dimitrisOS Ιούλιος 13, 2012 Author #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μπλέ αυτοκόλλητοMATT Bubble Free VEHICLE VINYL WRAP A4 Full Colour | eBayΛύνεις το bracket. Κολλάς και κόβεις ότι περισσεύει. Αν έχεις θέμα απλά τραβάς το αυτοκόλλητο καθαρίζεις τυχόν υπολείματα κόλλας και στέλνεις για RMA ότι θέλεις χωρίς να φαίνεται τίποτα.Ναι το έχω δει θα δω αν είναι :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 23, 2012 Author #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Έγινε αντικατάσταση των μνημών ram και πήρα τις vengeance DDR3 1866MHz 9-9-9-24 Με την τοποθέτηση των μνημών Έβαλα των παλιό ανεμιστήρα τις ψήκτρας στο κάτω μέρος του κουτιού Αλλά κάνει πολύ φασαρία επειδή δεν έχει μεγάλες τρύπες για να περνάει ο αέρας , έτσι των αντικατέστησα με των ανεμιστήρα του τροφοδοτικού γιατί σε full load έκανε φασαρία πολύ :TD: και τοποθέτησα ανάποδα το τροφοδοτικό :bigsmile: Έτσι έγινε πιο καλά και χωρίς θόρυβο :yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 23, 2012 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Ωραιος!! Αλλα τα καλωδιακια χτυπανε καπως ρε παιδι μου!!!! Περασε τα απο πισω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 23, 2012 Author #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2012 Ωραιος!! Αλλα τα καλωδιακια χτυπανε καπως ρε παιδι μου!!!! Περασε τα απο πισω!!!Το έχω στο νου μου περιμένω να δω γιατί θα πάει λόγο προβλήματος μια slot τις μνήμης ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
overpower Ιούλιος 25, 2012 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 ενω εχει τρυπες για να κανεις cable managment, τα εχεις φερει ολα μπροστα. πιο ωραια θα φαινονται αν τα πας ολα απο πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούλιος 25, 2012 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 Οταν πρεπει πως εχει αλλα στο μυαλο του ο Μιτσος!! Οταν ξεμπερδεψει λογικα θα κανει καλη δουλεια!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Ιούλιος 26, 2012 Author #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Όταν παραλάβω την μητρική θα τα φτιάξω καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 14, 2012 Author #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Μετά από μια αλλαγή έβαλα νέα μητρική Asus Sabertooth 990FX Αργότερα και ολόκληρο το pc :yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 15, 2012 Author #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Μετά από το στήσιμο του κουτιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Αύγουστος 15, 2012 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2012 Finally ready!!!God Job Mitsaraa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 19, 2012 Author #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Ορίστε και εικόνες από το κουτί στο γραφείο που είναι έτοιμο Και ολόκληρο το γραφείο :snap: By night :mamba: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 21, 2012 Author #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Εδώ βλέπεται το κουτάκι που έφτιαξα Το L.E.D πίσω το κόκκινο βλέπω αν η γραμμή στο τήλεφωτο το σταθερό είναι ελεύθερη δηλαδή αν μιλά η μαμά μου στο τηλέφωνο ή όχι :happy2: Το πράσινο είναι αν παίρνει κανείς τηλέφωνο και χτυπά τότε το L.E.D. αναβοσβήνει Το λευκό είναι του υπολογιστή το ίδιο και ο διακόπτης :yes4: Έγινε μια αλλαγή στο κουτάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Αύγουστος 21, 2012 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Το σηματάκι της gigabyte δεν πρέπει να το αλλάξεις τώρα που έβαλες asus μητρική? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 21, 2012 Author #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 Το σηματάκι της gigabyte δεν πρέπει να το αλλάξεις τώρα που έβαλες asus μητρική? Είπα ας το αφήσω , το σηματάκι Asus το έβαλα στο γραφείο επάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 22, 2012 Author #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Αλλάχτηκε και το αυτοκόλλητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Αύγουστος 25, 2012 Author #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 Μετά από τέτοιο στήσιμο του PC αυτό που του έλειπε ήταν μια καλή οθόνη Σήμερα πρωί πρωί 9 η ώρα ήρθε το πακέτο !!!!! LG M2232D-PZ και ένα καλώδιο HDMI επίχρυσο 1.8m Όλο το γραφείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.