wesker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Είπα μετά απο καιρο να κανω ένα format στο PC. Έβαλα windows, περασα προγράμματα, και λέω δεν κανω και ενα windows update; Περναω SP1, και φτανουμε στο χτες που πέρασα τα updates του NET.Framework. Μετα το restart, τα προγραμματα του startup αρνιούνται πεισματικά να φορτώσουνε... Antivirus, firewall, Logitech Control Center..... Τίποτα...Βρε λες λέω; Ξυλώνω ότι update είχαν περαστεί σχετικα με το NET.Framework και ω θεοί! Το PC ήρθε στα ίσα του. Ξαναπερνάω σήμερα τα συγκεκριμένα update, πάλι τα windows αρνούντε να φορτώσουν τα προγράμματα.... Ξύλωμα ξανα μανα τα update, πάλι μετα το restart το PC δουλεύει στην εντέλεια.... Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα με τα τελευταία updates για ΝΕΤ.Framework? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 29, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 πιθανότατα σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείς τελευταίες εκδώσεις των προγραμμάτων. Ποια προγράμματα έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 πιθανότατα σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείς τελευταίες εκδώσεις των προγραμμάτων. Ποια προγράμματα έχεις?Αυτά που δεν φορτώνουν; Kaspersky 2011, Intel Rapid Storage, Asus Ai Charger και τον agent της Epson για το πολυμηχανημα.... Γενικα της ASUS Maximus έβαλα αυτά που είχε το dvd της μέσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 δεν χρησιμοποιώ κάποιο από αυτά οπότε δεν ξέρω να σου πω αν παίζει κάτι. εγώ θυμάμαι στα 7 στο laptop όταν είχα βάλει το eset smart security 3 και δεν φόρτωνε κολλούσε εκεί που το φόρτωνε στο startup. Ε μετά το άλλαξα στο 4 και βρήκα το φως μου επίσης και με ένα gadget ακόμα το έχω παράπονο έβλεπε το load των πυρήνων του καθένα ξεχωριστά και μετά από κάποιο update δεν τα έβλεπε ξεχωριστά αλλά σαν σύνολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 29, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Παντως στο startup μονο κολλάει. Αν παω να ανοιξω χειροκινητα τα προγραμματα ανοιγουν κανονικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 α ε άρα δεν είναι ότι σου κολλάει το pc απλώς δεν ανοίγουν τα προγράμματα στο startup (εμένα ήταν πραγματικό κόλλημα γτ δεν ανταποκρινόταν τα windows) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 29, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Ναι απλά τα προγράμματα στο startup δεν ανοιγουν.... Και ουτε ειναι δουλεια να τα ανοιγω ενα ενα με το χερι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Απρίλιος 29, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Δοκίμασες uninstall και reinstall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 30, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Δοκίμασες uninstall και reinstall?Tα προγράμματα; Ναι, δεν δουλεψε. Μολις εβγαλα τα updates του NET.Framework δουλεψαν ολα όπως πρεπει. Μολις τα ξαναέβαλα, πάλι το ίδιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 30, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Απ'οτι φαίνεται solved. Το πιο προσφατο update (ενα συγκεκριμένο) για το NET.Framework έκανε την ζημιά το οποίο ξηλώθηκε παρ΄αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.