gpapad20 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27, 2012 χρειαζομαι....... καρτα γραφικωνμνημεςεπεξεργαστημητρικηοθονηδιαθετω 1200 ευρω!!!!! αυτα εχω βρει για την ωραPoint of View GeForce GTX 680 | Skroutz.grAsus VG278H 27" | Skroutz.grSamsung T27A750 | Skroutz.grSamsung T23A750 | Skroutz.grIntel Core I7-2600K Box | Skroutz.grοσο αφορα τις οθονες μηπως να παω στη 23αρα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 Με 1200 ευρώ θες οθόνη των 600 και vga άλλα 600. Mobo-CPU με τι θα τα πάρεις;Με στραγάλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpapad20 Απρίλιος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 η καρτα θα ειναι δωρο!!!δεν το εγραψα Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 Α ωραία. άρα 600ευρώ για οθονη και άλλα 600.Χρήση; games, internet, oc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpapad20 Απρίλιος 27, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 ακριβος!!!βασικα gaming και λιγο oc Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 27, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2012 Monitor: Dell UltraSharp U2711 | Skroutz.grCPU: Intel Core i5-3570K | Skroutz.grMobo: MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1155 GA-Z77X-UD3H GLan Audio Raid - Visionstudio.grRAM: MEMORY :: Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CML8GX3M2A1600C9) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.grCooler: Corsair Hydro Series H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler | Skroutz.gr1178€ περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 28, 2012 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Monitor: Dell UltraSharp U2711 | Skroutz.grCPU: Intel Core i5-3570K | Skroutz.grMobo: MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket 1155 GA-Z77X-UD3H GLan Audio Raid - Visionstudio.grRAM: MEMORY :: Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (CML8GX3M2A1600C9) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.grCooler: Corsair Hydro Series H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler | Skroutz.gr1178€ περίπου.+1 στην παραπανω συνθεση τουμπανιασμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
peopas Απρίλιος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Σοβαρά τώρα, το παιδί λέει λίγο oc και του προτείνετε H100;; Το ίδιο πράγμα μπορεί να το κάνει και με αερόψυξη των 30 ευρώ... Επίσης οι διαφορές sandy από ivy στο gaming είναι μηδαμινές. Γιατί να δώσει +100 ευρώ σε cpu mobo για να έχει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα; Βασικά φίλε gpapad20, πες μου αν το μηχάνημα που φτιάχνεις θες να είναι vfm, αν η απάντηση είναι όχι, πάρε ό,τι είπε ο από πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 28, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Αν μου έλεγε πολύ oc θα πρότεινα 3πλο + 2πλο ψυγειο. 10 ανεμιστήρες κλπ. Μην τρελαθούμε και με την h100. Καλή ειναι, δεν κάνει παπάδες όμως.Και το λίγο oc μπορείς να το μετρήσεις; αν αργότερα θέλει παραπάνω; αφου οικονομικά ειναι άνετα στο budget εγώ θα προτείνω.