gbak Απρίλιος 30, 2012 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ωρε ομορφιες η πρασινη! :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 30, 2012 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ωρε ομορφιες η πρασινη! :bigsmile:True.Εχει μια "ιδεα" απο κατι custom GALAXY καρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 30, 2012 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 όντως η καρτούλα είναι κουκλί...αλλά άμα κοστίζει όσο όλο μου το pc...τρώει άκυρο...προφανώς και απευθύνεται σε multi screen συστήματα και professional gamers... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 30, 2012 Author #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Αυτοί που κλαίγονται για την τιμή.Για εξηγήστε μας πόσο φθηνότερα πήρατε τις 2*7970 ( μην μου πείτε τώρα με την σημερινή τιμή, όταν πρωτοβγήκανε που την πήρατε πείτε μας ) ή 2*680... πόσο σας πήγανε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 30, 2012 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Αυτοί που κλαίγονται για την τιμή.Για εξηγήστε μας πόσο φθηνότερα πήρατε τις 2*7970 ( μην μου πείτε τώρα με την σημερινή τιμή, όταν πρωτοβγήκανε που την πήρατε πείτε μας ) ή 2*680... πόσο σας πήγανε ? πολύ μου αρέσουν οι απαντήσεις σου, λες και σου θίξαμε το προιόν που εσύ παράγεις... ρε η καρτά "κάνει άλματα" τι να λέμε; αλλα απάντησε μου εδώ.. "ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ 1000+ ευρό για να παίζεις bf3;" (εσύ μπορεί γιατί είσαι τρελός, αλλά ένας που παίζει μέχρι 1920Χ1200 αξίζει να τα δώσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 30, 2012 Author #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 πολύ μου αρέσουν οι απαντήσεις σου, λες και σου θίξαμε το προιόν που εσύ παράγεις... ρε η καρτά "κάνει άλματα" τι να λέμε; αλλα απάντησε μου εδώ.."ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ 1000+ ευρό για να παίζεις bf3;" (εσύ μπορεί γιατί είσαι τρελός, αλλά ένας που παίζει μέχρι 1920Χ1200 αξίζει να τα δώσει; Κάνε μου την χάρη και απάντα στην ερώτηση, την οποία και θα έκανα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο αν στην θέση της 690 ήταν η 7990 by the way. Άστο, να απαντήσω εγω. 579€ η κάθε κάρτα... δηλαδή για 2 7970 1158€... Αντίστοιχα αν έπαιρνες τώρα 2* 680 από Ελλάδα θες 2*540, δηλαδή 1080. Από ότι φαίνεται η 690 έχει τις ίδιες επιδόσεις ( ή ένα κλίκ κάτω ) από τις 2*680, λογική η τιμή των 999€ ( καταλαβαίνεις από ποιά σκοπιά λέω λογική την τιμή ελπίζω ). Η λογική του τι παίρνεις για τι... well. Για τα 1920x1080 με μια 680 είσαι κομπλέ για τα πάντα, παίζεις ότι γουστάρεις με 4xAA και με super fps. Για τα 2560x1600 πάλι με μια 680 ή με μια 7970 είσαι επί το πλείστον super είτε με 2xAA είτε με FXAA. Ακόμα και σε nVS/EF 5760x1080 μπορείς να τα βγάλεις πέρα και με μια 680 ή 7970. Αν είσαι αρκετά απαιτητικός θες ένα 2-way SLI/CF ( και τρώς το stuttering στην μούρη να γουστάρεις, μεγειά σου ). Οτιδήποτε παραπάνω είναι τουλάχιστον περιττό και γελοίο. Αλλά αφού υπάρχουν αυτοί που αγοράζουνε, καλά κάνουνε οι εταιρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 30, 2012 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Αλλά αφού υπάρχουν αυτοί που αγοράζουνε, καλά κάνουνε οι εταιρίες.το αυτό!καταλαβαίνω το τρόπο τιμολόγησης προφανώς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτούς που θα πάνε να την πάρουν...εγώ προτίνω λοιπόν σε σένα και τους τριγύρω μας, να πάρουν έως την 7970 ή την 680 (ΜΟΝΟ ΜΙΑ) και να μην σκάσουν 1 ολόκληρο χιλιάρικο για μ@λ@...ς...αν σε δύο χρόνια δεν αρκεί να πάνε σε crossfire ή Sli (edit: που όπως βλέπω χρόνο με το χρόνο τα προβλήματα αυτά που αναφέρεις μειώνονται)... imho.