Jump to content

Εγκατασταση access point

tel_sup

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kαλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα!

Εχω το εξης θεμα...

Το σπιτι μου ειναι μονοκατοικια 2οροφη, το ρουτερ ειναι εγκατεστημενο στο υπογειο και φυσικα στον δευτερο που ειναι το δωματιο μου το wifi δεν πιανει....και περνω internet μεσω του lan καλωδιου απο την πριζα που εχω στο δωματιο...!

Σκεφτηκα να αγορασω αυτο TP-Link Wireless Extender/Bridge N 150Mbps TL-WA730RE - Ασύρματα Access Point - plaisio.gr για να εχω wifi και στον δευτερο....!

Τωρα... κατ'αρχας θα μου λυσει το προβλημα? και δευτερον η εγκατασταση του ειναι δυσκολη? τι χρειαζεται να ξερω και να εχω?

Ευχαριστω πολυ

Αφού έχεις πρίζα που ανεβάζει το δίκτυο πάνω θέλεις ένα απλό access point. Αν το συγκεκριμένο μοντέλο υποστηρίζει access point σου κάνει.

• 2 weeks later...

Το συγκεκριμένο λέει ότι υποστηρίζει Access Point αλλά λειτουργεί και ως WiFi Extender. Το έχεις δοκιμάσει;

Οποιοδήποτε modem/router που να σου έχει ξεμείνει μπορεί να σε εξυπηρετήσει αρκεί να έχει δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης. Από την στιγμή που θα τα συνδέσεις μέσω καλωδίου lan θα δώσεις static IP στο access point και θα του απενεργοποίησεις το DHCP έτσι ώστε για να παίρνει IP από το κεντρικό router η κάθε ασύρματη ασύρματη συσκευή που θα συνδέεται.

Είναι και access point. Το είχα εγκαταστήσει παλιότερα και υπάρχει η δυνατότητα για stand alone access point.

• 2 weeks later...
Είναι και access point. Το είχα εγκαταστήσει παλιότερα και υπάρχει η δυνατότητα για stand alone access point.

Ήσουν ικανοποιημένος; Έχει εμβέλεια; Δουλεύει σταθερά ή τρώει κολλήματα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.