xdoc Απρίλιος 28, 2012 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 εκει περιμενουν να κανουν τις νοθειες νομιζεις?εκεί να δείς τι παίζετε στην καταμέτρηση με τα έγκυρα και άκυρα και πόσοι τρόποι υπάρχουν -εαν όλοι δεν είναι προσεκτικοί- να βγάζουν άκυρα συγκεκριμένα ψηφοδέλτια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 28, 2012 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION]:Με ενδιαφέρει με νόμιμο τρόπο να δω αν μπορώ να απαλλαχτώ. Ούτε να μην πάω επειδή έτσι αποφάσισα, ούτε επειδή απλά δεν θα είμαι στον τόπο διαμονής την ημερομηνία των εκλογών. Θέλω απλά να ξέρω τι μπορώ να κάνω για να οριστεί κάποιος άλλος αντί εμού.by default υπαρχουν αναπληρωματικοι (αν θυμαμαι καλα διοριζονται 2 πενταδες μια κυρια μια αναπληρωματικη ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 28, 2012 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 στην αστυνομία ή στο δήμο πηγαίνω για απαλλαγή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Απρίλιος 28, 2012 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 γιατι νομιζω οτι ειναι 3 μελη και 2 αναπληρωματικοι?? [MENTION=51]jax7480[/MENTION] Υποθετω οτι θα πας να ψηφισεις πρωι και θα φυγεις για αθηνα εκ των υστερων?? Δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι στην εισαγγελια(??) ενσταση or somethnig αλλα το πιο πιθανο ειναι α)να μη μπορεις πλεον (ή και γενικοτερα) β)να μην ασχοληθουν καθολου και απλα να σου πουν "μην πας" ,"κανε οτι νομιζεις". Αν δε ψηφισεις ουτως η αλλως ..απλα μη το παρεις κατακαρδα Δε προκειται να γινει τιποτα..το πολυ πολυ να φταρνιστεις λιγο μετα τις 7 το πρωι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 28, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2012 Δεν ξέρω αν με αυτό τον τρόπο θα είμαι καλυμμένος, αλλά την Κυριακή των εκλογών, καθώς και την προηγούμενη, θα πάω σε κάποιο τμήμα στην Αθήνα να πάρω κάποιο χαρτί πως ήμουν εκεί. Αυτό σε περίπτωση που φάει κάποιος κόλλημα και το κυνηγήσει. Εννοείται πως την Δευτέρα θα πάρω και χαρτί από την κλινική που θα είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 29, 2012 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Δεν ξέρω αν με αυτό τον τρόπο θα είμαι καλυμμένος, αλλά την Κυριακή των εκλογών, καθώς και την προηγούμενη, θα πάω σε κάποιο τμήμα στην Αθήνα να πάρω κάποιο χαρτί πως ήμουν εκεί. Αυτό σε περίπτωση που φάει κάποιος κόλλημα και το κυνηγήσει. Εννοείται πως την Δευτέρα θα πάρω και χαρτί από την κλινική που θα είμαι.απλη και πρακτικη λυση.Απο την Παρασκευη Σαββατο βρες τον δικαστικο αντιπροσωπο του τμηματος που διοριστηκες και πες του τι και πως.Τον βρισκεις μεσω του δημου "oh hai λεγομαι ετσι κι ετσι και θελω να αναφερω κατι στον κ.δικαστικο αντιπροσωπο του εκλογικου τμηματος ΧΥΖ ,παρακαλω δωστε μου το κιν του." η στο Πρωτοδικειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 29, 2012 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 εκανα λαθος ,η τιμωρια ειναι βαρυτερη 3. Οι δικαστικοί, διοικητικοί στρατιωτικοί, αστυνομικοί, δημοτικοί υπάλληλοι, δήμαρχοι, και δημοτικοί σύμβουλοι, δικαστικοί αντιπρόσωποι, μέλη εφορευτικών επιτροπών, γραμματείς ή διερμηνείς αυτών, που αμελούν ή δείχνουν απείθεια στην έγκαιρη εκπλήρωση των καθηκόντων που τους επιβάλλονται από τις διατάξεις του παρόντος, ή επεμβαίνουν ενεργώς και με τρόπο που δεν επιτρέπεται από τις κείμενες διατάξεις σ` εκλογικές ενέργειες ή δείχνουν συμπεριφορά ασυμβίβαστη προς τα αξιώματα και τις ιδιότητες τους σε ζητήματα εκλογικά, τιμωρούνται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών μέχρι δύο χρόνια και με στέρηση των αξιωμάτων και θέσεων που προβλέπονται στο άρθρο 63 του Ποινικού Κώδικα, από έξι μήνες μέχρι δύο χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Απρίλιος 29, 2012 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Εμενα μ ηρθε χαρτι για τακτικο μελος..αν μπω γραμματεας και παρω το 100αρικο θα κατσω,αλλιως δεν εχω την ορεξη τους να κατσω 20ωρες εκει...θα παω για μπυρες!!!μια χαρα καιρο θα εχει κιολας!