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Απρίλιος 30, 2012 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 να μην σκάσουν 1 ολόκληρο χιλιάρικο για μ@λ@...ς... Να σου θυμισω την MARS II? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 30, 2012 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 MARS 2 (αναγνωρίζω μόνο την μπάρα σοκολάτας με την καραμέλα) ;;; για θύμισε ρε παικταρά μου γιατί εγώ δεν την θυμάμαι...είχα και ένα διάστημα με τα pc που δεν ασχολιόμουν μία...edit: αυτό;;;http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/Mars_II/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 30, 2012 Author #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ο καθένας τις ανάγκες του ή τις κ*ύλες του.Τι θέλω να πω... ξέρεις και μάλλον και ο ίδιος ξέρει, π.χ. ο χρήστης Ψ που θέλει να παίζει στα 2560x1440 monitor του το Call of Booty Modern Warfare 3 και το Dawn of War II, πως με μια 680/7970 παίζει αρχοντικά.Μπορεί όμως για τον χ,ψ,ζ λόγο να θέλει να πάρει 2.Good for him, bad for his wallet, αλλά οk δεν θα τον δείρουμε, ούτε μας επηρρεάζει τόσο 1 άτομο.Οι περισσότεροι πλέον είναι πιο συνειδητοποιημένοι όσον αφορά τις ανάγκες τους και πως να τις ικανοποιούνε όσο πιο αποδοτικά ( και οικονομικά ) γίνεται.Πάντα θα υπάρχουνε οι άλλοι που θέλουνε το καλύτερο και ας μην τους χρειάζεται.Θα υπάρχουνε και οι τρελλοί, και οι benchers, κλπ.Εγω π.χ. που κυνηγάω τα scores, πρέπει να πάρω 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15... κ.ο.κ. 3770K για να βρώ κάποιον που παίζει στα 6.8-6.9GHz για να μπορώ να ανταγωνιστώ στο bot και στους διαγωνισμούς τον Χ,Ψ,Ζ overclocker, κλπ.Το ίδιο και με τις γραφικών, κλπ κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Απρίλιος 30, 2012 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 προφανώς ρε μάστορα...αλλά εσύ είσαι η εξαίρεση του κανόνα ^^(για αυτό και δεν πρέπει να σε ακούνε!!! no offence! just joking!)εγώ μιλάω πάντα για τον εαυτό μου πρώτα και για τους mainstream χρήστες...και όποιος ακούσει άκουσε...Πάντως αυτό που λέει ο yanni έχει μέγαλη λογική και ίσως (λέω ίσως) μειώσει τις πωλήσεις των gpu γενικότερα, μιας και ο κόσμος πλέον θα πηγαίνει σε apus...όσο για την MARS 2 πρώτη φορά την βλέπω και την θεωρώ ΛΗΣΤΕΙΑ!!!!! 690 ftw ειδικά σε pricing policy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petranGRE Απρίλιος 30, 2012 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Εγώ πάντως δεν πρόκειται να κατηγορήσω κανέναν [MENTION=324]billpeppas[/MENTION] για ότι θέλει να αγοράσει. Καλά κάνει αν έχει τα λεφτά,μαγκιά του και μπράβο του.Ειδικά αν μας προσφέρει και τις γνώσεις του αξίζει πολλά συγχαρητήρια και όχι χλευασμό.Αυτός όμως που έχει 7970/680 και πάει σε 690/7990 για να παίζει 1920x1080 στην 23άρα οθόνη bf3, συγνώμη αλλά θα τον πω θύμα του καταναλωτισμού και του ηλίθιου marketing . ΥΣ.Εγώ πάντως αν έδινα δύο μισθούς για GPU θα απαιτούσα τουλάχιστον να είχε HDMI :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Απρίλιος 30, 2012 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Εψαχνα να βρω γιατι ειναι 999$ μεχρι που συνανατησα αυτο NVIDIA has replaced the plastic shroud with a metal shroud, specifically a mixture of cast aluminum parts and injection molded magnesium parts. Ostensibly the use of metals as opposed to plastic further reduces noise, but along with the polycarbonate windows over the heatsinks I suspect this was largely done to further reinforce its ultra-premium nature and to make the card look more lavish. μαγνησιο ,αλουμινιο ,led ,παραθυρα στην ψυκτρα.... τι κουλαμαρες ειναι αυτες. Γιατι δεν εβαζε το παλιο φτηνο πλαστικο και να την ειχε 799$ Η τιμη ειναι τοσο κοντα σε 680 sli που δεν