Jump to content

Intel i7 3770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

LazyGreek

Recommended Posts

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply
τι temps έχεις στο μέγιστο 24x7 οc που επιθυμείς να τον έχεις;

Ποτε δεν ειμαι 24/7 ανοικτος αλλα στα στρεσαρισματα εχω δει μεχρι αυτες εδω τις θερμοκρασιες.

Ai Overclock Tuner X.M.P

Ratio Limit 47

CPU Manual Voltage 1.275

ibt47.png

Εγώ πάντως στη θέση σου θα ήμουν με ένα ξυράφι και την cpu μου στο χέρι!

Μια απόφαση που είναι πάρτην! Θα έχεις πολλά πλεονεκτήματα μετά! Στο ΙΒΤ ξεπερνάς τους 80C σε 2 πυρήνες. Θα μπορέσεις πιστεύω άνετα μετά να έχεις 4.7Ghz με τα ίδια temps που βλέπεις τώρα με λίγο ανέβασμα του vcore...

παίδες αυτά τα κάνουν όταν λήγει η εγγύηση και μας περισσεύουν 300 ευρώ (όσο πάει ο 3770Κ τελοσπάντων)...

τα κέρδη δεν λέω σημαντικά, αλλά 1 λάθος θα κοστίσει...

με τρώει και μένα να τον σφάξω αλλά πάνω από όλα σύνεση και ασφάλεια

Εγώ πάντως στη θέση σου θα ήμουν με ένα ξυράφι και την cpu μου στο χέρι!

Μια απόφαση που είναι πάρτην! Θα έχεις πολλά πλεονεκτήματα μετά! Στο ΙΒΤ ξεπερνάς τους 80C σε 2 πυρήνες. Θα μπορέσεις πιστεύω άνετα μετά να έχεις 4.7Ghz με τα ίδια temps που βλέπεις τώρα με λίγο ανέβασμα του vcore...

Κοκκινανθρωπε :D αυτο που βλεπεις ειναι ηδη 4.7Ghz

Ai Overclock Tuner X.M.P

Ratio Limit 47

CPU Manual Voltage 1.275

παίδες αυτά τα κάνουν όταν λήγει η εγγύηση και μας περισσεύουν 300 ευρώ (όσο πάει ο 3770Κ τελοσπάντων)...

τα κέρδη δεν λέω σημαντικά, αλλά 1 λάθος θα κοστίσει...

με τρώει και μένα να τον σφάξω αλλά πάνω από όλα σύνεση και ασφάλεια

Ναι σωστος. :T:

Αυτο που με φρεναρει πιο πολυ ειναι οτι και να δουλεψει στην αρχη καποιοι λενε οτι θα ειναι για πολυ λιγο και μετα :rip:

Κοκκινανθρωπε :D αυτο που βλεπεις ειναι ηδη 4.7Ghz

Ναι σωστος. :T:

Αυτο που με φρεναρει πιο πολυ ειναι οτι και να δουλεψει στην αρχη καποιοι λενε οτι θα ειναι για πολυ λιγο και μετα :rip:

Συγγνώμη παρανόησα.

Δεν είδα το ratio 47 και διάβαζα πριν το άρθρο στο anandtech που έλεγε ο τύπος για 4.2Ghz και παρανόησα.

Εντάξει τότε, άστον εκεί που είσαι τώρα. Μην κάνεις τίποτα! :D

Γιατί λένε ότι είναι για λίγο; Τι παθαίνει χωρίς να είναι κολλημένο το IHS; Αφού πάλι πατάει στον πυρήνα και έχει και το ΤΙΜ και βλέπουν χαμηλότερες θερμοκρασίες...

• 2 weeks later...

Ορίστε,τώρα θα δοκιμάσωμε λιγότερο ρεύμα να δω αν παίζει.

47ghzibt.jpg

Update:Kαι με 1.184v βγάζει ΙΒΤ :)

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Επίσης για δοκίμασε με χαμηλότερο pll.To χω 1,66ν(στην τύχη το διάλεξα)και οι θερμοκρασίες έπεσαν αρκετά ;)

Update2:

Vcore:1.184v

Pll:1.5v

Και τρέχει μιά χαρά το ΙΒΤ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.