grathk Απρίλιος 30, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Δοκίμασε κατι να δουμε αν θα το στρώσει.Βγάλε την κάρτα και ανοιξε το pc χωρίς κάρτα.Κλείστο.Ξαναβάλε την κάρτα και ξαναάνοιξέ το.Αυτο γιατι βλέπω το gpu-z να λέει pcie16 V1.1 αντί για V2.0.Ίσως εχει buggιασει η mobo και δεν βλέπει την κάρτα σωστά.Τράβα και ενα clear cmos για καλό και κακό και δες μετα αν ειναι ακόμα χαμηλά τα scores. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Απρίλιος 30, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 αν δεις και στο run που εκανα με το αλλο σκληρο οπου μου εβγαλε το κανονικο σκορ και εκει σε 1.1 δουλευει. Απο την αρχη ετσι δουλευουν οι καρτες που εχω βαλει πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Απρίλιος 30, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 [MENTION=11525]grathk[/MENTION] δοκιμασα ακριβως αυτά που μου ειπες αλλα συνεχιζει και δουλευει στα 1.1. Υπαρχει τπτ άλλο να δοκιμασω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάϊος 1, 2012 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Καποιες Χ38 boards ερχονται με απενεργοποιημενο το pci-e 2.0.Πιθανον να συμβαινει το ιδιο και στην δικη σου, μετα απο καποιο reset.Ελενξε αυτα...1 Power on or restart the system. Press the key as shown on the boot screen to access the BIOS.2 Use the directional pad to select "Advanced" from the tabs. Scroll to "PCIPnP Configuration."3 Press "Enter" to access the sub-menu. Highlight the option "Resources Controlled By."4 Use the "+" and "-" keys to change the value to "Auto (ESCD)."5 Press "Esc" to exit the sub-menu. Use the directional pad to highlight "Chipset Configuration" on the "Advanced" tab.6 Scroll to "Primary Graphics Adapter." Use the "+" and "-" keys to change the value to "PCI Express."7 Press "Esc" to exit from the sub-menu. Go to the "Boot" tab. Scroll to "Plug & Play OS." Use the "+" and "-" keys to change the value to "Enabled."8 Press "F10." Select "Yes" or "Y" to enable PCI-E 2.0 on your system and exit from the BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 1, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Καποιες Χ38 boards ερχονται με απενεργοποιημενο το pci-e 2.0.Πιθανον να συμβαινει το ιδιο και στην δικη σου, μετα απο καποιο reset.Ελενξε αυτα...1 Power on or restart the system. Press the key as shown on the boot screen to access the BIOS.2 Use the directional pad to select "Advanced" from the tabs. Scroll to "PCIPnP Configuration."3 Press "Enter" to access the sub-menu. Highlight the option "Resources Controlled By."4 Use the "+" and "-" keys to change the value to "Auto (ESCD)."5 Press "Esc" to exit the sub-menu. Use the directional pad to highlight "Chipset Configuration" on the "Advanced" tab.6 Scroll to "Primary Graphics Adapter." Use the "+" and "-" keys to change the value to "PCI Express."7 Press "Esc" to exit from the sub-menu. Go to the "Boot" tab. Scroll to "Plug & Play OS." Use the "+" and "-" keys to change the value to "Enabled."8 Press "F10." Select "Yes" or "Y" to enable PCI-E 2.0 on your system and exit from the BIOS.[MENTION=9179]atiman[/MENTION] δεν ξερω αν εχει διαφορα στα settings αλλα το mobo που εχω είναι P35 chip και όχι Χ38. Ακολουθω και εδώ τα ιδια βηματα?Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gambler27 Μάϊος 1, 2012 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 να πω και εγώ την εμπειρία μου, είχα το ίδιο πρόβλημα με μια 4850 από τα 13000 3dmarks έπεφτα στα 9000 3dmarksνόμιζα ότι είχε πρόβλημα η κάρτα και την ετοίμαζα πακέτο (στα παιχνίδια δεν πείρα πρέφα...)Χρησιμοποίησα το εργαλείο τού atiman έβγαλα εντελώς ότι drivers είχα περάσει πέρασα drivers και επανήλθε και όλα καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 1, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Δυστυχως χρησιμοποιουσα το atiman uninstaller tool από τον δεκεμβρη που εχω την καρτα.... Τεσπα αν προλαβω σημερα θα κανω τα βηματα που ανεφερε πανω ο ατιμαν μηπως και την δει σε pci-e 2.0 αλλα μετα εχει φορματ καθως από ότι φανηκε εχει bugιασει η εγκατασταση των windowsSent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάϊος 1, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Η αληθεια ειναι οτι δεν προσεξα καλα το board σου. - sorryΤο Ρ35 υποστηριζει στα χαρακτηριστικα του pcie 2.0, δεν ξερω αν η mobo σου το υλοποιει.Επειδη αναφερεις οτι απο την πρωτη στιγμη που εβαλες πανω την καρτα την βλεπεις σαν 1.1, εχω αμφιβολιες.Δυσκολα "bugιαζονται" τα windows σε τετοιο βαθμο, αλλα δεν μπορω να ξερω τι εχει προηγηθει πριν απο αυτην την καρτα...Δοκιμασε αυτο που εγραψα, σαν γενικη αρχη ισχυει, ολα στο auto και plug & play ειναι το σεναριο που θα επρεπε να θεωρειται δεδομενο στο pci configuration.Τελος, οι διαφορες μεταξυ του 1.1 και του 2.0 στα σκορ, δεν ειναι τοσο τρομερες, μην στεκεσαι σ αυτο ως προβλημα.Το φορματ, δεν θα σε βοηθησει, ψαξτο απο αλλου, καλυτερα να πας την καρτα σε εναν αλλο υπολογιστη.Υπαρχει ενδεχομενο να φταιει η ιδια, διαβασα οτι ερχεται λεει φλασαρισμενη σε "70", πολυ θα ηθελα να μαθω το ειδος αυτου του φλασαρισματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 1, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Ξερεις γτ πιστευω ότι φταιει η εγκατασταση των windows που ειχα?? Γτ εβαλα ένα σκληρο με win7 στο ηδη υπαρχων συστημα και ενώ το gpuZ διαβαζε παλι pci - e 1,1 τα σκορ ητανε στο κανονικο δλδ 17600. Τελος εχουνε φλασαρει μονο τα shaders της 70 ενώ τα ρολογια παραμενουν 800 και 1250. Θα δοκιμασω και σε ένα άλλο συστηματακι που εχω(αν χωρεσει βεβαια γτ με το accelero δυσκολευουν τα πραγματα)EDITΑσχετο άλλο όταν ειχα το hybrid physx η nvidia καρτα δουλευε στην 2η θυρα ως pci-e 2.0 x4Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 1, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 λοιπον... εκανα τα settings που μου εστειλες [MENTION=9179]atiman[/MENTION] αλλα επειδη συνεχιζε να δουλευει σε 1.1 και επειδη δεν εβρισκα την μαμα ψυκτρα της καρτας για να την δοκιμασω στο αλλο πισι που εχω εκανα ενα εργο φορματ οπως ειπε πιο πανω ο Grathk και περασα ξανα προγραμματα και drivers και ιδου τα αποτελεσματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάϊος 1, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Μα νομιζω σου ειπα οτι δεν θα σε βοηθησει το φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 1, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 θυμαμαι τι ειπες αλλα οταν εκανα τα settings στο bios και δεν αλλαξε τπτ ουτε στο vantage θεωρησα πως η μονη λυση πλεον ηταν το φορματ.Λες να το ξαναεμφανισει παλι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.