Prof_Chaos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2012 καλησπέρα τι προτείνετε κοντά στο price range 50 με 60 ευρώ; εχω δει διάφορες αλλα θα ήθελα την γνώμη σας.Επίσης να μην ακουγεται το μηχάνημα σαν ηλεκτρική σκούπα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 2, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Είτε Noctua DH14 ( έπεσε φαντάζομαι η τιμή της κάπου εκεί κοντά ), είτε Prolimatech Megahalems, είτε Ultra-120 True Black lapped είσαι αρχοντικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Μάϊος 2, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 βαλε αλλα 20 ευρω και τσιμπη την noctua nh-d14 δεν το μετανιωνεις , βασικα ειναι η καλυτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 2, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 aegir + mugen 3(3000) ακολουθουν απο κοντα ,στα 50λιγα ευρω.http://www.thelab.gr/heatsinks-coolers-watercooling-reviews/cpu-cooler-review-database-89014.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prof_Chaos Μάϊος 3, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 βαλε αλλα 20 ευρω και τσιμπη την noctua nh-d14 δεν το μετανιωνεις , βασικα ειναι η καλυτερη... Επειδή είμαι πολυ κοντά στο να την τσιμπισω.. Με προβληματίζει λίγο το βάρος της 1,2 κιλά . Υπάρχει περίπτωση λόγω βάρους να δημιουργήσει πρόβλημα στο mobo μακροπρόθεσμα;η να μη ανησυχώ καθόλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 3, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Επειδή είμαι πολυ κοντά στο να την τσιμπισω.. Με προβληματίζει λίγο το βάρος της 1,2 κιλά . Υπάρχει περίπτωση λόγω βάρους να δημιουργήσει πρόβλημα στο mobo μακροπρόθεσμα;η να μη ανησυχώ καθόλου;Όχι, μην ανησυχείς καθόλου. Έχει πολύ καλό σύστημα εγκατάστασης. Θα το καταλάβεις μόλις την παραλάβεις κι'ολας. Στην προτείνω με τα 1000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.