AN7 OverClocker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2004 Λοιπόν... Μερικές φωτογραφίες από το σύστημα υδρόψυξης που συναρμολόγισα την προιγούμενη εβδομαδα Εδώ θα δείτε μία μαμακία που έκανα και μου έσαπασε η γωνία πάνω στο ψυγείο....αλλά ας είναι καλα η εποξική... Εδώ μια πανοραμική φώτο από το ψυγείο... Εδώ μία πιο κοντινή εικόνα από το ψυγείο το οποίο είναι σωληνωτο.... Εδώ για να καταλάβουν μερικοί(καταρεμαν) τι πάει να πεί "σωληνωτό" Εδώ το CPU WaterBlock....με τον ανεμηστήρα αριστερά να φυσάει πάνω σε ψυκτράκια που από κάτω είναι τα mofsets(voltage regulator) Εδώ το VGA waterblock πάνω στην FX5600 η οποία δεν υφήσταται πλέον..... Εδώ μια μακρινή για να φανεί όλο το pc.... Μία λίγο πιο κοντινή.... Λίγο πιο κοντινή... Εδώ φαίνεται το ρεζερβουαρ η αντλία και το vga block....να πώ και κάτι... Η σειρά με την οποία πάει το νερό είναι :Ρεζερβουαρ-->αντλία-->ψυγείο-->Μπλοκς-->Αντλια Λοιπόν... Το ψυκτράκι αριστερά είναι πάνω στον decorder του video in της ΑΤΙ 9600ΧΤ Ο ανεμηστήρας φυσάει πάνω σε ψυκτράκια που είναι πάνω στις μνήμες... Λοιπόν....Αμα κοιτάξετε γυριζοντάς την προς τα αριστερα 8α δείτε... Το μπλοκ του επεξεργαστή..όπου υπάρχει μία είσοδος και 2 έξωδοι για καλύτερη ροή του νερού.... Εδώ θα δείτε το ψυγείο....πάνω στο κουτι έγινε μία μαμακία..... Είχα ένα ψυγείο με 1 ανεμηστήρα....οπότε είχα φτιάξει την ανάλογη τρύπα....και μετα με το διπλό έγινε η μαμκία..... Μία άποψη από πάνω.... Αυτή άμα την γυρίσετε προς τα δεξιά θα δείτε μια πολύ κοντίνη φώτο του μπλόκ της κάρτας γραφικών.... Ακόμα μία από λίγο πιο κοντά.... Λοιπόν..... Εδώ επειδή το psu ζεσταινόταν είπα να το κρυώσω λίγο.... Οπότε στην έξωδο έβαλα έναν Delta που να τρέχει στις 3500...το psu τώρα είναι πάγος....άσε που βγάζει και τον ζεστό από το κουτί.... Μια λίγο πιο κοντινή.... Να και η κάρτα γραφικών....του κουτιού είναι... Από την άλλη πλευρά... Πάρτε να χετε.... Αυτά από εμένα.... Τώρα περιμένω σχόλια....από τους παλούς νερουλάδες να μου πούν την γνώμη τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 23, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 $@#$@#%$@^%@^%@%^@Γιατι γίνεται αυτό ρε γαμώτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 23, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δουλεύει ο κώδικας....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 23, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 οκ κοιταξε το και μολις το φτιαχτει τα σβηνω εκτος αν θε λεις να τα σβησω τωρακαι μια ερωτηση Στην φωτο με το μπλοκ του επεξεργαστη τι συνδεσμολογια εχεις κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 24, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Στα εφτιαξα εγω, το Link προς το pathfinder εφταιγε(εσβησα και μερικα posts για να μην φορτωνεται αδικα με εικονες το Thread ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 24, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Αψογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@C-MoS@! Ιούλιος 24, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Ωραιο αν και πολυ μπερδεμα απο καλωδια....Για πες καμια temp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 24, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Καλή προσπάθεια, αλλά η συνδεσμολογία των σωλήνων στο block του επεξεργαστή είναι λάθος! Το σωστό είναι να μπαίνει το νερό στο κέντρο και να βγαίνει από τα πλάγια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούλιος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 γιατι μου φαινεται οτι γινεται χαμος!μηπως χρειαζεσαι κανα full tower για να εισαι κυριλε?