Jump to content

αγορά πάστας, από που;

anonymous-root

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου τέλειωσε η πάστα και θα πρέπει να πάρω άλλη.

έχω καταλήξει στην Artcic MX2 ή την Artic Silver 5.

Κυρίως ψάχνω την πρώτη.

Έχετε υπόψη κανένα μαγαζί που να διατίθεται; (και αθήνα) και σε νορμάλ τιμή;

Π. δεν την έχει, e-shop μετά από 15 μέρες (και τα 2 θέλω να τα αποφύγω), visionstudio έχει τη συσκευασία των 30γρ. που είναι πολλά. Στα άλλα δεν υπάρχει.

Υπόψη ότι είμαι θεσσαλονίκη και δε με ψήνει να πληρώσω +5 για μεταφορικά (οπότε το eworld απορίπτεται). μπορώ να την πάρω ΚΑΙ από αθήνα, αφού έχω άτομο να την πάρει.

είδα και στο γερμανικό amazon (όπου θα τη στείλω σε φίλο στη γερμανία) αλλά η τελικά διαφορά είναι σχετικά μικρή.

Τερκενλή πήγες;

Εχει καλές πάστες εκεί!

όχι, παίρνω από αλλου που ειναι πιο φτηνές :p

ο τερκενλής έχει καλά τσουρέκια! (κόβεσαι :D)

@venom είδα και στο Εbay, βγαίνουν πολύ ακριβές με τα μεταφορικά που βάζουν.

[MENTION=1318]leros2004[/MENTION], πολύ καλύτερη, αλλά και πολύ ακριβότερη...

Θα ήταν καλή φάση αν μπορούσες να πεις και σε κανα φιλαράκι σου που να χρειάζεται και αυτός να έπαιρνε μία και να μοιραζόσασταν τα μεταφορικά.Οπότε και θα σου ερχόταν μια χαρά.

arctic silver 5 είναι παρελθόν για μένα.πάρε mx-2/3/4 και είσαι αρχηγός,καθόλου cure time :)

Μάλλον θα την πάρω από το γερμανικό amazon (με δωρεάν μεταφορικά) και θα μου την στείλει ένα φιλαράκι απο γερμανία (με μεταφορικά κάτω από 1 ευρώ :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.