Jump to content

Intel i7 3770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

LazyGreek

Recommended Posts

υψηλες επιδοσεις ειναι και μολις εκανα και ολα τα c απο bios disabled.

Νομιζω πιο συγκεκριμενα οτι το c1e/c το κανει αυτο και το ριχνει στο 1.6ghz. Τωρα ειμαι οκ 4.6 παντα.

Τελικα μονο με 1.33 ειμαι stable στα 4.6ghz... χαλια cpu μου ηρθε το msystems φταει :hehe::p οριστε και το φωτο test1i.png

παω για υπνο αντε με παιδεψε λιγο η διαδικασια αλλα τελος παντων :D

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply
cinebench.png

[MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION] max temps 70c.

να ξυσω καμια πληγουλα για της asus :p ??

Ενταξει μακαρι να χα τις μνημες σου Zpaf Corsair vengeance με Nanya ftw εδω εντελως ασυμβατες με asrock :(

post-163-1416076256,2918_thumb.jpg

τις corsair H100 τις εχετε σε push ή pull ???

Καλα που μου το θυμισες :p

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] βαλε τα φανακια της Η100 σε pull αν δεν τα εχεις και δεν θα χασεις. Θα δεις περισσοτερη ησυχια στα αυτια και ελαφρα καλυτερες θερμοκρασιες..

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Καλα που μου το θυμισες :p

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] βαλε τα φανακια της Η100 σε pull αν δεν τα εχεις και δεν θα χασεις. Θα δεις περισσοτερη ησυχια στα αυτια και ελαφρα καλυτερες θερμοκρασιες.

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Κοιτα βασικα τα εχω (push) και στην μικροτερη σκαλα δεν ακουω τιποτις.

Οσο για τις θερμοκρασιες ειμαι απο 30 εως 60 βαθμους σε οτι κανω εκτος των stress tools.

5μιση ώρες linx @4200 με μόνη αλλαγή στο bios το ρεύμα της cpu (@1.19V) και όλα ta features enabled :p

Μονο εγω βλεπω 4400 στο cpuz ;

4.4 πάει όταν 2 πυρηνες ειναι load / 4.3 όταν 3 είναι load και 4.5 όταν ένα πυρήνας είναι load. Με 4 πυρήνες load (full load) πέφτει στα 4.2 !!!!

Απλά τα σπάει η intel και by the way με την stock ψύξη της μαμάς intel (ψήκτρα + πάστα) !!

Μητρική Gigabyte Z77x-D3H (130Ε) με το τελευταίο bios

Οσο για τις θερμοκρασιες ειμαι απο 30 εως 60 βαθμους σε οτι κανω εκτος των stress tools.

zpaf σε push ( με την H100 στο πανω μερος του κουτιου ) δε σου χαλαει ολο το airflow του κουτιου????

εξαγωγη αερα απο που εχεις???

αφου σε καλυπτει τοτε ολα μια χαρα :T:

aida5.png

sb-ivy-5ghz-7400.jpg

το ίδιο "pattern" είχα δει και στα 4500...

στο mem latency και στo L3 latency, είναι ξεκάθαρα μπροστά o IVY, στο BW όμως, είσαι τυχερούλης που δεν μπορώ να τον δουλέψω με 112 bclk :hehe:

Μπορείς βέβαια να κάνεις και ένα AIDA στα 2133 να δώ τι ψάρια πιάνουν πραγματικά οι βελτιώσεις στον IMC :whistle2:

zpaf σε push ( με την H100 στο πανω μερος του κουτιου ) δε σου χαλαει ολο το airflow του κουτιου????

εξαγωγη αερα απο που εχεις???

Χυμα το εχω ακομα.

Δεν εχω αποφασισει ακομα που θα την τοποθετησω και αν θα κρατησω το tj07.

Μπορείς βέβαια να κάνεις και ένα AIDA στα 2133 να δώ τι ψάρια πιάνουν πραγματικά οι βελτιώσεις στον IMC :whistle2:

Αν εχω διαβασει καλα περι ivy και imc ειναι οτι μνημουλες σαν και αυτες που εχω (2400MHz) παιζουν (by xmp) ανετα χωρις καποιο μονταρισμα (bios).

ναι βρε δεν αντιλέγω, και πολύ πιθανόν να παίζουν και 2600+ αυτές που έχεις ;),

να τις "υποβιβάσεις" για λίγο στα 2133 (και 10-11-11 ή 10-10-10 που πιθανόν να παίζουν) λέω, για να φανούν πιο ξεκάθαρα οι όποιες διαφορές στον IMC μεταξύ SB/IVY

Αφου ξερεις αν ποσταρω με bus speed 100.51 θα σε πατησω χαμω. :hehe:

Με 100 bus 8.97 βγαζει αλλα μνημες 9-9-9-1τ 1600.Δε ξερω παντως τι γινεται με την asus αλλα η asrock οσο compact φθηνη και efficient ειναι στο θεμα μνημων ειναι μονο για default.5 bios εχουν βγαλει και ακομα τωρα ενσωματωνουν υποστηριξη για 8gb sticks ξερω γω...

Αν μου υποσχεθεις δημοσια οτι δεν θα παρεις Ζ77 θα σου πω. :D

Ελα, ελα μη με βασανιζεις!

Βασικα Χ79 ηθελα αλλα καπου ειδα οτι στο Χ79 δεν δουλευει το pcie 3.0 στις 680 και ξενερωσα.

We need PCI-E 3.0 working on X79 chipset NVIDIA! - NVIDIA Forums

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.