apostolis159 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30, 2012 USPS Express Mail International (EMS): $39.50 ή FedEx International Priority: $35.91Ποιο από τα 2 για να έχω σιγουριά με τελωνεία κλπ?? Από Αμερική το δεματάκι.Απ όσο ξέρω καλύτερα με USPS που είναι απλό ταχυδρομείο, αλλά ας ρωτήσω για σιγουριά.(δεν ήξερα που να το βάλω, αν υπάρχει θέμα συγνώμη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 30, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 USPS! Με ΤΙΠΟΤΑ FedEx ή όποια άλλη ιδιωτική εταιρία, γιατί περνάνε τα ΠΑΝΤΑ τελωνείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Απρίλιος 30, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 USPS! Με ΤΙΠΟΤΑ FedEx ή όποια άλλη ιδιωτική εταιρία, γιατί περνάνε τα ΠΑΝΤΑ τελωνείο.Ευχαριστώ πολύ!Και γω έτσι ήξερα, αλλά κάτι διάβαζα και μπήκα σε σκέψεις.USPS δεν περνάει τελωνείο λόγω του ότι είναι απλό ταχυδρομείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 αν το πακετο ειναι μεγαλο, βαρυ κλπ μπορει να το περασουν ακομα και με usps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 30, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Αν η δηλωθησα αξια του αντικειμενου ξεπερναει τα 100$ τοτε μπορει να περασει τελωνειο και με USPS.(Μου εχει τυχει)Παντως ο κανονας ειναι καλυτερα με USPS παρα με courier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 FedEx & UPS η γενικα courier μακρια.100% πληρωνεις τελωνειο και αναλογα την εταιρεια παει και το μπερδεμα.Πχ η UPS σε παιρνει τηλ σε λεει ηρθε ειναι τοσα + τοσα το θες?Λες οκ η καταθετεις τα χρηματα η πληρωνεις οταν παραλαβεις.FedEx ενας φιλος ακομα ψαχνει τις δισκοπλακες του...:hang3:Οσο για το τι θα πληρωσεις πιστευω ειναι καθαρα λαχειο ασχετως εταιρειας.Με ηρθε μπροστινο απο μοτοσυκλετα δεμενο κανονικα (οι μπουκαλες βιδωμενες στην μανα) ολοκληρο ροπαλο και δεν πληρωσα τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 30, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 FedEx & UPS η γενικα courier μακρια.100% πληρωνεις τελωνειο και αναλογα την εταιρεια παει και το μπερδεμα.Πχ η UPS σε παιρνει τηλ σε λεει ηρθε ειναι τοσα + τοσα το θες?Λες οκ η καταθετεις τα χρηματα η πληρωνεις οταν παραλαβεις.FedEx ενας φιλος ακομα ψαχνει τις δισκοπλακες του...:hang3:Οσο για το τι θα πληρωσεις πιστευω ειναι καθαρα λαχειο ασχετως εταιρειας.Με ηρθε μπροστινο απο μοτοσυκλετα δεμενο κανονικα (οι μπουκαλες βιδωμενες στην μανα) ολοκληρο ροπαλο και δεν πληρωσα τπτ.Θέλω να πάρω κράνος κάποια στιγμή απο αμερική,αν τους πω να το δηλώσουν αξία κάτω απο 100 και το στείλουν με usps λες να περάσει τελωνείο;Έχω πάρει πολλά απο αμερική τα περισσότερα μικροπράγματα πλήρωσα 3 ευρώ.Μόνο στις εξατμίσεις αν θυμάμαι καλά πλήρωσα 100 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 30, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Γιατί δεν κοιτάς απο γερμανία η ιταλία. Τα μεταφορικά για κράνος δεν νομιζω να συμφέρουνSent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 30, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ενα Arai που παραγγειλαμε δεν εδωσε φραγκο.Ο πωλητης ηταν τοσο καλος που να φανταστεις οταν τον ειπαμε οτι περασε σχεδον μηναςκαι δεν παραλαβαμε μας εστειλε ενα αλλο ! ! ! Και φυσικα ξερεις τι εγινε.. ηρθανε και τα2 μαζι :hang3:Τον ενημερωσαμε του πληρωσαμε και το δευτερο (το ηθελε ενας φιλος)και τελος.Προσεξε για κρανος ΑΝ παρεις απο Αγγλια να ρωτησεις απο που θα στο στειλουν.Επεμενε να το παρει απο Αγγλια αλλα η αποθηκη που το εστειλε ηταν σε ενα νησι εκτοςΕ.