νομιζω να αξιζει. ποιο καλα να εχεις 2 680 που θα μεταπωληθουν και ποιο ευκολα μετα. Το βλεπω ήδη "πωλειται 690 εντος εγγυησης λογω αγορας 780 (aka kepler gk100/110) μονο 800 ευρω............." Το χιλιαρικακι μου που ειχα για αναβαθμιση θα περιμενει την επομενη Kepler πανεμορφη καρτα, κορυφαια κατασκευη (εμφανισιακα τουλαχιστον), λαααααθος τιμη σε λαθος εποχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Απρίλιος 30, 2012 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ξεκολλατε με την ληστεια. Για διάφορετικο παθος τα σκάει ο καθενας. Πηγαινε να πεις στον τελειωμενο κοντρακια οτι δεν αξιζουν οι εξατμισεις τιτανιου/μαγνησιου, το fiberglass και το ανθρακονημα αντι για καπο/καπακι/whatevah. Το ειπα και πραπανω: η λογικη δεν συμβαδίζει με το extreme. Μπορει σε μερικους να φαινονται υπερβολικα τα 1000€ για καρτα αλλα να τα σκασουν ευχαρίστως για να πανε ταξιδακι/ρουχα/ουισκια/γκομενεςPriorities priorities.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jinkazama Απρίλιος 30, 2012 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ξεκολλατε με την ληστεια. Για διάφορετικο παθος τα σκάει ο καθενας. Πηγαινε να πεις στον τελειωμενο κοντρακια οτι δεν αξιζουν οι εξατμισεις τιτανιου/μαγνησιου, το fiberglass και το ανθρακονημα αντι για καπο/καπακι/whatevah. Το ειπα και πραπανω: η λογικη δεν συμβαδίζει με το extreme. Μπορει σε μερικους να φαινονται υπερβολικα τα 1000€ για καρτα αλλα να τα σκασουν ευχαρίστως για να πανε ταξιδακι/ρουχα/ουισκια/γκομενεςPriorities priorities....Μαστορα "εγραψες" με τον πιο σωστο ορισμο!!!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Απρίλιος 30, 2012 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Πάντως η τιμή είναι απαγορευτική και θα είναι σίγουρα ΠΑΝΩ από 1000€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 30, 2012 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Και 500 ευρω ειναι πολλα για μια καρταγια εναν normal gamerτα 300 ευρω πρεπει να ειναι το ταβανι οτιδηποτε παραπανω ειναι για αυτους που εχουν το μικροβιο που λεγεται αναβαθμιση και θελουν το καλυτεροΚαι ξερω καλα πως ειναι αφου το ειχα και γωΠλεον το χω ξεπερασει και απλα κοιταω νορμαλ καταστασεις οταν η καρτα αρχιζει και μασαει σε αυτα που ασχολησαι και παιζεις τοτε αλλαζεις με μια νεαΤερμα οι ασκοπες αναβαθμισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mellodos Μάϊος 1, 2012 #78 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 NVIDIA has replaced the plastic shroud with a metal shroud' date=' specifically a mixture of cast aluminum parts and injection molded magnesium parts. Ostensibly the use of metals as opposed to plastic further reduces noise, but along with the polycarbonate windows over the heatsinks I suspect this was largely done to further reinforce its ultra-premium nature and to make the card look more lavish.[/quote'] Αυτό που επίσης ξέχασε να μας πει είναι πως τα μέταλλα δεν λιώνουν στις μεγάλες θερμοκρασίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Μάϊος 2, 2012 #79 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 μαστόρια, αυτή η κάρτα θα παίζει με sli τους δύο πηρήνες ή θα φαίνεται σαν μία;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 2, 2012 Author #80 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 μαστόρια, αυτή η κάρτα θα παίζει με sli τους δύο πηρήνες ή θα φαίνεται σαν μία;;;Όλες οι 2πύρηνες κάρτες αναγνωρίζονται σαν 2 κάρτες.Οποιαδήποτε μορφή που χρησιμοποιεί 2 πυρήνες ( GPUs ) χρησιμοποιεί αναγκαστικά το SLI/CrossFire για να δουλέψει.Είτε έχεις 2*680 ή 2*7970 είτε 1*690 ή 1*7990, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ SLI/CrossFire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.