Jump to content

Πρόβλημα μετα απο update

wesker

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Είπα μετά απο καιρο να κανω ένα format στο PC. Έβαλα windows, περασα προγράμματα, και λέω δεν κανω και ενα windows update; Περναω SP1, και φτανουμε στο χτες που πέρασα τα updates του NET.Framework. Μετα το restart, τα προγραμματα του startup αρνιούνται πεισματικά να φορτώσουνε... Antivirus, firewall, Logitech Control Center..... Τίποτα...Βρε λες λέω; Ξυλώνω ότι update είχαν περαστεί σχετικα με το NET.Framework και ω θεοί! Το PC ήρθε στα ίσα του. Ξαναπερνάω σήμερα τα συγκεκριμένα update, πάλι τα windows αρνούντε να φορτώσουν τα προγράμματα.... Ξύλωμα ξανα μανα τα update, πάλι μετα το restart το PC δουλεύει στην εντέλεια.... Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα με τα τελευταία updates για ΝΕΤ.Framework?

πιθανότατα σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείς τελευταίες εκδώσεις των προγραμμάτων. Ποια προγράμματα έχεις?

Αυτά που δεν φορτώνουν; Kaspersky 2011, Intel Rapid Storage, Asus Ai Charger και τον agent της Epson για το πολυμηχανημα.... Γενικα της ASUS Maximus έβαλα αυτά που είχε το dvd της μέσα....

δεν χρησιμοποιώ κάποιο από αυτά οπότε δεν ξέρω να σου πω αν παίζει κάτι.

εγώ θυμάμαι στα 7 στο laptop όταν είχα βάλει το eset smart security 3 και δεν φόρτωνε κολλούσε εκεί που το φόρτωνε στο startup.

Ε μετά το άλλαξα στο 4 και βρήκα το φως μου:p

επίσης και με ένα gadget ακόμα το έχω παράπονο έβλεπε το load των πυρήνων του καθένα ξεχωριστά και μετά από κάποιο update δεν τα έβλεπε ξεχωριστά αλλά σαν σύνολο:p

α ε άρα δεν είναι ότι σου κολλάει το pc απλώς δεν ανοίγουν τα προγράμματα στο startup

(εμένα ήταν πραγματικό κόλλημα:p γτ δεν ανταποκρινόταν τα windows)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.