Jump to content

Επειδή δεν έχει ποστάρει κανείς κάτι τέτοιο..

JiMk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδή δεν έχει ποστάρει κανείς κάτι τέτοιο... όλο κάτι συγκροτήματα ποστάρετε...

Ε λοιπόν ήμουν χθες εκεί... πήρα και αυτόγραφο.:daisy:

post-39-1416071111,4344_thumb.jpg

Ελα βρε ..!

Πηρες και αυτογραφο?!

Να μη ξεχασεις να το κορνιζαρεις καλο μου ! :p :P

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 18:30]

Και ποιος ειναι ο κυριος?lol

Ντροπή !!!!!!

Μάκης Χριστοδολόπουλος.:cool:

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 18:34]

Ντροπή !!!!!!

Μάκης Χριστοδολόπουλος.:cool:

χεχε, γιατι αυτος με ξερει για να τον ξερω εγω:hehe:

Κομμάτια τελίως έγινα.. μισό μπουκάλι Absolut, ξερνάω συνέχεια...... αλλα για τον Μάκη ρε...... :D

:...: Χμμμ,δε λεω..ο Μακης ειναι ενας...για πολλα γλεντια μεν...αλλα μεχρι να "κατεβουν" οι φωτος νομιζα οτι θα εχεις κατι απο Doors...χαχαχαχαχα:hehe:

Μπραβο παντως...Ο Μακης ειναι για πολλες φιαλες...

Αληθεια..ποσο παει εκει το καλιμπου??????

καλιμπού?

Τρελή φάση.... παραγγέλνουμε τα φέρνει (7 άτομα-προσκλήσεις), λέει κύριε μένουν 10, του λέω κρατα τα παιδί μου. Λέει όχι κύριε μας χρωστάτε 10.... ΛΟΛ τρελό γέλιο.... ξεράθηκε όλη η παρεά.. :D

Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1

:...: Χμμμ,δε λεω..ο Μακης ειναι ενας...

ΕΝΑΣ ειναι ο θεος:

post-129-1416071111,9183_thumb.jpg

offtopic : οποτε βλεπω αυτη την φατσα δεν μου ερχεται στο μυαλο οτι κυλιεται απο τα γελια αλλα οτι ...προσπαθει να ξυστει !

Αρχική απάντηση από JiMk

... του λέω κρατα τα παιδί μου.

Να υποθεσω οτι ηταν πιτσιρικας;

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:26]

Να υποθεσω οτι ηταν πιτσιρικας;

Όχι... ήταν μεγάλος αλλά επειδή μου μιλούσε στο πληθυντικό τη ψώνησα λίγο.:p

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 21:45]

Όχι... ήταν μεγάλος αλλά επειδή μου μιλούσε στο πληθυντικό τη ψώνησα λίγο.:p

Μπορείς να μου εξηγήσης αν σου είναι εύκολο, πως την «ψώνισες» με κάποιον που είναι υποχρεωμένος να μιλάει στον πληθυντικό στους πελάτες για να συνεχίσει να βγάζει το ψωμί του;

Αρε Μητσαρα κακε , επρεπε να ημουν εγω σερβιτορος και θα σου δινα κατι να κρατησεις οντως και θα ταν και καλαβρεζικο .......Μαγκια ειναι εκεινο το συναισθημα που σε κανει να νοιωθεις μεγαλος και τρανος οχι γιατι εχεις λεφτα η γιατι εισαι 2 μετρα και ο διπλος απο τον αλλον αλλα επειδη ολοι αναγνωριζουν την αξια σου και το ποσο καλο παιδι εισαι.........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.