παντως καλη φαση το waterchill...τι θερμοκρασιες εχεις,και τι σωληνακια εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούλιος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Καλημερα εγω δεν εχω και μεγαλη εμπειρια εστησα την υδροψυξη μου πριν απο κανα μηνα αλλα μεσα στο κουτι σου γινεται της κακομοιρας εχεις καλες θερμοκρασιες?κι αν ναι δεν εχεις πολυ θορυβο απο αυτα τα φαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 24, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 11:30] Καλή προσπάθεια, αλλά η συνδεσμολογία των σωλήνων στο block του επεξεργαστή είναι λάθος! Το σωστό είναι να μπαίνει το νερό στο κέντρο και να βγαίνει από τα πλάγια! Όπως είπα είμαι μέο νερουλάς.... Αμέσως τώρα θα το φτιάξω... Ευχαριστώ man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 24, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 12:34] γιατι μου φαινεται οτι γινεται χαμος!μηπως χρειαζεσαι κανα full tower για να εισαι κυριλε?παντως καλη φαση το waterchill...τι θερμοκρασιες εχεις,και τι σωληνακια εχεις? Και βέβαια χρειάζομαι ένα full αλλά έχεις να μου δώσεις $?Αυτά τα λεφτά τα μάζευα 2 μήνες τώρα...Σωληνάκια έχω κάτι απλά που τα αγώρασα από ένα μαγαζί στην Αλεξάνδρας ονόματι "Αβυσσος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 24, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogas [Σήμερα, στις 12:40] Καλημερα εγω δεν εχω και μεγαλη εμπειρια εστησα την υδροψυξη μου πριν απο κανα μηνα αλλα μεσα στο κουτι σου γινεται της κακομοιρας εχεις καλες θερμοκρασιες?κι αν ναι δεν εχεις πολυ θορυβο απο αυτα τα φαν? ¨οπως θα κατάλαβες το κουτί είναι μιντι οπότε δεν μπορουν να φτιαχτούν καλύτερα τα καλώδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 24, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Μπράβο μεγάλε καλή δουλειά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Ιούλιος 25, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 16:49] Όπως είπα είμαι μέο νερουλάς.... Αμέσως τώρα θα το φτιάξω... Ευχαριστώ man... Έτσι από περιέργεια, σημείωσε τι θερμοκρασίες επεξεργαστή έχεις τώρα και τι θα έχεις μετά τη διόρθωση της διάταξης των σωλήνων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 25, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Και βέβαια έχω σταμπάρει τις θερμοκρασίες....’σε γιατι έκαναν μία απότομη κίνηση στο ψυγείο και μου έσπασε πάλι η γωνία από το ψυγείο....Να προσθέσω ότι εν΄ψ όλα αυτά παίρνουν σωλήνες 1/2 εξωτ εγώ έχω βάλει 1/2 εσωτ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 25, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Λοιπόν....Τα αποτελεσμάτα είναι καλά....Έχουμε 4-5 βαθμούς κέρδος....δεν είναι καθόλου λίγο...Λοιπόν...Βαρτον 2600+@ 2550 @ 1,96 τάση...Before fix : Cpu temp : idle 43 full 45-46 System 37After: Cpu temp idle 38-39 full 41-42 system 37Nα σαι καλα george.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 25, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 02:10] Μπράβο μεγάλε καλή δουλειά !! Thanx man:flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 25, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 AN7 Overclocker τα fans του ψυγείου τι μάρκα είναι και απο που τα πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούλιος 25, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Xm.....o OverClocker από τον texno... ειμαι.........Μαρκα με καψες....... λένε πάνω Sunon είναι χαμηλά σε θόρυβο και έχουν πολύ καλό airflow.....και τα πείρα από ένα κατάστημα με ηλεκτρικά στην αγία παρασκευή ονόματι "Μιχος" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.