Με το ίδιο σκεπτικό γιατί να πάρει 27άρα οθόνη;Sent from my LG-P990 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Απρίλιος 28, 2012 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Με το ίδιο σκεπτικό γιατί να πάρει 27άρα οθόνη;Sent from my LG-P990 using TapatalkΗ οθόνη με την ψύξη τι σχέση έχει? Την οθόνη θα την βλέπει ολημερίς και ολονυχτίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 28, 2012 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Σοβαρά τώρα, το παιδί λέει λίγο oc και του προτείνετε H100;; Το ίδιο πράγμα μπορεί να το κάνει και με αερόψυξη των 30 ευρώ... Επίσης οι διαφορές sandy από ivy στο gaming είναι μηδαμινές. Γιατί να δώσει +100 ευρώ σε cpu mobo για να έχει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα; Βασικά φίλε gpapad20, πες μου αν το μηχάνημα που φτιάχνεις θες να είναι vfm, αν η απάντηση είναι όχι, πάρε ό,τι είπε ο από πάνω.Δεν νο,ιζω να θελει vfm αφου εχει 680 για καρτα γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 κουτι ,δισκους ξερουμε??680 μπορεις να δεις και σε pc των 1000Ε ..και των 2000Ε..Ολοι των 2000 θα προτιμησουμε σαφεστατα..αλλα για παιχνιδια 1920Χ1200 και πανω αμφιβαλλω αν μεινει κανεις παραπονεμενος ακομα και με των 1000Ε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 28, 2012 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Η οθόνη με την ψύξη τι σχέση έχει? Την οθόνη θα την βλέπει ολημερίς και ολονυχτίς.Και η ψύξη θα δουλεύει ολη μερής και οληνυχτίς.Και το παράδειγμα γνωρίζω οτι είναι άτοπο, αλλά όταν λέμε λίγο OC και τους φαίνεται υπερβολική η h100 τότε αυτοί που έχουμε 300 ευρώ υδρόψυξη τι είναι δηλαδή;Εκτός να υπάρχειΠολύ λίγο OCΛίγο λιγότερο OCΛίγο OCΠερισσότερο απο λίγο OCΜέτριο OCΛίγο περισσότερο απο μέτριο OCΑρκετό OC.........LN2.........Ελπίζω να πιάνεις το νόημα. Ξανα λέω ήταν η πρότασή μου παραπάνω. Αν θέλει τι δέχετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 28, 2012 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Μπορει καποιος να μου πει γιατι Η100 ? αθορυβη δεν τι λες τουλαχιστον αυτη που δοκιμασα εγω οι ανεμηστηρες ηταν και οι πιο ησυχοι , η Η100 σε περιοριζει απο θεμα κουτιου πρεπει να εχει σε καποιο σημειο θεσεις για 2*120 αρα αν θες να την βαλεις σε καποιο παλιοτερο κουτι θελει μονταρισμα . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voukman Απρίλιος 30, 2012 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Bασικά η οθόνη είναι θέμα γούστου και μάρκας ποιο πολύ παρά ιντσών. Εγώ είμαι λάτρης της Samsung και αυτό για τι και η δυο οθόνες που έχω πάρει ως τώρα δεν μου παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα.. Η δεύτερη που πήρα και έχω έως σήμερα είναι η Samsung SyncMaster P2370H 23 ίντσες. Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη από 23 -24 ίντσες είναι υπερβολή Ποιο πολύ τσέκαρε τα extra που μπορεί να σου δώσει μια οθόνη παρά τις ίντσες. Ο επεξεργαστής και η μητρική είναι το άλφα και ωμέγα του PC εστίασε την προσοχή σου και τα λεφτά σου εκεί. Η Intel από ότι φέρνετε ως τώρα είναι πρώτη και με διαφορά πολύ καλή η επιλογή σου i7 2600k και εγώ αυτόν σκέφτομαι να πάρω η τον i7 2600. Για μητρική προσωπικά προτιμώ ASUS (προσωπική επιλογή) και εδώ τσέκαρε τα Extra που μπορεί να σου δώσει μια μητρική σε σχέση με τα λεφτά που σκέφτεσαι δώσεις παίζει σημαντικό ρολό (μαζί με την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή) στον χρόνο διαρκείας και υποστήριξης του PC σου στα Games. Η κάρτα γραφικών είναι και πάλι θέμα γούστου και εμπιστοσύνης στην ποιότητα κατασκευής των εταιριών. Εγώ προτιμώ ASUS η EVGA (όχι ότι αυτή που επέλεξες δεν είναι μαματη) είναι ναι μεν ποιο τσιμπημένες στην τιμή αλλά αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Τσέκαρε αν θες την GTX 680 2GB και σε αυτές τις εταιρίες δεν έχεις να χάσεις τίποτε. Η μνήμες είναι το μονό εύκολο στην όλη υπόθεση Kingston η Corsair DDR3 στα 1600 MHz η και παραπάνω. Τέλος εστίασε την προσοχή σου και σε ψύξη και τροφοδοτικό γιατι η καινούριες κάρτες γραφίδων θέλουν και περισσότερα minimum watt (400W-500+W) για να αποδώσουν - λειτουργήσουν σίγουρα θα χρειαστείς ένα τροφοδοτικό από 650w μέχρι και 800w και θα χρειαστείς μια καλή ψύχρτα επεξεργαστή Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Απρίλιος 30, 2012 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Bασικά η οθόνη είναι θέμα γούστου και μάρκας ποιο πολύ παρά ιντσών. Εγώ είμαι λάτρης της Samsung και αυτό για τι και η δυο οθόνες που έχω πάρει ως τώρα δεν μου παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα.. Η δεύτερη που πήρα και έχω έως σήμερα είναι η Samsung SyncMaster P2370H 23 ίντσες. Δεν χρειάζεσαι μεγαλύτερη από 23 -24 ίντσες είναι υπερβολή Ποιο πολύ τσέκαρε τα extra που μπορεί να σου δώσει μια οθόνη παρά τις ίντσες. Ο επεξεργαστής και η μητρική είναι το άλφα και ωμέγα του PC εστίασε την προσοχή σου και τα λεφτά σου εκεί. Η Intel από ότι φέρνετε ως τώρα είναι πρώτη και με διαφορά πολύ καλή η επιλογή σου i7 2600k και εγώ αυτόν σκέφτομαι να πάρω η τον i7 2600. Για μητρική προσωπικά προτιμώ ASUS (προσωπική επιλογή) και εδώ τσέκαρε τα Extra που μπορεί να σου δώσει μια μητρική σε σχέση με τα λεφτά που σκέφτεσαι δώσεις παίζει σημαντικό ρολό (μαζί με την κάρτα γραφικών και τον επεξεργαστή) στον χρόνο διαρκείας και υποστήριξης του PC σου στα Games. Η κάρτα γραφικών είναι και πάλι θέμα γούστου και εμπιστοσύνης στην ποιότητα κατασκευής των εταιριών. Εγώ προτιμώ ASUS η EVGA (όχι ότι αυτή που επέλεξες δεν είναι μαματη) είναι ναι μεν ποιο τσιμπημένες στην τιμή αλλά αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Τσέκαρε αν θες την GTX 680 2GB και σε αυτές τις εταιρίες δεν έχεις να χάσεις τίποτε. Η μνήμες είναι το μονό εύκολο στην όλη υπόθεση Kingston η Corsair DDR3 στα 1600 MHz η και παραπάνω. Τέλος εστίασε την προσοχή σου και σε ψύξη και τροφοδοτικό γιατι η καινούριες κάρτες γραφίδων θέλουν και περισσότερα minimum watt (400W-500+W) για να αποδώσουν - λειτουργήσουν σίγουρα θα χρειαστείς ένα τροφοδοτικό από 650w μέχρι και 800w και θα χρειαστείς μια καλή ψύχρτα επεξεργαστή μια διορωση επισης πιο συμαντικο σε ενα δυνατο pc ειναι να υπαρχει ενας καλος ssd οσο καλο επεξεργαστη κτλ να εχεις εαν δεν εχεις ssd δν παει καθολου σφερα το μηχανημα Οποτε πολυ πιο σημαντικο ειναι ενας ssd απο εναν επεξεργαστη για παραδειγμα ενα συστημα με intel 2600k + κανονικα μηχανικο δισκο 7200στροφες εναντιον ενως q6600 + ssd πιο γρηγορο θα ειναι το συστημα που εχει τον ssd και ας εχει εναν σχετικα παλιο επεξεργαστη Οσο για την μητρικη ειναι ενα απο το οποιο μπορουμε να γλυροσουμε λεφτα καθως αυτο που πρεπει να μας νοιαζει πιστευω ειναι τι υποστηριζει καθως οι πολυ ακριβες μητρικες με τις απλες μητρικες δεν εχουν τεραστια διαφορα για τους απλους χρηστες την διαφορα θα την δεις μονο σε extream καταστασεις o/c που αναζητας το βελτισο αποτελεσμα Αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.