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 29, 2012 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 1 φορά στα 4 χρόνια να μπορούσαμε να κρατηθούμε από τις μπύρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 29, 2012 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 1 φορά στα 4 χρόνια να μπορούσαμε να κρατηθούμε από τις μπύρες Κάθε 2 είναι πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Απρίλιος 30, 2012 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Τι χρειάζομαι για να δικαιολογησω την απουσία μου. Πες τους ότι είσαι εφοπλιστής και πρέπει να φύγεις. Το πολύ πολύ να σε βάλουν σε κανά VIP κελί να κάνεις και κανά κονέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 2, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2012 Είπα και εγώ ... να μην έχει thread ο Λάμπης για αυτό το θέμα. Μου ήρθε και μένα το χάρτι. Τοιχοκολλήθηκε. Τώρα ότι το χαρτί έχει έρθει επαρχεία και εγώ εδώ και 2,5 χρόνια μένω Αθήνα δεν νομίζω ότι τους απασχολεί. Δεν με καλύπτουν τα χιλιόμετρα και θέλω και να ψηφίσω. Ρε συ τσάκωνα ... θα τον βαρέσω τον δικαστικό αντιπρόσωπο και τσάμπα. Σε όλες τις εκλογές μέχρι τώρα με έχουν εφορευτική επιτροπή εκτός από την πρώτη φορά που δεν με πρόλαβαν γιατί στα 19 καταφερά να βγάλω εκλογικό βιβλιάριο και να ψηφίσω μετα απο 6-9 μήνες. Καταντάει αηδία. Μια φορά την γλύτωσα γιατί ήμουν φαντάρος και εξοδούχος και δεν είχε προνοήσει κανείς (ούτε διοικητής - ουτε δικαστικός) και την έκανα με ελαφριά αφού είχα ρίξει και ένα 7ωρο σκοπέτο πριν πάρω το εξοδόχαρτο. Μια από τα ίδια χάλια και σε δημοτικές-νομαρχιακές εκλογές. Με βλέπω να πηγαίνω κατα τις 17:00 να φηψίζω και απο κει και πέρα ο Θεός βοηθός. Τι παίζει για κυρώσεις του νόμου; Βάλε και για την περίπτωση της εφορευτικής και για την περίπτωση βιοπραγείας κατα δικαστικού αντιπροσωπου Y.Γ. Πλάκα κάνω για το τελευταίο αλλά θα επανέλθω όταν μάθω από που βγαίνει η λίστα και ποιος ονομαστικά είναι αρμόδιος για την λίστα αυτή. ΕΛΕΟΣ πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAMAYOSHI 2 Μάϊος 4, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Καλησπερα παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερει κανεις...μου στειλανε κι εμενα να παω σαν αναπληρωματικο μελος, οπως γραφει το χαρτι. Μου ειπε ενας γνωστος μου οτι ακουσε στις ειδησεις οτι θα πληρωθει η Εφ.Επιτροπη σ αυτες τις εκλογες. Ισχυει; Μηπως ισχυει εκτος απο τους δικηγορους μονο για τα κυρια μελη; εγω μηπως που δεν ειμαι κυριο μελος και με γραφουν σαν αναπληρωματικο να παρω απο τα 3 το μακρυτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 4, 2012 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Πληρωμή δεν παίζει δυστυχώς για την εφορευτικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 4, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Πληρωμή δεν παίζει δυστυχώς για την εφορευτικη16744/26.4.2012 Καθορισμός της ειδικής αποζημίωσης και των οδοιπορικών εξόδων των διοριζομένων αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής κ.λπ. για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyvelm Μάϊος 4, 2012 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Τσακωνα να σε ρωτησω εσυ μπορει να ξερεις,γραμματεα παιρνει απο την εφορευτικη ο δικαστικος ή εχει καποιον δικο του?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAMAYOSHI 2 Μάϊος 4, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2012 Πληρωμή δεν παίζει δυστυχώς για την εφορευτικη Συγγνωμη που ξαναρωταω και δεν θελω να αμφισβητησω καθολου την απαντηση σου, το χεις ψαξει το ζητημα 100% για αυτες τις εκλογες και ειναι σιγουρο οτι δεν πληρωνουν; γιατι μου το χουν πει 2 ανθρωποι κι ο ενας μαλιστα το ειδε στις ειδησεις! ΥΓ: Παρεπιπτωντος ο Κωστας ο Τσακωνας ο ηθοποιος ειναι κολλητος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 5, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 Τσακωνα να σε ρωτησω εσυ μπορει να ξερεις' date='γραμματεα παιρνει απο την εφορευτικη ο δικαστικος ή εχει καποιον δικο του??[/quote']Άλλοι παίρνουν τις μπιτσιζ τους, άλλοι παίρνουν απτό δήμο γενικά διορίζει όποιον θέλει ο δ. Αντ.,μπορείς να δώσεις όνομα κ τηλ στο δήμο σου αν θελήσει οδικ αντιπρ να διορίσει κάποιον από λίστα[MENTION=11442]STAMAYOSHI[/MENTION]Εδώ κάνουν κράτηση 23 ευρώ απτά 100που θα παρειογραμματεας ειδικά για φέτος...λες να βγάλανε έξτρα πληρωμή για την εφορευτική?Υγ:Μόλις επιθεώρησα το εκλογικο μου τμήμα....Δεν πιάνει κινητό σε ακτίνα 30χλμ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 5, 2012 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 γιατί που σε στείλανε;Περιμένω αντιδράσεις σου με τους Γρούεζες...Ψάχνω για τη ατάκα που θα τους πετάω στην μάπα μόλις τους βλέπω με το αυτοκόλλητο στο πέτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάϊος 5, 2012 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2012 E-Lawyer: Οι πολίτες ως άμισθα μέλη εφορευτικών επιτροπών: καθήκον ή καταναγκαστική εργασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.