paparoach Μάϊος 5, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 γράφει : - Integrated AHCI controller.Η μητρική είναι η msi mb p35 platinum"• Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 5, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Για να μην ανοίγω νέο θέμα και μιας και το παιδί που το άνοιξε βρήκε τι να πάρει,,,,,Έχω ένα q6600 sata 2 etc.. και το φορμάτ είναι κοντά!μεταξύ 90 και 120 gb σε χώρο είμαι ικανοποιημένος...για τον corsair GT 90gb τι αποψη έχετε?Μελλοντική αναβάθμιση σε sata 3 δεν παίζει σύντομα..τουλάχιστον όχι για τον επόμενο χρόνο,μην πω παραπάνω!Πρόκειται να αγοράσω και κάτι ακουστικά ψείρες από το amazon, οπότε αν είναι να τα πάρω όλα μαζί δεν θα με πείραζε! Ευχαριστώμια χαρά είναι ο ssd ,πάρε τον 120.Καλύτερα να έχεις λίγο παραπάνω παρά να το μετανοιώνεις μετά(αν δεν σου φτάνει ο χώρος).Αλλά κοίταξε τι southbridge έχεις (πχ Ιntel ich10r κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 5, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 μια χαρά είναι ο ssd ,πάρε τον 120.Καλύτερα να έχεις λίγο παραπάνω παρά να το μετανοιώνεις μετά(αν δεν σου φτάνει ο χώρος).Αλλά κοίταξε τι southbridge έχεις (πχ Ιntel ich10r κτλ)mobo detailsαν δεν κάνω λάθος από αυτά που διαβάζω είναι • Intel® ICH9R Chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnko1 Μάϊος 5, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 ναι σωστά το διάβασες.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έχεις πρόβλημα αλλα νομίζω θα είσαι οκ.Εγώ είχα raid-0 σε ICH10R και επιανα 230 read σε 2 caviar black... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάϊος 5, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Πολυ καλη επιλογη ο GT. Go for it Αυτόν έχω και είναι μια χαρά.Go 4 it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Μάϊος 5, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 αποτι βλεπω στα ελληνικά καταστήματα ο 90άρης με τον 120άρη είναι αρκετά κοντά σε χρήματα. .. μάλλον για τον 120άρη θα πάω..τον έχει δει κανείς σε κάμια προσφορά τίποτα απέξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.