Jump to content

nVIDIA GeForce GTX 690 final specs, officially announced :)

billpeppas

Recommended Posts

Γι αυτο τους χρειαζομαστε ολους και μακαρι να ειχαμε και τριτο ανταγωνιστη.

για τρίτο ανταγωνιστή κάνει μπάσιμο η Intel σιγά σιγά...ειδικά σε cpu με ενσωματομένο έχει τα πρωτεία...αν φτιάξει σιγά σιγά και μεμονομένη gpu...έχει κανείς καμιά ιδέα αν το σκέφτονται;;

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Ειχαν κανει καποια στιγμη μια προσπαθεια με το larrabee αλλα τελικα ακυρωθηκε το project. Δεν ειναι ευκολο να μπεις στον χωρο των GPU και να πρωταγωνιστησεις οταν οι αλλοι φτιαχνουν καρτες γραφικων απο "παντα".

Ακριβως το ιδιο ισχυει και για nvidia/amd δεν γινεται στα καλα καθουμενα να φτιαχνουν CPU's.

εχμ amd φτιάχνει cpus (έστω και υποδεέστερες της Intel αλλά φτιάχνει)... η nvidia φτιάχνει για κινητά...πρώτα αποκτάς τεχνογνωσία σε small scale και μετά πας σε large scale.. εγώ πιστέυω ότι η Intel ΤΟ ΕΧΕΙ....μια επένδυση να κάνει μόνο και με την τεχνογνωσία που έχει και λιθογραφικές τεχνικές μπορεί σε 1-2 χρόνια να φτιάξει ένα τρομερά ανταγωνιστικό προιόν...

edit: σκέψου ότι το hd4000 είναι λίγο υποδεέστερο του hd6550d που έχουν οι llano ενσωματομένο...και το άλμα που έκαναν με το hd3000 που έχουν οι sandybridge είναι της τάξεως του 50%...Αν συνεχίσουν έτσι βέβαια...

Ε κοιτα τωρα να καταλαβαινομαστε. Μιλαμε για high end μοντελα που κανουν τη διαφορα γιατι με αυτα ασχολουμαστε εδω.

Δεν θεωρω την intel 3000/4000 καρτα γραφικων. Με την ιδια λογικη και οι nvidia/amd που θα εχουν φτασει σε 2 χρονια.

Οσο για τις cpu της amd αστο καλυτερα. Εχει αδειες απο την intel και τους φτιαχνει και δεν ειναι καν ανταγωνιστικοι σε θεμα επιδοσεων. Βεβαια τωρα που η Microsoft εδωσε το οκ για ARM στα windows ισως αλλαξει κατι στο μελλον.

Γενικα πιστευω οτι οπως η intel δεν προκειται ποτε να πιασει τους αλλους στο θεμα high end καρτων γραφικων ετσι και οι αλλοι δεν μπορουν στις cpu. Discreet ολοι μπορουν να φτιαξουν. Δες το Raspberry pi με 25$.

Θα εχει περισσοτερο πλακα να βαλεις αλλες 2 και να το κανεις 4way εκει να δεις γελια.:magic:

Φιλε μου για να βαλεις εσυ αγγελια τις 590 σου σε εχω σιγουρο οτι πας για αυτο που αναφερεις στο ποστ σου.:clap:

Θελω να ανεβασεις φωτο απο το μηχανημα σου αν και εφ οσον :)

Εννοειται οτι θα το κανω αν και εφ οσον αλλα χλωμο το βλεπω να φευγουν εποχες που ειναι.

Βασικα εμενα θα με διευκολυνουν οι 2 690 καθως παιζω σε 5760x1080 και συμφωνα με το review του anandtech δινουν πολυ σε αυτη την αναλυση.

παντως για εναν που αγορασε 590 τοτε και τωρα θελει αντιστοιχη καρτα του ερχεται λουκουμι η αγορα.

Λουκουμι σιγουρα σιγουρα.

Βεβαια εχουμε και το GK110 το οποιο αν θυμαμαι καλα ειναι να βγει τον αυγουστο; Συμφωνα παντα με τα τελευταια γραφηματα.

Λουκουμι σιγουρα σιγουρα.

Βεβαια εχουμε και το GK110 το οποιο αν θυμαμαι καλα ειναι να βγει τον αυγουστο; Συμφωνα παντα με τα τελευταια γραφηματα.

Διονυση χτυπα 3 τετοια κουμπουρακια και θα σαι αρχοντας!

?ui=2&ik=b0f8901abd&view=att&th=1371d26e844e51de&attid=0.1&disp=thd&realattid=1401132300601655296-1&zw

Διονυση χτυπα 3 τετοια κουμπουρακια και θα σαι αρχοντας!

?ui=2&ik=b0f8901abd&view=att&th=1371d26e844e51de&attid=0.1&disp=thd&realattid=1401132300601655296-1&zw

Ε ναι και δεν θα περιμενω να πουλησω τις 590 τοτε θα γινει αμεση αγορα. Λοιπον κλεινω 6 απο τωρα. 3 δικες μου 3 δικες σου :jump:

• 3 weeks later...
Αιντε να τις δουμε και εγκατεστημενες! :T:

Ελλαδα ή απ'εξω;

Απο περιεργια, πως και 2*690 και οχι π.χ. 1*690+rampage4extreme+3930k ;

Απ'εξω αγοραστηκαν οι καρτες. Οσο για τη δευτερη απορια σου εχω ηδη τον 3770k απλα μου λειπει η μητρικη (Gigabyte G1 Sniper 3) την οποια εχω παραγγειλει και περιμενω. :bigsmile:

Διονυση να μας πεις εντυπωσεις με quad-sli και surround!:magic:

Εννοειται! απλα περιμενω τη μητρικη να κανω την αναβαθμιση για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη εικονα. Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι...τι να πω. Οσοι εχετε 680-670 ξερετε την αποδοση τους πανω κατω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.