Jump to content

Sapphire HD7970 στα 1200/1800 με μια Accelero Xtreme

zpaf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετα απο 4 σχεδον μηνες κατοχης μια κοκκινης 7970 ντυμενης με το κουστουμακι απο την Accelero (Thanks to [MENTION=14072]Alexopus6[/MENTION]) τα ρολογια απο 1125/1800 ανεβηκαν στα 1200/1800 με αυξηση της τασης απο 1.175v σε 1.243v

Εδω και καποια νουμερακια απο παιχνιδια/μετροπρογραμματα που εχω στο pc μου με τον i7-970 στα 4.2

Ολα τα παιχνιδια ετρεξαν με τα ingame settings στα τεζα τους.

3dmark11k.jpg

AMD Radeon HD 7970 video card benchmark result - Intel Core i7-970 Processor ,ASUSTeK Computer INC. Rampage III Extreme score: P10119 3DMarks

unigine30.jpg

crysis1p.jpg

crysiswh.jpg

crysis2yj.jpg

dirt3i.jpg

f12010p.jpg

f12011.jpg

metro2033l.jpg

resevil5q.jpg

lostplanet2testa.jpg

lostplanet2testb.jpg

avpf.jpg

The Dark Tower

jc21.jpg

Desert Sunrise

jc22w.jpg

Concrete Jungle

jc23.jpg

Δώσε και καμιά φωτογραφία απο την κούκλα.

Εχεις δικιο.

Θα κοιταξω καποια στιγμη να την βγαλω απο πανω και να τραβηξω καμμια φωτογραφια.

zpaf μέχρι τι θερμοκρασίες παίζει εκεί και πόσο % φάνα?

Απο θερμοκρασιες χθες μεσημερακι με αρκετη ζεστη στο δωματιο ειδα μεχρι 60c στον πυρηνα και 75c στα vrm.

Η φανα ειναι συνδεδεμενη στο 12αρι φισακι της accelero δλδ idle/load σταθερα στο 100%.

Αξίζει δηλαδή η accelero...

Από που την πήρες; Έρχεται Ελλάδα; Πιάνει περισσότερο χώρο η κάρτα με την accelero; θα μπορώ να έχω cf με 2 ψήκτρες accelero ή τις κάνει πιό wide; Την ζέστη την διώχνουν μέσα στο κουτί έτσι; Οι temps που αναφέρεις είναι με κλειστό κουτί ή ανοιχτό;

Αξίζει δηλαδή η accelero...

Από που την πήρες; Έρχεται Ελλάδα; Πιάνει περισσότερο χώρο η κάρτα με την accelero; θα μπορώ να έχω cf με 2 ψήκτρες accelero ή τις κάνει πιό wide; Την ζέστη την διώχνουν μέσα στο κουτί έτσι; Οι temps που αναφέρεις είναι με κλειστό κουτί ή ανοιχτό;

Υπαρχουν πολλοι παραγοντες για να καταληξεις αν αξιζει ή οχι.

Δεν ξεκινας να σκεφτεσαι την ψηκτρα για καλυτερο o/c παρα μονο για την ησυχια που σου προσφερει.

Απο εξωτερικο την ειχα δει διαθεσιμη στο amazon.uk στα 90+ ευρω εγω την πετυχα σε αγγελια εδω ελλαδα καινουργια στα 60 ευρω.

Οσον αφορα τον χωρο που πιανει υπολογισε 5cm παραπανω απο το pcb της καρτουλας.

Οι θερμοκρασιες που ανεφερα ειναι με το κουτι ανοικτο.

Αν δεν εχεις πολυ καλη ροη αερα μεσα στο κουτι σου μην σκεφτεις να προχωρησεις σε δυο τετοιες γιατι θα καει ο τοπος.

Το κουτι και η μητρικη που βλεπω στην υπογραφη σου σιγουρα δεν σε κοβουν αν αποφασισεις να προχωρησεις σε κατι τετοιο.

Γιάννη με 1.3 τάση,πόσο σου φτάνει η καρτούλα full stable?

Γιάννη με 1.3 τάση,πόσο σου φτάνει η καρτούλα full stable?

Συνονοματε με θερμοκρασιες σαν τις σημερινες τα ορια πεφτουν αρκετα.

Ο ορος full stable για μενα δεν υπαρχει απο στιγμης που οπως εχουν δειξει τα πραγματα μπορει να περνας furmark,occt και να εχεις προβληματα στο BF3.

Χθες με ανεβασμενες θερμοκρασιες περιβαλλοντος ρολογια/τασεις που παιζανε στο BF3 ειχανε θεμα στο Witcher.

Παρολο το κουστουμακι της accelero δεν τολμησα να στησω την ταση στο 1.3v για να δω που φτανει η καρτουλα.