Ε πληρωσε τα μαλλιοκεφαλα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 30, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Τα κράνη δεν έχουν τελωνείο. Έχω πάρει 3 Arai RX-7 Corsair, σε 3 διαφορετικές παραγγελίες, μέσω ACS (δεν ξέρω από ποιά courier το παρέλαβε) και πληρώσαμε 25-40€ για το καθένα, κόστος εκτελωνισμού. Ο φόρος ήταν 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Απρίλιος 30, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 H FedEx ειναι κλεφτες.. Μακρια. Για 30$ προιοντα, σε 2 ξεχωριστα κουτια με 2 ξεχωριστες αποδειξεις κιολας, μου ζητησαν 140 ευρω.. Να τους καει το μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 30, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Και EMS πλεον το ψυρίζουν αμα εχει αξια το δεμα. Παντως παντα USPS απο Αμερικη γιατι δεν εχει κοστος εκτελωνιστη (3 λεπτα δουλεια +80 ευρω. Ψοφος στους ιδ. εκτελωνιστες!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Μάϊος 2, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Ισχύει ότι δεν περνάνε τελωνείο τα κράνη;Αμα είναι έτσι τέλεια.Θέλω το bell star carbon που δεν υπάρχει στην ευρώπη.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάϊος 2, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Τελικά με EMS το έβαλα. Και την άλλη φορά το είχα στείλει με EMS και είχα πληρώσει μόνο 3€ στα ΕΛΤΑ που το έφεραν σπίτι. Απλά παραξενεύτηκα που η FedEx ήταν πιο φθηνή από USPS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Μάϊος 2, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 H FedEx ειναι κλεφτες.. Μακρια. Για 30$ προιοντα, σε 2 ξεχωριστα κουτια με 2 ξεχωριστες αποδειξεις κιολας, μου ζητησαν 140 ευρω.. Να τους καει το μαγαζι.Το ξερεις οτι αμα θελεις πας και το εκτελωνιζεις μονος σου και πληρωνεις μονο τους δασμους και το φπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Το ξερεις οτι αμα θελεις πας και το εκτελωνιζεις μονος σου και πληρωνεις μονο τους δασμους και το φπα.Το έχεις κάνει; Μιλάμε για απίστευτη εμπειρία... Πρέπει να είσαι 7 το πρωί στο Ελ.Βε. και να προσεύχεσαι να τελειώσεις πριν τη 1 το μεσημέρι... Χώρια που ο τελωνειακός, μπορεί να στο περάσει σε άλλη κατηγορία από αυτή που πραγματικά ανήκει και να πληρώσεις πολύ περισσότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 2, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Συγνώμη ...επειδή δεν έχει τύχει να έχω νταραβέρια με τελωνειακούς ακόμα...τι σημαίνει ότι ο τελωνειακός το περνάει σε άλλη κατηγορία; δεν δέχεται υποδείξεις / διορθώσεις; να αποδεχθεί το λάθος και να το περάσει στην σωστή κατηγορία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάϊος 2, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Συγνώμη ...επειδή δεν έχει τύχει να έχω νταραβέρια με τελωνειακούς ακόμα...τι σημαίνει ότι ο τελωνειακός το περνάει σε άλλη κατηγορία; δεν δέχεται υποδείξεις / διορθώσεις; να αποδεχθεί το λάθος και να το περάσει στην σωστή κατηγορία....To κάνει όπου μπορεί. Μη νομίζεις ότι οι κατηγορίες είναι 100% σαφείς. Έχει πχ παρελκόμενα η/υ, ανταλλακτικά η/υ, τμήματα η/υ. Για πες μου σε ποιά είναι οι μνήμες, γιατί εμένα ήθελε να τις βάλει στην υψηλότερη φορολογία, ενώ εγώ του εξηγούσα ότι είναι σε χαμηλότερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Μάϊος 3, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2012 Το ξερεις οτι αμα θελεις πας και το εκτελωνιζεις μονος σου και πληρωνεις μονο τους δασμους και το φπα.To ξέρω φίλε μου αλλά η άχρηστη η FedEx δεν έχει γραφείο στη Θεσσαλονίκη για να μεταφέρουν τα δέματα ενδοτελενειακα. Γ τ Π Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.