tel_sup Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28, 2012 Kαλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα!Εχω το εξης θεμα...Το σπιτι μου ειναι μονοκατοικια 2οροφη, το ρουτερ ειναι εγκατεστημενο στο υπογειο και φυσικα στον δευτερο που ειναι το δωματιο μου το wifi δεν πιανει....και περνω internet μεσω του lan καλωδιου απο την πριζα που εχω στο δωματιο...!Σκεφτηκα να αγορασω αυτο TP-Link Wireless Extender/Bridge N 150Mbps TL-WA730RE - Ασύρματα Access Point - plaisio.gr για να εχω wifi και στον δευτερο....! Τωρα... κατ'αρχας θα μου λυσει το προβλημα? και δευτερον η εγκατασταση του ειναι δυσκολη? τι χρειαζεται να ξερω και να εχω?Ευχαριστω πολυ
dellman Απρίλιος 28, 2012 #3 Απρίλιος 28, 2012 μάλιστα 13 38 πρώτο ποστ και 14 10οκ μάλλον πρέπει να βάλουμε 090 ....
trendy Μάϊος 2, 2012 #5 Μάϊος 2, 2012 Αφού έχεις πρίζα που ανεβάζει το δίκτυο πάνω θέλεις ένα απλό access point. Αν το συγκεκριμένο μοντέλο υποστηρίζει access point σου κάνει.
Infotech Μάϊος 14, 2012 #6 Μάϊος 14, 2012 Το συγκεκριμένο λέει ότι υποστηρίζει Access Point αλλά λειτουργεί και ως WiFi Extender. Το έχεις δοκιμάσει;
Ταμτάκος Μάϊος 14, 2012 #8 Μάϊος 14, 2012 Οποιοδήποτε modem/router που να σου έχει ξεμείνει μπορεί να σε εξυπηρετήσει αρκεί να έχει δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης. Από την στιγμή που θα τα συνδέσεις μέσω καλωδίου lan θα δώσεις static IP στο access point και θα του απενεργοποίησεις το DHCP έτσι ώστε για να παίρνει IP από το κεντρικό router η κάθε ασύρματη ασύρματη συσκευή που θα συνδέεται.
trendy Μάϊος 15, 2012 #9 Μάϊος 15, 2012 Είναι και access point. Το είχα εγκαταστήσει παλιότερα και υπάρχει η δυνατότητα για stand alone access point.
Infotech Μάϊος 25, 2012 #10 Μάϊος 25, 2012 Είναι και access point. Το είχα εγκαταστήσει παλιότερα και υπάρχει η δυνατότητα για stand alone access point.Ήσουν ικανοποιημένος; Έχει εμβέλεια; Δουλεύει σταθερά ή τρώει κολλήματα;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.