NikMark Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 1, 2012 Παίδες, έχω το σύστημα 4+ χρόνια και ενώ δούλευε άψογα με την X-Fi μου, ξαφνικά αντιλήφθηκα πως το συγκεκριμένο ηχείο δεν παράγει ήχο... Δεν φταίει το ηχείο, ούτε το καλώδιο, καθώς άλλαξα θέσεις και δουλεύουν όλα. Το πρόβλημα πρέπει να προέρχεται από τη σύνδεση Front-Left στο Sub-woofer. Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ να το πάω κάπου ας πουμε να το ελέγξουν/διορθώσουν; Κάποια ιδέα ή κάποιος που ήρθε αντιμέτωπος με το συγκεκριμένο πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikMark Μάϊος 1, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Είμαι άκυρος τελείως όμως Εδώ και πόσο καιρό παιδευόμουν και το είχα παρατήσει το θέμα τελικά... Έκοψα καλώδια, έβγαζα-έβαζα κ.λπ. και εν τέλει το πράσινο καλώδιο ήταν μισο-βαλμένο στο POD... Γι΄αυτό έπαιζε μόνο το δεξί... Πως μου ήρθε ξαφνικά, βασικά πως δεν το είχα ελέγξει τόσο καιρό, είναι πέρα απ΄τη λογική. Τα γλυκούλια μου δε με πρόδωσαν εντέλει! Αν θέλετε διαγράψτε το παίδες... και ξανά-μανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάϊος 1, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Το καλώδιο από την κάρτα ήχου στα ηχεία το τσέκαρες; Ίσως κάποιο "καρφί" δεν έχει μπει καλά ή βγήκε από πιθανή μετακίνηση του κουτιού! Επίσης στο panel της X-Fi μήπως είναι κλειστό το ηχείο; Edit: Είχα γράψει το μήνυμα στο κινητό,αλλά μου έκανε κόλπα το net και άργησε να ανέβει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 1, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Ακομα δοκιμασε να κουνησεις το φυς και να δεις αν ακούγεται ήχος .Δοκιμασες αν στον πίνακα έλεγχο παίζει στερεοφωνικα ;Μπορείς να ανοιξης τα ηχεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 1, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 τα παραπανω ποστ τα διαβαζουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.