Jump to content

Intel i7 3770K Εντυπώσεις/Μετρήσεις

LazyGreek

Recommended Posts

Ελα, ελα μη με βασανιζεις!

Δεν εχω καταφερει ακομα να δω cpu score στο vantage εδω

cpuz5f.png

Σιγουρα θελει καποια tweaks θελω να πιστευω. :D

Χωρις να εχω τρεξει αυτα τα δυο που θες πιστευω μεχρι 4.8 θα ειμαι οκ.

Ισως αργοτερα μπορεσω να σου δωσω κατι ποιο χειροπιαστο.

• Replies 842
  • Created
  • Last Reply

Έβγαλες το HS ρε θηρίο; Είδες μεγάλες διαφορές στις θερμοκρασίες;

Βασικα η μητρα στις φωτογραφιες ειναι η δοντοσαυρα οχι η μαξιμους που εχει ο Γιαννης.

Οποτε μαλλον ψηνεται να το κανει...:whistle2:

Αν δεν το χει κανει ηδη!

:p

O τυπος μονο με την αλλαγη της παστας πηγε απο max 89 C σε max 73 C.

...πληρης απογοητευση ...

Επειδη δεν ειμαστε ολοι το ιδιο θαρραλεοι με το τυπο,

θα παλευουμε με υπερψυξεις να καταπολεμησουμε την γυφτια της intel. :hm:

O τυπος μονο με την αλλαγη της παστας πηγε απο max 89 C σε max 73 C.

...πληρης απογοητευση ...

Επειδη δεν ειμαστε ολοι το ιδιο θαρραλεοι με το τυπο,

θα παλευουμε με υπερψυξεις να καταπολεμησουμε την γυφτια της intel. :hm:

παρτε amd, λολ :p

δεν αξιζει τον κοπο και το ρισκο, τουλαχιστον σε αερονερα, για αυτα τα 100 mhz που ΙΣΩΣ παρετε ή για τους 10 βαθμους ξερω γω.

επισης πριν ειχε 121.000 gflops και μετα την αλλαγη της παστας επεσε στα 110.000

τι μπορει να δικαιολογει τοση διαφορα???

ΜΙας και σήμερα έστησα και τον δικό μου 3770 ορίστε μερικες φωτό. Μέχρι στιγμής σε idle ειμαι ΟΚ με τα temps. Με τη μαμα ψύκτρα.

Ακόμα δεν έπαιξα. Η Mobo έχει απειρες ρυθμίσεις χειροκίνητες και αυτόματες απο τα 4 μεχρι τα 4.8

Ποσταρε αμέσως αλλα μετά εφαγε ενα BIOS update.

Εχει απο κάτω και msata θύρα για caching. Τo έχει κάνει κανένας ? Αξίζει να τσιμπήσω ενα 30αρι msata SSD ?

post-5317-1416076261,6053_thumb.jpg

post-5317-1416076261,8838_thumb.jpg

post-5317-1416076262,2778_thumb.jpg

post-5317-1416076262,625_thumb.jpg

post-5317-1416076262,9393_thumb.jpg

Brain's Memory controller is failing :(

Άστον hybrid στον μικρό.

Με τον 520 στο OS δεν θα δείς διαφορά με τον cache ( παίζει να δείς χειροτέρευση αντί καλυτέρευση :D )

Ναι έλεγα μήπως μπορούσα να ορίσω Cachaρισμα στον 2ο δίσκο. Τον 750. Σε αυτό το PCάκι αυτους τους 2 εχω. 520 boot & 750 Hybrid.

Anyway αν αντέξει το PICOPSU και δεν σκάσει θα ποστάρω κανα ψιλοκλόκι. Τώρα ακόμα τρέχω LOL και COH με την

onboard να δω πως πηγαίνει τα Games. Διαφορές στην GPU είδα σχετικά μικρές σε σχέση με τον 2600K αλλα υφίστανται.

Μολις παρελαβα εναν 3770Κ made in costa rica. Για να δουμε τι θα κανει!!!

Μεγειά φίλε! Στείλε να δούμε τι κάνει και ο δικός σου!

Ένα ωραίο review για τον 3770k και το overclocking potential του. Δεν αναφέρει τίποτα όμως για το HS και το TIM της Intel...

Overclocking Core i7-3770K: Learning To Live With Compromise : Ivy Bridge Overclocking: What Does It Entail?

104oC max με ambient 25oC και 41οC mobo temp.bilipeppa δε νομιζω οτι ειμαι παρανοικος το chip αντεχει και ακουει στο ρευμα μια χαρα.Το socket μη λιωσει φοβαμαι :sarcastic::tomato:

Παντως η H100 την βλεπω πολυ δυνατη σε σχεση με μια megahalems με push pull στα 1500rpm

Χτες συνδεσα gene v,cpu,ram,psu,ssd και οθονη με displayport to dvi adapter. Σκεφτομαι, θα μπουταρω το pc,θα μπω bios, θα διαλεξω boot device σε usb stick και θα βαλω win7. Ναι καλα!!! Πρωτον δεν εχω σημα στην οθονη και δευτερον μου βγαζει η mobo q-code A2. Καμμια ιδεα κανεις???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.