digitaltiger Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2012 Καλησπέρα παιδια,λοιπον θελω να φτοιαξω ενα κυκλομα στο οποιο θα χρυσιμοποιειται μια ledοταινια 12v η οποια θα ειναι ηχορυθμικη,δηλαδη θα ενεργοποιειται οταν θα της δινει παλμο ενα mic,μονο που δεν ξέρω τι υλικα θα πρεπει να χρυσιμοποιησω στο κυκλομα αυτο,σιγουρα θα χρειαστει ενισχυτακι απο κει και περα θελω τι βοηθεια σας για το κυκλομα.Επισης καλο θα ηταν να μπορω να ρυθμιζω την ευαισθησια του μικροφώνου.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 29, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 29, 2012 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα θέμα εδώ Hlektronika.gr να σου απαντήσουν επαγγελματίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 29, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Θα το κοιταξωΕυχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Απρίλιος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Δες αυτό - Sound Activated Switch circuit Αντί για ρελέ μπορείς να συνδέσεις την ταινία πάνω (εφόσον είναι 12V) , πρόσεχε την ισχύ της όμως , το BD140 που αναφέρεται είναι για 1-1,5Α πάντα με ψύκτρα. Δεν το έχω δοκιμάσει οπότε στήστο πρώτα σε μία δοκιμαστική πλακέτα. Καλή τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Για κάτι τέτοια περίεργα ρίξε μία ματιά στο Instructubles Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 29, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Βασικά καθώς έψαχνα σήμερα διάφορα στο google βρήκα αυτήν εδώ την μόνταεδω την δοκίμασα και από θέμα λειτουργίας τέλεια,πολυ καλό και απλό, απλά το θέμα ειναι οτι δεν ειχα αρκετή απόδοση ωστε να αναψει καλα η ταινια παιζει με την μιση της αποδοση,και με ενταση στο full,(τωρα εχω tip31 3A)και σκεφτομαι να χρυσιμοποιησω tip120(8A)μηπως ειναι αυτος ο λογος που δεν εχω αποδοση,απο την αλλη την πειρα την ταινια απο ebay και ο τυπος που την πειρα δεν αναγραφει στα ποσα Αμπερ λειτουργει,θα μιλησω σημερα με τον πωλητη για σιγουριά. Και στο κατω κατω δεν είναι και κάτι δύσκολο με ελάχιστες βασικές γνώσεις μπορεί να το φτιάξει ο καθένας,και οικονομικό και τέλειο. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=g_6TxzcQxT8&feature=related]computer light show - YouTube[/ame] Το παρακανα λιγο σορρυ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.