Jump to content

nVIDIA GeForce GTX 690 final specs, officially announced :)

billpeppas

Recommended Posts

2 χιλιάρικα δηλαδή.

Άντε να δούμε άμα αξίζει, σε 1920χ1080P να φανταστώ.

Οχι 1080p. Eγω παιζω σε αναλυση 5760x1080p και αμα με παιρνει και σε 3D

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Σε 3D άμα έχεις 3D Vision 1 ή 2 δεν έχει σημασία ούτε σι άλλος μου φαίνεται ότι έχεις CAP FPS ή στα 30 ή στα 60 δεν θυμάμαι και ούτε είμαι σίγουρος για αυτό, κάποιος από σας τους πράσινους το είχε πεί.

Όσο για 5760χ1080 σίγουρα αξίζει..

Θα δούμε πόσο γιατί και τα 2Κ δεν είναι λίγα θα δούμε μόλις το στήσεις..

Σε 3D άμα έχεις 3D Vision 1 ή 2 δεν έχει σημασία ούτε σι άλλος μου φαίνεται ότι έχεις CAP FPS ή στα 30 ή στα 60 δεν θυμάμαι και ούτε είμαι σίγουρος για αυτό, κάποιος από σας τους πράσινους το είχε πεί.

Όσο για 5760χ1080 σίγουρα αξίζει..

Θα δούμε πόσο γιατί και τα 2Κ δεν είναι λίγα θα δούμε μόλις το στήσεις..

To Cap που λες ειναι στα 60fps. Αλλα οταν το 3D δουλευει καλα ειναι τοσο γαματο, που δε με πειραζει να μην εχω 120fps

Έχω περιέργια να δω τι scores θα βγάζεις στα benches...

Έχει κανένας αποτελέσματα vantage, 3dmark2k11, unigine με αντίστοιχο σύστημα (3930Κ + 2Χgtx690);

Θα πρέπει να :whip:!

Μεγειά το σύστημα γρήγορα να σου έρθει και το mb να το δούμε και στημένο και να δούμε και πολλά benches!

Καλό gaming και benching! Να το χαίρεσαι!

:banging:

Playwares.com did a 690 quad-SLI benchmark/review.

κ²μμ±λ₯ & VGA - CONCLUSION (it's Korean)

690 SLI brings ~25% performance improvement over a single 690 across the board at 2560x1600 resolution.

At 5760x1080, κ²μμ±λ₯ & VGA - Surround Vision Still about ~25% performance improvement over a single 690.:suicide2:

At 1920x1080, 690 SLI brings a mere ~6% performance improvement over a single 690 across the board.

Playwares.com did a 690 quad-SLI benchmark/review.

κ²μμ±λ₯ & VGA - CONCLUSION (it's Korean)

690 SLI brings ~25% performance improvement over a single 690 across the board at 2560x1600 resolution.

At 5760x1080, κ²μμ±λ₯ & VGA - Surround Vision Still about ~25% performance improvement over a single 690.:suicide2:

At 1920x1080, 690 SLI brings a mere ~6% performance improvement over a single 690 across the board.

Να ειναι τοσο χαλια οι drivers? δεν παιζει τοσο μικρο ποσοστο....! :-O

Σιγουρα παντως δεν νομιζω να ειναι θεμα δυναμης των Kepler :yes4: . Μη ξεχνατε επισης οτι ειναι νεα αρχιτεκτονικη δωστε λιγο χρονο.

Μου φαινεται οτι ανεκαθεν το sli δεν εχει να προσφερει πολλα σε high end συστηματα...

Με 2Χ285 που ημουν, ας πουμε οτι ηταν value for money αλλα τωρα με 2Χ580 = 55% αυξηση απο single 580 δεν λεει (επειδη το ζαχαρωνα για μενα αυτο το σεναριο)

Και βλεπω οτι στις διπυρηνες καρτες ειναι ακομα χειροτερα :hm:

,αλλα τοσο χαλι πραγματικα με ξαφνιαζει,οσο και να βελτιωθουν οι επιδοσεις απο drivers να προσδοκουμε πανω απο 50% efficiency? το να εκμεταλλευεσαι μια καρτα 1000 ευρω στο 50% δεν λεει καθολου

(που παλι ειναι παρα πολυ αισιοδοξο με αυτα τα νουμερα που βλεπουμε τωρα)

Το ιδανικοτερο και πιο δικαιο σεναριο θα ηταν αν ειχαμε αποδοση 100% για καθε πυρηνα αλλα μαλλον δεν θα γινει ποτε αυτο.

Νομιζω οτι ειναι ουτοπικο αυτο, ομως αν μου εδιναν ενα κινητρο της ταξης efficiency 70% και ανω θα ψηνομουν για sli. Μαλλον το ρητο μια και καλη στεκει αρκετα, ομως περιμενουμε τις δοκιμες σου για να ειμαστε σιγουροι!

Μεχρι και 2 ειναι πολυ καλο το efficiency νομιζω. Απο 3 τρεις και πανω πεφτει κατακορυφα. Οσο για τις δοκιμες φοβαμαι οτι θα απογοητευτουμε αλλα δεν πειραζει το κανουμε επειδη γουσταρουμε ετσι;

Ωραιος ο φιλος!Πραγματικα περιμενω με ανυπομονησια(οπως και πολλοι αλλοι) τας δοκιμας.

Ωραιος ο φιλος!Πραγματικα περιμενω με ανυπομονησια(οπως και πολλοι αλλοι) τας δοκιμας.

Υπομονη λιγο παιδια για τις δοκιμες περιμενω τη μητρικη γαμωτο. Θελω να κανω τα τεστ στη νεα πλατφορμα που στηνω (ivy bridge) οπου πιθανοτατα να πανε πολλοι εκει λογω cost-efficiency. Εχω ηδη τον επεξεργαστη (ι7-3770Κ) στα χερια μου μου λειπει η μητρικη G1 Sniper 3.

Σωστος o Chris!

Chris πως σου φαινονται οι 301.42;

Bασικα δεν εχω καταλαβει και καμια διαφορα... και με τον beta ολα ρολοι δουλευανε.

Mε nvidia εναν driver κανεις install 1 φορα το μηνα (και αν) και παιζεις τα παντα Διονυση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.