kallileo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2004 Εδω μας λεει οτι θα βγει η 6800 LE με 8 pipelines απο την MSI και θα την πουλανε στο LIDL:jump: :jump: http://www.theinquirer.net/?article=17399 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 24, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Mην κοροιδευεις καθολου το lidl ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες τροφιμων στην ευρωπη.Τωρα βεβαια θα μου πεις καρτες γραφικων και στα μπακαλικα? ισως αυτο να ειναι καλο για μας και για τις τιμες εννοω μπας και σταματησουν να μας ρουφανε το αιμα μερικοι μερικοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 24, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 To Lidl καποτε ειχε βγαλει και pc ολοκαιρο με ολα τα βασικα μερη να ειναι απο την ASUS..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιούλιος 24, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Ωραία στην επόμενη επίσκεψή μου στο LIDL θα πάρω Χατροπετσέτες - Χαρτί υγείας και μία 6800 LE .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούλιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Εγώ θα πάω την Δευτέρα... Θέλω να πάρω παγωτά και πίτσες, αν είναι θα πάρω και μια 6800.... ή να πάρω 2, να φάω την μια την Τετάρτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούλιος 25, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis To Lidl καποτε ειχε βγαλει και pc ολοκαιρο με ολα τα βασικα μερη να ειναι απο την ASUS..... Το ειχα δει και γω μαλιστα ηταν και αρκετα ποιοτικο.......Ειχε παρει ενας φιλος του αδερφου μου απο Lidl στην Γερμανια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.