greekfragma Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2012 Δημήτρη καλημέρα. Χωρίς ίχνος κακής διάθεσης θέλω να σε ρωτήσω αν θεωρείς σωστό ακόμα και σχολικά εργαστήρια να χάνονται από το πελατολόγιο ενός ηλεκτρονικού ή τεχνικού Η/Υ και τα 15ευρώ της ελάχιστης χρέωσης που συνήθως κοστολογείται μια τέτοια επιδιόρθωση φαντάζουν τόσα πολλά για να προσφέρεται μόνο ένας καφές ή ένα σουβλάκι.
swatoner Απρίλιος 30, 2012 #2 Απρίλιος 30, 2012 Εγώ ζητάω σχολικό εργαστήριο να ασχοληθεί το παιδί μου. Κερνάω καφέ το πρωί. το βράδυ δε κερνάω τίποτα γιατί ο μικρός κοιμάται. Χωρίς παρεξήγηση απλά το διακομοδώ λίγο.
dpolal Απρίλιος 30, 2012 #3 Απρίλιος 30, 2012 Δημήτρη καλημέρα. Χωρίς ίχνος κακής διάθεσης θέλω να σε ρωτήσω αν θεωρείς σωστό ακόμα και σχολικά εργαστήρια να χάνονται από το πελατολόγιο ενός ηλεκτρονικού ή τεχνικού Η/Υ και τα 15ευρώ της ελάχιστης χρέωσης που συνήθως κοστολογείται μια τέτοια επιδιόρθωση φαντάζουν τόσα πολλά για να προσφέρεται μόνο ένας καφές ή ένα σουβλάκι. Φίλε μου, δυστυχώς τα σχολικά εργαστήρια έχουν χαθεί από τα πελατολόγια των τεχνικών εδώ και πάνω από 2 χρόνια, από όταν άρχισαν τα χρήματα να τα διαχειρίζονται οι δήμοι δηλαδή και κόπηκε κάθε χρηματοδοτηση από το υπουργείο. Δεν εννοώ πως τα λεφτά φαγώθηκαν, π.χ. πέρσι ή πρόπερσι κατόπιν οδηγιών από το υπουργείο δόθηκαν σε αγορές υγειονομικού υλικού λόγο της επιδημίας της γρίπης των πτηνών. Πλέον ίσα που φτάνουν για να καλύψουν φως,νερό κλπ ανάγκες του σχολείου χωρίς άλλα περιθώρια. Στο σχολείο του γιού μου το εργαστήριο βασίζεται σε καμμιά δεκαριά platoπισα που όλα έχουν φουσκωμένους πυκνωτές. Είχαμε αρχίσει πρόπερσι να τα αλλάζουμε με καινούργια αλλά κόπηκε απότομα η προσπάθεια και έκτοτε συντηρούμαστε με δωρεές και ότι τσαμπέ βρούμε.
greekfragma Απρίλιος 30, 2012 Author #4 Απρίλιος 30, 2012 μάλιστα. κατανοητό αλλά νομίζω οτι πρέπει να αναζητήσεις το τσαμπέ και τις δωρεές αλλού και όχι σε ένα φορουμ που τα περισσότερα μέλη βγάζουν το ψωμί τους από αυτό μιας και νομίζω οτι προκαλεί ως ένα βαθμό.νομίζω με πιάνεις ε?
dpolal Απρίλιος 30, 2012 #5 Απρίλιος 30, 2012 Συγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω την πρόκληση. Το μηχανάκι είναι δωρεά, εγώ ανέλαβα να στήσω το s/w και ζητώ βοήθεια από κάποιον που μπορεί να κολλήσει τους πυκνωτές και φυσικά θέλει να βοηθήσει, εννοείτε ότι εγώ θα τους αγοράσω. Δεν θα βγάλει κανένας κέρδος από αυτό πέρα από το σχολείο και μόνο. Τέσπα, αφού είναι έτσι παρακαλώ να διαγραφεί όλο το θέμα...
