξα λίγο prime για να δω θερμοκρασίες, γυρω στους 55 βαθμούς με την προλιμα.

τι stability test τρέχουμε ;;

πως να προχωρήσω τώρα; ενα 4.5Ghz να πιάσω θα θελα :D

η μητρική ήρθε με το τελευταίο bios 1408

Βάλτο 45χ100 με 1.20 τρέξε IntelBurnTest κι είσαι μιά χαρά ;)

με 1.2v και 4,5Ghz ετρεξα 30 times και το περασε, o θερμότερος πυρήνας έφτασε 72 βαθμούς. πόσες φορες να το βάλω;

επίσης το ότι δουλεύω με onboard VGA μπορει να επηρεάσει το o/c ;;;;

Ωραιος. :T:

Με ποσο ρευμα εισαι με αυτα τα timings ;

Δωσε μας και κανα Physics score στο 3dmark11 ετσι για να ζορισουμε λιγο δυο τρεις φιλους. :D

1.71ν. το 11 μπορώ να το τρέξω κι με non dx11 card?Το physx πάντα

Δεν μπορώ να τρέξω 11 γιατί δεν έχω dx11 supported κάρτα αυτήν την στιγμή :dots:

με 1.2v και 4,5Ghz ετρεξα 30 times και το περασε, o θερμότερος πυρήνας έφτασε 72 βαθμούς. πόσες φορες να το βάλω;

επίσης το ότι δουλεύω με onboard VGA μπορει να επηρεάσει το o/c ;;;;

Ναι είσαι μια χαρά ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.