Jump to content

pc analyzer card... αξίζουν???

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Ερώτησις:αυτές οι κάρτες pc analyzer κάνουν τίποτα; Έχει δοκιμάσει κανείς; Γιατί πολύ φθηνές τις βλέπω στο web για να μπορούν να κάνουν τόσο καλή δουλειά που προσδοκούμε. Δηλαδή, να τις συνδέουμε στη μητρική και να μας βοηθούν να βρούμε προβλήματα επάνω της. Και κάνουν καί για επαγγελματίες τεχνικούς. Λίγο υπερβολικά μου φαίνονται όλ' αυτά.

So.... Τις έχει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει να προχωρήσω σε αγορά;

Ευχαριστώ !!

Έχω δοκιμάσει διάφορες σαν τεχνικός. Κάποιες κάνουν δουλειά, αλλά όχι πάντα.

Θεωρώ ότι αν ξέρεις καλά το αντικείμενο, η ασφαλέστερη λύση είναι εμπιστεύεσαι την κρίση σου δοκιμάζοντας μόνος, έστω και με κάποια βοηθήματα μερικές φορές, παρά να βασίζεσαι αποκλειστικά σε τέτοιες λύσεις.

Μπορείς να προτείνεις κάποιες οι οποίες σου έχουν αποδώσει μερικές φορές;

Προσωπικά δεν τις εμπιστεύομαι,εχει τύχει να δω σκηνικό όπου μια τέτοια κάρτα φώναζε οτι παιζει θέμα με ram και αφού ο φίλος τεχνικός άλλαξε 2set με dimms και δεν αλλαξε τίποτα,δοκίμασε με αλλη vga και το μηχάνημα ένιωσε.

Στην τελική ειναι χάσιμο χρόνου γιατι αν το χρησιμοποιείς συχνά θα σου δώσει και λάθος ενδείξεις.Οπότε ο χρόνος που σου εχει κερδίσει τις φορές που δούλεψε σωστά,χάνεται οταν κάνει λάθος.

Όπως λέει και ο φίλος απο πάνω καλύτερα να εμπιστεύεσαι την κρίση σου.

Μπορείς να προτείνεις κάποιες οι οποίες σου έχουν αποδώσει μερικές φορές;
Nα σου πω την αλήθεια, δε θυμάμαι μάρκες μιας και έχω αποσυρθεί ουσιαστικά από την πληροφορική καιρό τώρα. Στην τελευταία δουλειά είχαμε καταλήξει σε μια κάρτα και ένα περίεργο σα USB dongle (διαφορετικών εταιριών) που δεν πουλιόντουσαν λιανική όμως (μόνο σε επιχειρήσεις / επαγγελματίες), οπότε και να τα έβρισκα δε θα σε βοηθούσε. :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.