Jump to content

Προβλημα με ISP και Μπλοκαρισμα Ιστοσελιδας

MPRAXAMI

Recommended Posts

Χαιρετω τη παρεα,το προβλημα μου ειναι το εξης

Μολις παω να κανω access σε συγκεκριμενο site νου γραφει τα εξης,

"posting from your isp has been blocked due to abuse"

οποτε υπεθεσα οτι καποιο προβλημα εχει το connx μου,η ακομα και η ip μου,Εκλεισα το μοντεμ τιποτα,το εκλεισα πολλαπλες φορες κ τσεκαρα οτι αλλαξε ip κ ξαναδοκιμασα,το αφησα κλειστο ολο το βραδυ τπτ,δοκιμασα flushdns,renew ip κ ολα αυτα τα κολπα που δεν εχω ιδεα κ τι κανουν να πω την αληθεια.Επειτα δοκιμασα να μπω απο αλλο pc που εχει κ αυτο παροχο το connx κ ολα δουλευαν ρολοι.Αν καταλαβα καλα με καποιο τροπο πρεπει να εχει γινει ban to pool απο το οποιο παιρνει ο υπολογιστης μου ip σωστα?

Το δικο μου πισι εχει Ip 87.xxx.yy.zz ενω το αλλο που δεν εχει προβλημα 85.xxx.yy.zz

Οποτε η ερωτηση ειναι η εξης,τι διαολο εχει γινει?μπορω να παρω το connx τηλεφωνο και να αλλαξουν την ip μου?Η θα πρεπει να αλλαξω παροχο? :hm:

κατά 99% για πρόβλημα του τοπικού υπολογιστή μου μοιάζει...ιός, κακόβουλο λογισμικό κτλ... αυτό που λες για ban κτλ ισχύει μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις...

Χρησιμοποίησε proxy. Εύκολη και αποδοτική λύση! Είναι κρίμα να μπεις στον κόπο να αλλάξεις πάροχο για αυτό το λόγο.

Τα προξυ δεν ειναι αποδεκτα δηλαδη δε τα δεχεται :(

κατά 99% για πρόβλημα του τοπικού υπολογιστή μου μοιάζει...ιός, κακόβουλο λογισμικό κτλ... αυτό που λες για ban κτλ ισχύει μόνο σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις...

εχω avast και spybot το δε τελευταιο το ετρεξα 2 3 φορες μηπως βρει τπτ αλλα δεν εβγαλε ιο η κατι.Γινεται να ειναι ban πολλαπλων Ip?και αν ναι αλλαζει ο isp την ip pool σου η πρεπει να αλλαξεις παροχο?

Τι εννοείς δεν τα δέχεται; Δοκίμασε να μπεις από εδώ για παράδειγμα: Online Anonymous Proxy

Για να αποκλείσουμε και την περίπτωση να είναι κακόβουλο λογισμικό, γράψε ενα usb/dvdακι με μια live διανομή linux και μπες από εκεί.

Το πιθανότερο είναι αυτό που είπες και ο ίδιος, ότι για κάποιο abuse/attack έκοψαν λίστα από IPs. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και ένα τηλέφωνο τον ΟΤΕ να τους πεις πότε έφαγες πόρτα και το site, ώστε να ρυθμίσουν να βγουν από τη μαύρη λίστα.

Συνήθως αυτό γίνεται και αυτόματα μετά από συγκεκριμένο χρόνο, αλλά ανάλογα με το site, μπορεί να πάρει μέχρι και μήνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.