Jump to content

Προβλημα με Αcer aspire 5920

nalamanos

Recommended Posts

σημερα το απογευμα ο αδερφος μου παιζοντας ενα παιχνιδι στο εν λογο λαπτοπ εφαγε ξαφνικο κλεισιμο και ρεσταρτ το πι σι ομως οταν ανοιξε ειχε προβλημα η οθονη του ειναι πολυ περιεργη κανει γραμμες και δεν εχει σωστα χρωματα δεν πρεπει να εχει θεμα η οθονη μιας και πρωτον αναβει κανονικα και δευτερον οταν κανει ας πουμε γουελκομ στα γουιντοους το μαυρο δεν εχει θεμα!!!λετε να ειναι καρτα γραφικων???

ναι είναι κάρτα γραφικών. τα περισσότερα acer aspire 5920g έβγαλαν πρόβλημα λόγω ελλατωματικής GPU NVIDIA 8600M GT.

η επιδιόρθωση ξεκινάει από 100ευρώ περίπου για απλού τύπου θέρμανση reflow στην μητρική πλακέτα (αν η GPU είναι ενσωματωμένη) ή από τα 150ευρώ περίπου για αλλαγή κάρτας γραφικών με αντίστοιχη ή καλύτερων επιδόσεων αν και εφόσον η καρτα γραφικών είναι αποσπώμενη τύπου MXMII .

οι τιμές είναι στο περίπου που ισχύουν στην αγορά.

ε ναι vga, αφού ήταν και μετά από game φαίνεται δεν άντεξε

ένας φίλος είχε κάψει 3 κάρτες στο laptop του:tomato::p

ναι είναι κάρτα γραφικών. τα περισσότερα acer aspire 5920g έβγαλαν πρόβλημα λόγω ελλατωματικής GPU NVIDIA 8600M GT.

οιδά:p να μου κάνεις τη χάρη :p

αυτό το laptop έχω 5 χρόνια και την έχει βγάλει σκυλί.

(βέβαια δεν παίζω games:P)

το μόνο πρόβλημα ήταν ότι έκοψε το καλώδιο στο μετ/στη αλλά το έφτιαξα.

και έφαγε και πέσιμο και έσπασε λίγο το πλαστικό αλλά ντάαααααααααααααααααααααααααξ:p

η επιδιόρθωση ξεκινάει από 100ευρώ περίπου για απλού τύπου θέρμανση reflow στην μητρική πλακέτα (αν η GPU είναι ενσωματωμένη) ή από τα 150ευρώ περίπου για αλλαγή κάρτας γραφικών με αντίστοιχη ή καλύτερων επιδόσεων αν και εφόσον η καρτα γραφικών είναι αποσπώμενη τύπου MXMII .

οι τιμές είναι στο περίπου που ισχύουν στην αγορά.

ωστέ έτσι έ? μου φαίνεται πρέπει να ανεβάσω τις τιμές στο reflow τότε:p

παίζει αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι συνήθως μόνιμο...δηλαδή μπορεί να αντέξει 1μήνα 2μήνες και μετά ξανά τα ίδια. Γι αυτό και είναι η φθηνότερη μέθοδος και συνήθως στις 8600M GT δε συνίσταται, αλλά προτιμάται η αλλαγή της κάρτας γραφικών αν είναι αποσπώμενη ή το λάπτοπ σε ανταλλακτικά και αγορά νέου :)

εντάξει μπορεί να παίζει και reflow με 80ευρώ....γι αυτό ανέφερα στο περίπου.

έχεις υπόψιν σου κάποια χαμηλότερη τιμή? :)

για Ελλάδα δεν ξέρω

για εξωτερικό εξαρτάτε από που σε τι και αν παίζουν μεταφορικά

αλλά τα δικά μου τα κάνω εγώ:p

έχω κάνει και κάνα δυο απ έξω από κάτι γνωστούς

παίζει αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι συνήθως μόνιμο...δηλαδή μπορεί να αντέξει 1μήνα 2μήνες και μετά ξανά τα ίδια. Γι αυτό και είναι η φθηνότερη μέθοδος και συνήθως στις 8600M GT δε συνίσταται, αλλά προτιμάται η αλλαγή της κάρτας γραφικών αν είναι αποσπώμενη ή το λάπτοπ σε ανταλλακτικά και αγορά νέου :)

ε εξαρτάτε και το τι έχει γίνει έτσι

ε το reball είναι πιο σταθερή λύση λόγο του ότι βγάζουν τις ψυχρές κολλήσεις πράγμα που αυτό προσπαθεί να κάνει και το reflow αλλά... κάθε περίπτωση έχει και τα δικά της θέματα

btw μπορείς να βρεις και bga της κάρτας και να το αλλάξεις σε περίπτωση που έχει βλάβη αυτό

το είχα βρει για το laptop κάποιου γνωστού αλλά πήραμε νέα κάρτα

για να είμαστε σίγουροι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.