Jump to content

Προβλημα με ''γιρλαντα''!!!

Tarlac

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω αγορασει αυτο eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής ....Το εστησα λοιπον στο κουτι(corsair t600) μου γυρω γυρω κανα μισαωρο, βιδωσα και το μηχανισμο πισω,παταω το κουμπι και δεν αναβουν τα λαμπακια!Μ αναβουν τα δικα μου τα λαμπακια και αρχιζω Χριστοπαναγιες :p,ελεγα οτι ειναι καμενο αλλα αντε τωρα να το αποδειξω!Ενω το ειχα αναμενο το pc ξεβιδωνω τη βιδα που κραταει το μηχανισμο με το κουμπι(αν δεν ειμαι σαφης,εννοω εκει που ειναι η pc-i,εκει μπαινει ο μηχανισμος.Δεν μπαινει σε pc-i ομως,παιρνει απο το τροφοδοτικο κατευθειαν ρευμα.) τσακ αναβουν τα λαμπακια!!!Βιδωνω τη βιδα,οπως τη βιδωνα αναβοσβηναν τα λαμπακια και οταν την εφτανα στο τερμα σβηνανε.Αφηνα λιγο λασκα αναβανε αλλα αμα κουναγα το κουτι σβηνανε παλι!!!Οταν ειναι ξεβιδοτο δουλευει,Λογικα κατι με το ρευμα συμβαινει και ερχομαι να ρωτησω, πως μπορω να το μονώσω αυτο???? :help::help::help::help:

να και μερικες εικονες για να δειτε πως ειναι http://www.aerocooler.com/products/CBLNZ1MLEDR_m.jpg

https://www.galaxus.com/img/416x256/t-1/462990.png

ο μηχανισμος ειναι πανω σε μεταλλικη μπαρα που μπαινει στη πισω πλευρα του κουτιου.

το κουτί σου είναι γειωμένο ?

όταν το ακουμπάς σε μεταλλική επιφάνεια σε χτυπάει ρεύμα ?

Το εχω πανω στο θρανιο μου,οπου εχει ξυλινη επιφανεια και μεταλικα ποδια και στο τελος αυτων εχει πλαστικο!Δεν το εχω ακουμπισει κατω στο πλακακι,αν και σκοπευω να το αφησω στο θρανιο μου για να το βλεπω.

Πρεπει να σου αναφερω,οτι μ καηκαν τελικως τα λαμπακια και θα παρω την Τεταρτη να το πω στο μαγαζι!! :slap:

Αν πραγματι υπαρχει πρόβλημα μόλις ακουμπουσε στο σασι του κουτιου θα εσβηναν. αλλα δεν υπάρχει λογική να κυκλοφορεί τάση στα μεταλλικά της πλακέτας. Απο ότι λες τρία ειναι τα πιθανα σενάρια.

1ον κακές κολλήσεις στην πλακέτα που μόλις ζορειται απο την βίδα κάνουν κενά .

2ον κακός κοννέκτορας ρεύμας ο οποίος τυχάινει να χάνει επαφή μόλις βιδώνεις. Ειναι πιθανό να κοντράρει κάπου σε ψυκτρα και μόλις χαλαρώσει κάνει επαφή το καλώδιο .

3ον προβληματικό καλώδιο της σειράς led.

πρεπει να δοκιμάσεις δίνοντας τάση και έχοντας το ελέυθερο το πλακετάκι άν κουνώντας τα διάφορα καλώδια τρεμοπαίζουν η σβήσουν τα Led

όσο για το αν ένα κουτί είναι γειωμένο. ολα τα μεταλλικά κουτία επειδή έχουν επαφή με την λαμαρίνα του τροφοδοτικού η οποία είναι γειωμένη μέσω της μπρίζας του σπιτιού είναι γειωμένα.

πρεπει να δοκιμάσεις δίνοντας τάση και έχοντας το ελέυθερο το πλακετάκι άν κουνώντας τα διάφορα καλώδια τρεμοπαίζουν η σβήσουν τα Led

όσο για το αν ένα κουτί είναι γειωμένο. ολα τα μεταλλικά κουτία επειδή έχουν επαφή με την λαμαρίνα του τροφοδοτικού η οποία είναι γειωμένη μέσω της μπρίζας του σπιτιού είναι γειωμένα.

Οταν ηταν ξεβιδωτο,λειτουργουσε μια χαρα!Οταν το ακουμπαγα στη γριλια πισω για να το βιδωδω αναβοσβηναν και οταν το βιδωνα εσβηναν τελιως!!!

Αυριο θα παρω τηλ να δω τι θα μου πουν...Μπορει να εχει τυχει και σε αλλον!

Αν πραγματι υπαρχει πρόβλημα μόλις ακουμπουσε στο σασι του κουτιου θα εσβηναν. αλλα δεν υπάρχει λογική να κυκλοφορεί τάση στα μεταλλικά της πλακέτας. Απο ότι λες τρία ειναι τα πιθανα σενάρια.

1ον κακές κολλήσεις στην πλακέτα που μόλις ζορειται απο την βίδα κάνουν κενά .

2ον κακός κοννέκτορας ρεύμας ο οποίος τυχάινει να χάνει επαφή μόλις βιδώνεις. Ειναι πιθανό να κοντράρει κάπου σε ψυκτρα και μόλις χαλαρώσει κάνει επαφή το καλώδιο .

3ον προβληματικό καλώδιο της σειράς led.

δεν είναι και τόσο σπάνιο μια πρίζα να έχει πρόβλημα στην γείωση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.