Jump to content

Εφορευτικη επιτροπη

jax7480

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Το να βάλεις νομικό να το δει δεν έχει νόημα πιστεύω γιατί είναι γραμμένο "παντού" πως είναι random draw και δεν θα βγάλεις άκρη φυσικά ποτέ.

Κοιταξε, θεωρω υποχρεωση του πολιτη να βοηθα σε τετοιες περιπτωσεις. Γι'αυτο κ πηγα τρεις φορες (ειπαμε γιατι πηγα δις σ'αυτες του 2012).

Αλλα αυτο ειναι κοροιδια. Δεν ανεχομαι νταβατζιλικια κ κομματομαγκια.

Ρωτησα εναν δικηγορο κ μου πε πως τα χαρτακια πηγαινουν σφραγισμενα στους δημους κ εκει τα συμπληρωνουν. Για καλη μου τυχη βρηκα το χαρτι ''καταταξεως'' του 2010 που φαινεται ξεκαθαρα πως το ονομα μου εχει γραφτει με διαφορετικο στυλο.

Επειδη δεν ανεχομαι κανενα δημοσιοκοπριτη/δημοσιοξαπλαριο να με θεωρει μαλακα επειδη δε φωναζω, πηρα τηλεφωνο τον δικηγορο μου για να ψαξει ποιος το εγραψε. Ειτε ειναι απο την εισαγγελια ειτε απο το δημο, σκεφτομαι σοβαρα να κανω μήνυση.

ΥΓ. ολοι γυρω μου μου ειπαν για χαρτι απο γιατρο, για χαρτι απο στρατο, για χαρτι απο τρελαδικο ή να εξαφανιστω κ να μη ψηφισω. Αλλα το θεωρω οτι πιο εξευτελιστηκο να υπομεινω στα καψονια των αγραμματων ανθυποπιθηκων χριστιανοταλιμπαν δημοσιοξαπλαριων.

Εγώ μαζί σου είμαι.

Απλά φοβάμαι πως πας να μπλέξεις κάπου που δεν θα βγάλεις άκρη...

Και το βασικά θα πρέπει και να πας την Κυριακή για να είσαι και σωστός στο claim σου αν κάτι πάει στραβά.

Αν έχεις κουράγιο φυσικά κάντο και θέλω να μάθω τι και πως πήγε, απλά εγώ δεν θα εμφανιζόμουν καν. Η θα πήγαινα να ψηφίσω και αν μου λέγανε να κάτσω κλπ απλά θα τους έγραφα στα @@ μου.

ΕΔΙΤ.

όπως το λες με το χειρόγραφο πιστεύω πως αυτό που έγραψα στο 2ο ποστ μου παίζει να ισχύει....

Θα διαφωνήσω μαζί σας, είναι μια υποχρέωση και πρέπει να πάτε όλοι.

Η θέση του πολίτη στις επιτροπές διασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας, και εξασφαλίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Το είστε πολλοί (όπως και εγώ) αηδιασμένοι απ΄τη πολιτική κατάσταση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απέχετε απ' τις διαδικασίες εκλογής.

Θυμάμαι τα καραγκιοζιλίκια που έκαναν πολλοί, έρχονταν στην αίθουσα και το έπαιζαν άρρωστοι, άλλοι είχαν πονόδοντο, άλλοι τους πονούσε ο κ@λος τους κτλ. Φυσικά να ξέρετε ότι αυτά κάνουν "μπαμ" από χιλιόμετρα.

Λάκη μαζί σου.

Και εγώ πήγα την 1η φουλ και την 2ή μισή.

Αλλά δεν μπορεί να έχω τον νομικό αντιπρόσωπο και τις φοιτιτριούλες της ΔΑΠ/ΚΝΕ/ΣΚΑΤΑ εκεί να παίρνουν λεφτά και να ξύνουν τα @@ τους. και εμένα να μην μου δίνουν ούτε νερό και να με υποχρεώνουν να πετάξω τις Κυριακές μου και να είμαι ζομπι την Δευτέρα.

Συμφωνώ στο λέω πάλι, απλά το είδα πως είναι και με εκνεύρισε.

Με τους γραμματείς των δικαστικών αντιπροσώπων τί γίνεται;

Η φίλη μου θα σταλεί ως δικ. αντ. στη Σύρο, και τους δικιολογούν έναν γραμματέα, αλλά αν με πάρει, επίσημος τρόπος να μείνω εγώ αντί άλλου που θα επιλέξουν ίσως εκεί υπάρχει; Όχι ότι θα πληρώσω καράβι και θα φύγω, αλλά λέμε, μη μας βάλουν και στο μάτι! Δε θα πλακωθούμε κιόλας.