Κατανοητός και συμφωνώ μαζί σου καθώς και για μένα το "full" stable δεν υπάρχει.Για αυτό ας υποθέσουμε full stable= όσο πιο κοντά στο 100% γίνεται που σημαίνει stable σε όλα.

Δλδ για να είσαι stable σε όλα με 1.3 τάση τι ρολόγια επιτυγχάνεις.

Απλά αν θα μπορούσες κάποια στιγμή να με ενημέρωνες.Θα μπορούσε να γίνει καθώς η κάρτα είναι κρύα και βάζοντας φαν@100%.

Δώσε και καμιά φωτογραφία απο την κούκλα.

Το αυτο! :neo:

Ευχαριστουμε για τα benches. :)

Χθες με ανεβασμενες θερμοκρασιες περιβαλλοντος ρολογια/τασεις που παιζανε στο BF3 ειχανε θεμα στο Witcher.

Το αυτό. Σε μένα το witcher 2 στην ίδια τάση , θέλει περίπου πλην 10mhz για να μην κρασάρει.

• 2 weeks later...

Να πω και γω με τη σειρα μου, οτι ηρεμησαν τα αυτακια μου καθως η ψυκτρουλα ειναι πληρως αθορυβη!

και θα συμφωνησω με τον zpaf οσον αφορα τις θερμοκρασιες αν και εγω δεν εχω προλαβει ακομα να πειραματιστω και να κλοκαρω ψηλα.

μεχρι στιγμης αυτο που εχω και μπορω να δωσω ειναι:

θερμοκρασια δωματιου : 28 βαθμοι (μεσημερι χωρις air condition)

fun: 100% (12V)

clocks: 1125-1575 (1.090v)

max temp: 55 βαθμους

Σε αυτο το σημειο να ευχαριστω τον συμφορουμιτη billpeppas για την πολυτιμη βοηθεια του !!!;)

Να πω και γω με τη σειρα μου, οτι ηρεμησαν τα αυτακια μου καθως η ψυκτρουλα ειναι πληρως αθορυβη!

και θα συμφωνησω με τον zpaf οσον αφορα τις θερμοκρασιες αν και εγω δεν εχω προλαβει ακομα να πειραματιστω και να κλοκαρω ψηλα.

μεχρι στιγμης αυτο που εχω και μπορω να δωσω ειναι:

θερμοκρασια δωματιου : 28 βαθμοι (μεσημερι χωρις air condition)

fun: 100% (12V)

clocks: 1125-1575 (1.090v)

max temp: 55 βαθμους

Σε αυτο το σημειο να ευχαριστω τον συμφορουμιτη billpeppas για την πολυτιμη βοηθεια του !!!;)

Με γεια! Από που αγόρασες τελικά; Ακριβή ήταν; Αν χρειαστείς εγγύηση, εύκολα έρχεται στην αρχική κατάσταση;

Από overclockability είδες καμιά βελτίωση ή παίζεις εκεί που ήσουν και πριν απλά πιο αθόρυβα και με χαμηλότερες temps;

Με γεια! Από που αγόρασες τελικά; Ακριβή ήταν; Αν χρειαστείς εγγύηση, εύκολα έρχεται στην αρχική κατάσταση;

Από overclockability είδες καμιά βελτίωση ή παίζεις εκεί που ήσουν και πριν απλά πιο αθόρυβα και με χαμηλότερες temps;

Απο ebay στα 90 dollars.

η επανατοποθετηση της αρχικης ψυκτρας σε περιπτωση rma ειναι παιχνιδακι απλα σου βγαζει λιγο την ψυχη η τοποθετηση της accelero.

κοιτα απο θορυβο και temps, δε παιζεται, η ψυκτρα ειναι κορυφη (αλλη καρτα σε σχεση με τη reference) αλλα να σημειωσω εδω οτι πλεον πιανει τρια slots και αν δεν εχεις καλο airflow στο κουτι θα σου βρασει τα παντα ολα!

απο overclockability δεν εχω προλαβει ακομα να δω περα απο τα ρολογια που παιζω 24/7 λογο φορτου εργασιας αλλα το σ/κ θα κανω τα πειραματα μου!

Μετα απο 4ωρο παιχνιδι bf3 με clocks : 1200-1600-1170V

και θερμοκρασια δωματιου 25 βαθμους η θερμοκρασια της gpu παρεα με την accelero παρεμεινε κατω απο 56 βαθμους!

Πολύ δυνατός!

Εγώ είμαι με τη στοκ 1.243 @1175/1700, για να την κρατήσω κοντά στους 80 βαθμους έχει θόρυβο η άτιμη...

δυστυχώς δεν χωράει η accelero στο antec 900... οπότε περιμένω για κάποια πιο μαζεμένη λύση. Υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι εναλλακτικό;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.