Jump to content

Τί κάρτα γραφικών να ψάξω σε φορητό για χρήση με projector?

vgiozo

Recommended Posts

Μου ζήτησαν να προτείνω φορητό που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για επεξεργασία κειμένου και για προβολή βίντεο/παρουσιάσεων σε σύνδεση με προτζέκτορα σε συνέδρια, ημερίδες κτλ..

Δεν ξέρω αν χρειάζεται να έχει και dsub και hdmi...να μου πείτε αυτό εξαρτάται απο τον προτζέκτορα...αλλά δεν υπάρχει ιδιόκτητος κι όποτε χρειάζεται βρίσκονται από συνεργάτες...λέω μην πέσουμε σε περίπτωση που έχει ένα από τα δύο και δεν υποστηρίζεται...υπάρχουν και αντάπτορες βέβαια...ενιγουέη..

Έχω μείνει πίσω αρκετά και δεν ξέρω τί θα μπορούσε να καλύψει με ασφάλεια αυτές τις απαιτήσεις...αν θα αρκούσε οποιαδήποτε ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ή θα ήταν καλύτερα αν επιλεγόταν κάτι λίγο πιο ισχυρό...αλλά τί;

Ο προϋπολογισμός είναι ο χαμηλότερος δυνατός...σίγουρα όχι όμως πάνω από ~500€

Η οθόνη δεν χρειάζεται να είναι πάνω από 15'' ίντσες...

Μπορείτε να προτέινετε κάρτα γραφικών ή και κάποιον φορητό με την προτεινόμεη κάρτα γραφικών, όπως αγαπάτε...

Ευχαριστώ..

Ωραία, ευχαριστώ πολύ...

Αυτό εδώ πώς σας φαίνεται;

(θα πήγαινα για Πλαίσιο, αλλά προορίζεται για χρήση στα Χανιά, όπου υπάρχει αντιπροσωπεία e-shop κι έχει κι εξτρά εγγύηση άμεσης αντικατάστασης)

ACER ASPIRE 5349-B814G50MIKK 15.6'' INTEL DUAL CORE B815 4GB 500GB

ΥΓ: να προτιμήσω κάρτα γραφικών με αυτόνομη μνήμη ή κοινής χρήσης της RAM;; Καταρχήν μου φαίνεται καλύτερη αφετηρία η ύπαρξη αυτόνομης μνήμης, αλλά δεν ξέρω αν αυτά που λένε "αυτόνομη" μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τη RAM αν χρειαστεί

Ευχαριστώ πολύ για τη πρότασή σου...όντως πολύ ωραίος φορητός...

Δεν μπορώ όμως να αποκλείσω και το Acer...η εμπειρία μου είναι διαφορετική...

Εγώ έχω ακόμη ένα Acer του 2004 που δούλευε συνέχεια επί 1+ χρόνια, μέρα-νύχτα χωρίς να βγάλει άχνα...δεν ήταν το πιο ήσυχο, αλλά σίγουρα ήταν πολύ δυνατό και ανθεκτικό...μετά πήρα σταθερό, αλλά ο φορητός ακόμη κλωτσάει (αν και ο δίσκος δείχνει σημάδια κούρασης)

Από την άλλη η μητέρα μου πήρε πριν 3 χρόνια ένα ακριβούτσικο Dell...πολύ σύντομα χάλασε η οθόνη (παρουσίαζε γραμμές), έβγαλε πρόβλημα η μητρική, της αλλάξαν και το δίσκο...

Εντός εγγύησης έστειλαν υλικά refurbished για την αντικατάσταση των προβληματικών υποσυστημάτων...τί κι αν ήρθε ο τεχνικός στο σπίτι; Η οθόνη πολύ σύντομα έγινε ίδια και χειρότερα (τώρα δεν δείχνει καθόλου εικόνα κι είναι εκτός εγγύησης), το σύστημα κλείνει σε άσχετες στιγμές, έχει προβλήματα με τη τροφοδοσία, υπερθέρμανση...

..σκέτο δράμα...

Η εμπειρία μου είναι ότι τα "ονόματα" υπερεκτιμούνται...

Εγώ θα σου πρότεινα Dell Vostro, είναι "σκυλιά" αξιοπιστίας για την δουλειά που θέλεις. Μακράν ποιο αξιόπιστα από άλλα mainstrain laptop έστω και της ίδιας εταιρείας. Εναλλακτικά Lenovo Thinkpad, στην ίδια κλίμακα, πρόσεχε όμως γιατί τα 11άρια δεν έχουν vga παρά μόνο hdmi out.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.