dimitrisOS Μάϊος 16, 2012 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Ναι όντως ύπαρχει αυτό το πρόβλημα και αναγκαστηκά βγάζεις την μητρική :shout: Μια - δυο ερωτησούλες...Η σήτα που έβαψες δε έχει θέμα αργότερα με το χρόνο + θερμοκρασίες να ξεραθεί η μπογιά και να "μαδάει" μέσα στο κουτί????Τα colour θερμοσυστελλόμενα που τα βρήκες???? Δεν ξέρω ελπίζω πως δεν θα έχω μεγάλο πρόβλημα . Τα θερμοσυστελλόμενα τα παίρνεις από ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά εγώ πήγα στον Φανό στην Σολωμού και βρήκα και στο χρώμα που ήθελα μπλε :yes2: Σας Ευχαριστώ πολύ πάντως ______________________________________________________________________________________________________ Έβαλα και την τελευταία σήτα στο πλάι που έχει και τις πιο πολλές τρύπες και εκεί μπήκε ο μπλε ανεμιστήρας Έβαψα τις σκάρες πίσω σε μπλε χρώμα με σπρει . Ακόμα έβαλα και καλώδια πίσω για την προέκταση του κουμπιού ενεργοποίησης και του L.E.D. Η σύνδεση γίνεται με rca φυς και αυτά επικαλύφτηκαν με θερμοσυστελλόμενα καλαμάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 17, 2012 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Επιτέλους τελείωσε το κουτί τοποθετήθηκε και ο ssd ορίστε και οι φωτογραφιες !!!! Να και μια εικόνα απο πίσω του υπολογιστή με την προέκταση που έβαλα και εδώ η λειτουργια του υπολογιστή Περιμένω τις εντύπωσης σας . Και τι άλλο προτείνεται να κάνω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 17, 2012 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Nα αλλάξεις κουτί Kαλό φαίνεται.Ωραίο το βάψιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 17, 2012 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2012 Και τι άλλο προτείνεται να κάνω . moar piczzz edit: η ιδεα με το κουμπι και το λεντ ειναι τρελη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάϊος 18, 2012 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Μπράβο Μητσάρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 18, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2012 Ευχαριστώ πολύ :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 20, 2012 Author #47 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2012 Εδώ βλέπεται το κουτάκι που έφτιαξα Το L.E.D πίσω το κόκκινο βλέπω αν η γραμμή στο τήλεφωτο το σταθερό είναι ελεύθερη δηλαδή αν μιλά η μαμά μου στο τηλέφωνο ή όχι :happy2: Το πράσινο είναι αν παίρνει κανείς τηλέφωνο και χτυπά τότε το L.E.D. αναβοσβήνει Το λευκό είναι του υπολογιστή το ίδιο και ο διακόπτης :yes4: Τέλος βλέπεται το γραφείο επάνω :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 8, 2012 Author #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2012 Μια μικρή αναβάθμιση έβαλα των ανεμιστήρα που είχα στην ψήκτρα στο κάτω μέρος Τοποθετήθηκαν 2 ίδιοι ανεμιστήρες turbo-x 12" με μπλε led με 1200rpm και ολόκληρο το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incredible Ιούλιος 9, 2012 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2012 πανέμορφο! πολύ ωραίοι οι συνδυασμοί των χρωμάτων μαύρο-κόκκινο-μπλε!που μπορώ να βρω μαύρες βίδες σαν και αυτές που χρησιμοποίησες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 10, 2012 Author #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 πανέμορφο! πολύ ωραίοι οι συνδυασμοί των χρωμάτων μαύρο-κόκκινο-μπλε!που μπορώ να βρω μαύρες βίδες σαν και αυτές που χρησιμοποίησες;από εδώ τις πείρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incredible Ιούλιος 10, 2012 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 από εδώ τις πείρα ευχαριστώ. Όταν έφτιαχνα το νέο μου pc έχασα μερικές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 10, 2012 Author #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 ευχαριστώ. Όταν έφτιαχνα το νέο μου pc έχασα μερικές! και εγώ Κάππος έτσι αναγκάστηκα να τις πάρω δεν είχα για την βάση τις μητρικής με το κουτί μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrael Ιούλιος 12, 2012 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Μητσαρα μπραβο. Συνεχισε ετσι. Δωσε και μια φωτο με ανοικτο το pc (σε ημιφως) να φανει πως φωτιζεται το εσωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 13, 2012 Author #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μητσαρα μπραβο. Συνεχισε ετσι. Δωσε και μια φωτο με ανοικτο το pc (σε ημιφως) να φανει πως φωτιζεται το εσωτερικο.Όταν παραλάβω τις ram έχουν πάει για service :meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incredible Ιούλιος 13, 2012 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 περιμένω και εγώ φώτογραφίες με ανοιχτό το case! εδώ γιατί δεν τα βάφεις όλα μπλε να είναι ομοιόμορφα αν και νομίζω είναι λίγο δύσκολο να βαφτούν οι κάρτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 13, 2012 Author #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 περιμένω και εγώ φώτογραφίες με ανοιχτό το case! εδώ γιατί δεν τα βάφεις όλα μπλε να είναι ομοιόμορφα αν και νομίζω είναι λίγο δύσκολο να βαφτούν οι κάρτες Ακριβώς είναι δύσκολο όχι ότι δεν γίνεται αλλά δεν θέλω γιατί μετά πάει η εγγύηση :nono: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss1 Ιούλιος 13, 2012 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 ωραιο.καλοδουλευτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 13, 2012 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μπορείς να κολλήσεις μπλέ βινύλιο όμως και να είσαι και καλλυμένος με θέμα εγγύησης μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 13, 2012 Author #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μπορείς να κολλήσεις μπλέ βινύλιο όμως και να είσαι και καλλυμένος με θέμα εγγύησης μετά.Τι εννοείς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούλιος 13, 2012 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μπλέ αυτοκόλλητοMATT Bubble Free VEHICLE VINYL WRAP A4 Full Colour | eBayΛύνεις το bracket. Κολλάς και κόβεις ότι περισσεύει. Αν έχεις θέμα απλά τραβάς το αυτοκόλλητο καθαρίζεις τυχόν υπολείματα κόλλας και στέλνεις για RMA ότι θέλεις χωρίς να φαίνεται τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.