tasosmos Ιούλιος 25, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Οι sunon μονο μουφα δεν ειναι. Ειναι πολυ καλοι ανεμιστηρες κι απο τους πιο γνωστους στο εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 25, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Σορρυ....Εγώ δεν το ήξερα αυτό....Εγώ πάντος πήρα τον εναν 12άρη 10Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιούλιος 26, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Να προσθέσω ότι εν΄ψ όλα αυτά παίρνουν σωλήνες 1/2 εξωτ εγώ έχω βάλει 1/2 εσωτ..... Μεγεια το συστημα φιλε Aλλα πες μου ρε συ,πως το καταφερες αυτο με τους σωληνες?????Μηπως μπερδευτηκες?γιατι απο οσο ξερω δε μπαινουν με τπτ οι 1/2 εσωτερικη :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 26, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2004 Απλό....Τα ρακορ της waterchill έχουν μία μπλέ ασφάλεια....Αυτή την έσπασα...Αλλά το ποιο απλό θα ήταν να πάρεις ρακόρ όπως του ψυγείου μου και να τα βάλεις στην θέση τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.