Jump to content

AEROCOOL Touch-2000

bluescorpion

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

αγορασα το συγκεκριμενο fan controller αλλα εχω ενα προβληματακι.

οι 4 ανεμιστηρες που εχω βαλει πανω και ειναι στα πλαγια του haf 932 δεν boostaroun τερμα και δε καταλαβαινω τον λογο. τα rpm πανε απο 500 εως 1000 στροφες μονο,ενω εχω δει βιντεο στο youtube που πανε μεχρι και 3000.ξερει καποιος τι μπορει να φταιει? ευχαριστω

Το συγκεκριμένο δίνει μέχρι 6W/channel. Άμα τα ανεμιστήρια σου θένε παραπάνω από 0.5Α στα 12V, δε μπορεί να δώσει αρκετό ζουμί για να σβουρίσουν τέρμα.

Το συγκεκριμένο δίνει μέχρι 6W/channel. Άμα τα ανεμιστήρια σου θένε παραπάνω από 0.5Α στα 12V, δε μπορεί να δώσει αρκετό ζουμί για να σβουρίσουν τέρμα.

λες να αλλαξω fans?

λες να αλλαξω fans?

Όχι βέβαια. Δες πρώτα άμα αυτό είναι το πρόβλημα. Στο πίσω μέρος του ανεμιστήρα έχει τα χαρακτηριστικά του. Θα αναφέρει π.χ. DC12V....0.xA. Πες μας πόσο είναι.

Βρες γενικά χαρακτηριστικά των ανεμιστήρων, max rpm κτλ. Άμα μας πεις μοντέλα μπορούμε να τα βρούμε άμα δυσκολεύεσαι.

Όχι βέβαια. Δες πρώτα άμα αυτό είναι το πρόβλημα. Στο πίσω μέρος του ανεμιστήρα έχει τα χαρακτηριστικά του. Θα αναφέρει π.χ. DC12V....0.xA. Πες μας πόσο είναι.

Βρες γενικά χαρακτηριστικά των ανεμιστήρων, max rpm κτλ. Άμα μας πεις μοντέλα μπορούμε να τα βρούμε άμα δυσκολεύεσαι.

λοιπον εχω τα coolermaster bc 120 αρια. max rpm ειναι 1200

Βρε συ, αφου max rpm είναι 1200, πώς να πάνε 3000; Μια χαρά δουλεύουν. Ο controller έχει ακρίβεια +/- 100rpm, δεδομένου ότι βλέπεις ~1000rpm όλα δουλεύουν ρολόι.

Βρε συ, αφου max rpm είναι 1200, πώς να πάνε 3000; Μια χαρά δουλεύουν. Ο controller έχει ακρίβεια +/- 100rpm, δεδομένου ότι βλέπεις ~1000rpm όλα δουλεύουν ρολόι.

αχχαχα ρε συ απλα στο εγραψα απο σεβασμο για την απαντηση.οταν το ειδα γελασα.δεν εδωσα πολλη βαση στις rpm καθως με απασχολησε το controller...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.