Jump to content

Intel i7 3770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

LazyGreek

Recommended Posts

Πιθανόν δεν τρέχει avx, κατέβασε ένα τελευταίο IBT ή Linx με αναβαθμισμένες linpack βιβλιοθήκες.
Βάλε sp1 ;)

[MENTION=35]chroma[/MENTION] :thank_you2: είχες απόλυτο δίκιο. είχα μείνει λίγο πίσω ,τώρα πιστεύω πιο καλά !!!

[MENTION=9603]firekiller[/MENTION] τα windows τα έχω με SP1 γι'αυτο μου φαινόταν παράξενο

post-6306-1416076880,4864_thumb.jpg

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Εγω παντως τον εκανα delid εδω και περιπου δυο μηνες. Κανω folding στα 4.7ghz με 1.32v 24/7, τον τρεχω με custom νερο και εχει max temp 50c, 43c-48c κανονικα (20c θερμοκρασια δωματιου). Ακομα και οταν τον ετρεξα στα 5ghz με 1.50v δεν ξεπερασε τους 60c :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Και εψαχνα να βρω τον λογο που σε παταω στο copy. :D

aida64eg.png

Copy performance did decrease a little bit compared to the G.Skill kit, most likely an artifact of IC density, since the G.Skill kit used single-sided 4 GB sticks.

Corsair Dominator Platinum CL10 2666 MHz 4x 4GB DDR3 Review | techPowerUp

Εγω παντως τον εκανα delid εδω και περιπου δυο μηνες. Κανω folding στα 4.7ghz με 1.32v 24/7, τον τρεχω με custom νερο και εχει max temp 50c, 43c-48c κανονικα (20c θερμοκρασια δωματιου). Ακομα και οταν τον ετρεξα στα 5ghz με 1.50v δεν ξεπερασε τους 60c :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Μπορείς να δώσεις νούμερα για projects, ppd και tpf ; :nerd:

Με turbo on δλδ στα 3900.

Καλημέρα μπαμπά.. έχει χάρι που δεν είμαι πάνω και ήρθα για διακοπές αλλιώς θα δοκίμαζα και εγώ το σκουργιαδακι μου! αλλά είμαι τις παλιάς σχολής 4.2 / 4.5 νταγράο ρεύμα και ότι γίνει έγινε..

Άσε που μας περιμενούν τώρα καινούρια πράγματα..

Ότι βρόμησαν τα περσινά..

Θα πάμε σε 4770Κ και 8970 σε 6 μήνες για αυτό ετοίμασου.

firekiller ποια η διαφορα με το sp1 και το IBT?

τα νουμερα πως τα βλεπεις?

δεν προσπαθησα με μικρότερη ταση... πιστευω ειναι υψηλη :hm:

Με το σπ1 και το σωστό ΙΒΤ θα έχεις σωστό stressing στον επεξεργαστή.

Για δοκίμασε κι με λιγότερο ρεύμα να δεις ;)

Α και το pll κατέβασε το.Θα πέσουν οι θερμοκρασίες αρκετά(εγώ το χω 1.5 αλλά μπορεί άλλος cpu να μην μπορεί να παίξει με 1.5)

Οπότε δοκίμασε :)

Με το σπ1 και το σωστό ΙΒΤ θα έχεις σωστό stressing στον επεξεργαστή.

Για δοκίμασε κι με λιγότερο ρεύμα να δεις ;)

Α και το pll κατέβασε το.Θα πέσουν οι θερμοκρασίες αρκετά(εγώ το χω 1.5 αλλά μπορεί άλλος cpu να μην μπορεί να παίξει με 1.5)

Οπότε δοκίμασε :)

1.68 ηταν το ppl!!!

το εβαλα 1.5 παιζει κανονικα last version IBT είναι η 2.54?

βαζω και σπ1 και βλέπουμε..

ps την τάση απο τις ραμ να την βάλω σταθερη οσο δίνει ο κατασκευαστης ?

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?Άλλαξα πρόσφατα από τον 2700κ σε 3770κ κι εγώ και μου βγάζει ένα μήνυμα το AISUITE της asus "IGPU Voltage 0.00"..είναι φυσιολογικό αυτό?Η μητρική είναι αυτήν της υπογραφής μου..

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι?Άλλαξα πρόσφατα από τον 2700κ σε 3770κ κι εγώ και μου βγάζει ένα μήνυμα το AISUITE της asus "IGPU Voltage 0.00"..είναι φυσιολογικό αυτό?Η μητρική είναι αυτήν της υπογραφής μου..

Έχεις απενεργοποιημένη την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών του 3770Κ από το bios?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.