Jump to content

Intel i7 3770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

LazyGreek

Recommended Posts

παίδες Intelάδες, μετά την πορεία μου με τον 8120 (έμεινα ικανοποιημένος πάντως και από επιδόσεις και oc δυνατότητες), περιμένω σήμερα το εξής πακετάκι

Gigabyte Z77 - D3H

3570K

θέλω λοιπόν να μου πείτε (είδα ότι η mb έχει oc δυνατότητες αν και όχι τρομερές) τι vcore χρησιμοποιείτε για να παίξει σταθερά με αέρα στα 4ghz.

cooling θα χρησιμοποιήσω της υπογραφής.

Αφού είσαι ικανοποιημένος γιατί έφυγες? :jump1: :jump1:

πάρτα πρώτα και θα δούμε..

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

^^ υψηλή κατανάλωση, θερμοκρασία, έλλειψη ενσωματωμένης gpu (σε περίπτωση βλάβης ας υπάρχει και backup), λίγο καλύτερες επιδόσεις ο 3570K (όπως και να το κάνεις)

Αυτό που θα μου λείψει από το παλιό είναι οι πολλές sata3, ευκολία σε oc (αν και έπαιζα στοκ).

Τα έχω στο αμάξι τα πράγματα οπότε από Δευτέρα που θα το σκαλίσω (γιατί τώρα με βλέπω απλά να κάνω εγκατάσταση κλπ)

αγαπητοί μετά το format κλπ μπορώ να πω πως έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος με αυτά που βλέπω. Τεράστια διαφορά είδα στο browsing (δεν περίμενα τέτοια διαφορά) ειδικά σε άνοιγμα εικόνων...

Τέλοσπάντων ήθελα να σας ρωτήσω σαν πιο έμπειρους δύο πράγματα.

Αύξησα τον πολλαπλασιαστή από 34 στο 40 και ο 3570 δείχνει να είναι κομπλέ χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Το vcore είναι στο AUTO και βάση μνήμης λέει ότι είναι στο 1.2v. σύμφωνα με το μήνυμα του [MENTION=22671]Septic[/MENTION] μπορώ να το βάλω σε manual και να το μειώσω στο 1.1;

Τέλος το lucid virtu πιστεύεται ότι είναι καλό να ενεργοποιηθεί;

Αν ναι πρέπει να ενεργοποιήσω το internal graphics στο Bios και να συνδέσω την οθόνη μου με την ενσωματωμένη (αφήνοντας ασύνδετη την 7950);

Αν το ενεργοποιήσω με το 8gb μνήμης που έχω πόση μνήμη θεωρείτε ότι είναι καλό να δώσω στην igp;

Σας ευχαριστώ.

Μονο τεσταροντας μπορεις να δεις τι κανει το cpu σου. Εσενα μπορει να θελει λιγοτερο η περισσοτερο απο 1.1v Βαλε 1.1 τρεξε 5 loop linx με max mem. Αν τα βγαλει κατεβασε λιγο και καντο μεχρι να κρασαρει. Μετα ανεβασε εκει που εισουνα σταθερος κ τρεξε κ κανα prime 27.7 για κανα 2ωρο. Αν το βγαλει κ αυτο εισαι super. Αν κ εγω σταματαω στα 5 linx loop και μπορω να κανω folding 24/7

Sent from my GT-I9000

• 2 weeks later...

Αυτην την στιγμή κάνω Render

ενα C4D

από 0 στα 90

έχω είδη 18 λεπτά που κάνω Render

σε ανάλυση 1080p (1920x1080)

τώρα είμαι είδη στο 50 άρα θέλει άλλα 40 δηλαδή 15 λεπτά

και επειδή είναι και 1080p

και έχω βάλει αρκετά FX

Anyway ο CPU είναι εδώ και 20 λεπτά στο 100%

Max temp 68

στα 4.2 με 1.15

Οπότε σε όποιον λέτε για επξεργασια Video η CAD

να πάρει FX ή οποιον δήποτε άλλον

Να σας καεί το PC!

edit

3 sec video

29 λεπτα! Render σε 1080p

Δεν πολυκαταλαβα τα νουμερα που γραφεις αλλα απο περιεργια, αν εχεις το χρονο ανεβασε τον στα 4,5 GHz και ξανα-ρενταρε.

Να δουμε δλδ αν εχει διαφορα στις επιδοσεις εκει.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Θελω ομως και το συμπερασμα σου να μου γραψεις. :hmm:

Τακη το συμπεραμα ειναι ευκολο.

Το πολυ green βλαπτει σοβαρα τα νουμερακια. :D

Τον λογο ψαχνω να βρω μιας και οπως βλεπεις Physics και combine ειναι ιδια.

Τι κανει ομως την καρτουλα να παιρνει 5% πανω στο graphics score ;

Τακη το συμπεραμα ειναι ευκολο.

Το πολυ green βλαπτει σοβαρα τα νουμερακια. :D

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου για αυτο και στο δικο μου setup ολα αυτα ειναι disabled.

Τον λογο ψαχνω να βρω μιας και οπως βλεπεις Physics και combine ειναι ιδια.

Τι κανει ομως την καρτουλα να παιρνει 5% πανω στο graphics score ;

Εδω και εγω θα περιμενω καποιον πιο ειδικο να μας πει μιας και δεν εχω απαντηση.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.