Λάκη μαζί σου.

Και εγώ πήγα την 1η φουλ και την 2ή μισή.

Αλλά δεν μπορεί να έχω τον νομικό αντιπρόσωπο και τις φοιτιτριούλες της ΔΑΠ/ΚΝΕ/ΣΚΑΤΑ εκεί να παίρνουν λεφτά και να ξύνουν τα @@ τους. και εμένα να μην μου δίνουν ούτε νερό και να με υποχρεώνουν να πετάξω τις Κυριακές μου και να είμαι ζομπι την Δευτέρα.

Συμφωνώ στο λέω πάλι, απλά το είδα πως είναι και με εκνεύρισε.

Δικαστικός αντιπρόσωπος λέγεται και μόνο τα @@ του δεν ξύνει, γερό λούκι τρώει και θα φάει πιο γερό σ αυτές τις εκλογές (τριπλές και θα πληρωθεί για μία αναμέτρηση). Αλλά κι αν βρήκες κάπου κάποτε κάποιον να τα ξύνει και να μην είναι υπέυθυνος, αυτό δεν αναιρεί και πάλι την ευθύνη που αντικειμενικά είχε και ότι θα μπορούσε να επισύρει αυτή σε περίπτωση στραβής.

Τώρα στο ότι ζήτησες ενώ διψούσες από οποιονδήποτε συνάνθρωπο νερό και δεν σου έδωσε, τι να πω... Πραγματικά τραγικό.

Με τους γραμματείς των δικαστικών αντιπροσώπων τί γίνεται;

Η φίλη μου θα σταλεί ως δικ. αντ. στη Σύρο, και τους δικιολογούν έναν γραμματέα, αλλά αν με πάρει, επίσημος τρόπος να μείνω εγώ αντί άλλου που θα επιλέξουν ίσως εκεί υπάρχει; Όχι ότι θα πληρώσω καράβι και θα φύγω, αλλά λέμε, μη μας βάλουν και στο μάτι! Δε θα πλακωθούμε κιόλας.

Στο πρακτικό που θα συντάξει θα σε αναγράψει ως γραμματέα και τέλος. Ο δικαστικός επιλέγει ελεύθερα τον γραμματέα του, μην ανησυχείς. Μετά θα σου υπογράψει και τις αντίστοιχες βεβαιώσεις ώστε να πληρωθείς. Διάβασε το ΦΕΚ 1189/2014, τα εξηγεί όλα αναλυτικά.

Ο αντιπρόσωπος έκανε όση δουλειά και εγω στην καλύτερη, και ναι υπέγραψε στο τέλος, αλλά πήρε αν θυμάμαι καλά 500€ για την Κυριακή του. Εγώ έπρεπε να πληρώσω για να φαω. Και φυσικά δεν με πειράζει, δόξα τον σατανά δεν έχω κανένα θέμα βιοπορισμου, απλά αυτός 500 και εγω νταβατζιλικι? Εξου και ο εκνευρισμός.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Ο αντιπρόσωπος, ο κάθε αντιπρόσωπος, έκανε δουλειά και πριν από σένα (παραλαβή σάκου από την προηγούμενη μέρα τουλάχιστον, σύνταξη βιβλίων) και έκανε και μετά από σένα (παράδοση σάκου, λοιπή χαρτούρα). Συν τοις άλλοις είχε την ευθύνη και για την δουλειά που έκανες εσύ και όλοι οι άλλοι και κατά πόσο σωστά την κάνατε. Αυτός θα έτρεχε μετά σε περίπτωση στραβής. Όσο για το φαγητό, δεν προβλέπεται κανένας δικαστικός αντιπρόσωπος να τρώει τζάμπα.

Στο πρακτικό που θα συντάξει θα σε αναγράψει ως γραμματέα και τέλος. Ο δικαστικός επιλέγει ελεύθερα τον γραμματέα του, μην ανησυχείς. Μετά θα σου υπογράψει και τις αντίστοιχες βεβαιώσεις ώστε να πληρωθείς. Διάβασε το ΦΕΚ 1189/2014, τα εξηγεί όλα αναλυτικά.

Ευχαριστώ! Απ' ότι κατάλαβα τα οδοιπορικά θα μπουν στο λογαριασμό πριν τις εκλογές;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.