hAic Απρίλιος 29, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Ακομα να τα βαλεις πανω στο κουτι????? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Απρίλιος 30, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Ολοκληρώθηκε το κουτί και μπήκαν και οι σήτες !!! Έγινε πολύ ωραία δουλεία θα έλεγα :T: Το καθάρισα και καλά :dance3: :dance3: :dance3: Τοποθέτησα τους μεγάλους ανεμιστήρες επάνω και μπροστά είναι οι 230 τους μαύρους Και τα μπροστινά καπάκια Περιμένω εντυπώσεις μέχρι εδώ :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Απρίλιος 30, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Δημητρη τις σιτες τις κολλησες με καποιο τροπο????Εβαλες σε ολες τις θεσεις που μπορεις ν μπει φαν ή μπορω σε αυτες που βαζεις αερα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 1, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Δημητρη τις σιτες τις κολλησες με καποιο τροπο????Εβαλες σε ολες τις θεσεις που μπορεις ν μπει φαν ή μπορω σε αυτες που βαζεις αερα??Με κόλλα σιλικόνης τις κόλλησα αλλά όχι θερμαινόμενο απλό και τοποθέτησα παντού όπου υπάρχουν οι μεγάλες οι τρύπες δηλαδή επάνω κάτω μπροστά και πίσω και στα 2 σημεία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 1, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Ναιι οταν λες "μεγαλες τρυπες" εννοεις τις τρυπες για τα φαν???Εκτος απο μπορστσα π λογικα το εντυσες ολοκληρο.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 1, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Ακριβώς !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 1, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2012 Ωραια...!!!Θα την κλεψω την ιδεα σου για τα "φιλτρα" .!!!! Αντε ανυπομονώ για την συνεχεια του Project Σου!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 4, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Τοποθετήθηκε η μητρική τροφοδοτικό καρτα γραφικων και dvd :clap: :clap: :clap: Τωρα πρεπει να παω να αγορασω zip ties χρωματιστα (μαυρα μπλε λευκα γκρι και βλεπουμε) ομως εχω αδιαφανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 4, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Τοποθετήθηκε η μητρική τροφοδοτικό καρτα γραφικων και dvd :clap: :clap: :clap: Τωρα πρεπει να παω να αγορασω zip ties χρωματιστα (μαυρα μπλε λευκα γκρι και βλεπουμε) ομως εχω αδιαφανα Αργεις ρε μιτσαρα αργεις..!! :p !!! Κανενα Sleeve θα κανεισ??Καμια λεντοταινια???Μες στο ταιρας μπαινουν τα παντα ρε παιδι μου!!!Πανω στο γραφειο θα το εχεις ή κατω στο πατωμα χωσμενο αναμεσα σε τοιχο και γραφειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 4, 2012 Author #30 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Αργεις ρε μιτσαρα αργεις..!! :p !!!Κανενα Sleeve θα κανεισ?? Καμια λεντοταινια??? Μες στο ταιρας μπαινουν τα παντα ρε παιδι μου!!! Πανω στο γραφειο θα το εχεις ή κατω στο πατωμα χωσμενο αναμεσα σε τοιχο και γραφειο? Κανω οταν εχω χρονο για εχω και μια σχολη sleeve μπαααα οτι εχει το τροφοδοτικο αν ειναι θα βαλω εναν adaptor για το 24πινο λαμπα βαλω μια μιρκη σαν νεον θα δω παντως θα ειναι σε μπλε χρωμα το ξερω αλλα δεν ΔΕΝ υπαρχουν :wall: :wall: μπενει κατω στο γραφειο στα πλαγια :T: :T: και φαινεται ολο το πλαινο με την μερια του τζαμιου και μετα φαινεται το μπροστα και λιγοτερο το πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 5, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Κανω οταν εχω χρονο για εχω και μια σχολη sleeve μπαααα οτι εχει το τροφοδοτικο αν ειναι θα βαλω εναν adaptor για το 24πινο λαμπα βαλω μια μιρκη σαν νεον θα δω παντως θα ειναι σε μπλε χρωμα το ξερω αλλα δεν ΔΕΝ υπαρχουν :wall: :wall: μπενει κατω στο γραφειο στα πλαγια :T: :T: και φαινεται ολο το πλαινο με την μερια του τζαμιου και μετα φαινεται το μπροστα και λιγοτερο το πισω Αααα ενταξει ρε συ...!!!Οποτε μια χαρα...!!Πιο καλα θα ηταν να το βαλεις πανω στο γραφειο..!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 6, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2012 Αααα ενταξει ρε συ...!!!Οποτε μια χαρα...!!Πιο καλα θα ηταν να το βαλεις πανω στο γραφειο..!!!!! Δεν χωρα πουθενα πανω στο γραφειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Μάϊος 15, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2012 Επιστρέφω μετά από ένα ατυχές συμβάν :bye: :bye: :bye: Άλλαξα το χρώμα από των μεγάλο ανεμιστήρα από κόκκινο σε μπλε Ακόμα αγόρασα θερμοσυστηλόμενα καλαμάκια , zip ties & καλώδια . Τα θερμοσυστηλόμενα καλαμάκια τα χρησιμοποίησα για να τα περάσω τα καλώδια από μαύρο και πολύχρωμα σε ομοιόμορφα χρώμα με το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar1999 Μάϊος 16, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Έτσι πως είναι πάντως το backplate της ψύχτρας της cpu δεν πρέπει να βγάλεις την m/b αν θες να αλλάξεις ψύχτρα? Γιατί και εγώ το Haf 932 έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Μάϊος 16, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Ναι όντως περίεργο , κανονικά πρέπει να είναι ακριβώς κέντρο...Καλή δουλεία πάντως...:clap:Μια - δυο ερωτησούλες...Η σήτα που έβαψες δε έχει θέμα αργότερα με το χρόνο + θερμοκρασίες να ξεραθεί η μπογιά και να "μαδάει" μέσα στο κουτί????Τα colour θερμοσυστελλόμενα που τα βρήκες???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaironKant Μάϊος 16, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Για να μην ψάχνεις άδικα μιας και έχω το ίδιο κουτί , δεν είναι στο κέντρο έχουν κάνει βλακεία και εμένα κάπως έτσι πέφτει ,βασικά ανάλογα το socket Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar1999 Μάϊος 16, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Για να μην ψάχνεις άδικα μιας και έχω το ίδιο κουτί , δεν είναι στο κέντρο έχουν κάνει βλακεία και εμένα κάπως έτσι πέφτει ,βασικά ανάλογα το socket Άρα και εσύ πρέπει να βγάλεις mobo για να αλλάξεις την cpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Μάϊος 16, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Άρα και εσύ πρέπει να βγάλεις mobo για να αλλάξεις την cpu?Για να βαλει την ψυχτρα ..Το cpu μπαινει και χωρις να βγαλεις την μητρικη!!!Αν και υπαρχουν ψυχτρες με ποιο μικρο και χωραειι..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar1999 Μάϊος 16, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Για την ψύχτρα εννούσα sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaironKant Μάϊος 16, 2012 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2012 Φυσικά ,το έχω κάνει και εγώ εμένα δεν φαίνονται οι κάτω τρύπες , αναγκαστικά έβγαλα την μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.