greekfragma Απρίλιος 30, 2012 Author #6 Απρίλιος 30, 2012 ώπα ρε Δημήτρη. Την άποψή μου είπα. Δε σημαίνει οτι πρέπει να την ακολουθήσεις. Διάλογο κάνουμε. σίγουρα πάντως δεν είχα σκοπό να σε κάνω να νιώσεις άσχημα απλά σου εξέφρασα πως το εκλαμβάνω εγώ που παλεύω χωρίς δουλειά στον τομέα που απευθύνεσαι, να βλέπω τέτοιες ψιλοδουλιές να πηγαίνουν υπερ πίστεως.
argy1 Απρίλιος 30, 2012 #7 Απρίλιος 30, 2012 νομίζω οτι πρέπει να αναζητήσεις το τσαμπέ και τις δωρεές αλλού και όχι σε ένα φορουμ που τα περισσότερα μέλη βγάζουν το ψωμί τους από αυτόΔηλαδη παραδεχεσαι οτι "ψαρευετε" πελατες εδω μεσα?
dpolal Απρίλιος 30, 2012 #8 Απρίλιος 30, 2012 Δηλαδη παραδεχεσαι οτι "ψαρευετε" πελατες εδω μεσα? O φράγμας εννοεί ότι τα περισσότερα μέλη βγάζουν το ψωμί τους από τους υπολογιστές γενικά και όχι από το φόρουμ το ίδιο.
greekfragma Απρίλιος 30, 2012 Author #9 Απρίλιος 30, 2012 αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά τι έγραψα θα δεις οτι δεν ισχύει το συμπέρασμά σου.για να το πω πιο απλά.εδώ μέσα υπάρχουν πολλά παιδιά που δουλεύουν ως τεχνικοί είτε σε δικά τους μαγαζιά είτε ως υπάλληλοι. έρχεται λοιπόν κάποιος και ζητάει να γίνει κάτι τσαμπέ. αν έβγαζες το ψωμί σου από τέτοιες δουλειές θα δε θα σου ερχόταν κάπως άσχημο να βλέπεις οτι το εν δυνάμει μεροκάματό σου θα χανόταν σε ένα σουβλάκι ή ένα καφέ κάποιου που απλά το έχει ως χόμπυ.
Guest Απρίλιος 30, 2012 #10 Απρίλιος 30, 2012 δεν θα σου κακοφαινόταν γτ αυτό θα το έκανε άλλος που το έχει σαν hobby (είναι σαν να σου λέω έφτιαξα τον ενισχυτή του φίλου μ και με κέρασε ένα ποτό ή του έφτιαξα την τοστιέρα και με κέρασε ένα τοστ) αλλά από την άλλη θα σου κακοφαινόταν να το έκανε κάποιος άλλος και να έπαιρνε τα 2πλασια από ότι εσύ και να μην έκανε τόσο καλή δουλεία όσο εσύ
jpavly Μάϊος 1, 2012 #11 Μάϊος 1, 2012 ώπα ρε Δημήτρη. Την άποψή μου είπα. Δε σημαίνει οτι πρέπει να την ακολουθήσεις. Διάλογο κάνουμε. σίγουρα πάντως δεν είχα σκοπό να σε κάνω να νιώσεις άσχημα απλά σου εξέφρασα πως το εκλαμβάνω εγώ που παλεύω χωρίς δουλειά στον τομέα που απευθύνεσαι, να βλέπω τέτοιες ψιλοδουλιές να πηγαίνουν υπερ πίστεως.Πρόβλημα σου αν τραβάς ζόρι και έχεις αναδουλειές. Εδώ μέσα το 80% των μελών ζητάει βοήθεια. Και τη δίνουν όσοι θέλουν, όπως θέλουν και αφιλοκερδώς.Άμα δεν σου πάει, μη τη δώσεις την βοήθεια. Και επίσης, εδώ μέσα δεν είναι το πελατολόγιο σου, ή κανενός αλλουνού. Είναι ένα ελεύθερο φόρουμ στο οποίο ανταλλάζουμε απόψεις και εμπειρίες και όχι εμπορικό. Τέλος, αν δεν γουστάρεις να βοηθήσεις σε κάποιο σκοπό, προσπέρασε το ρημάδι, δεν κατάλαβα γιατί κάθεσαι και κάνεις κήρυγμα ανοιχτά; Εσύ που βγήκες πρώτος να του την πει, δεν έχεις πάρει ποτέ σου βοήθεια χωρίς να πληρώσεις;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.