Οδυσσέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2004 Ξαφνικά έκανε restart από μόνο του και κατά την αρχική οθόνη που μετράει η μνήμη οθόνη έκλεισε και από τότε το PC δε ξεκινάει καν. Όταν το ξεκινάω, τα ledάκια στο πληκτρολόγιο δεν αναβοσβήνουν. Ούτε η οθόνη λαμβάνει κάποιο σήμα. Τα ανεμηστήρια όλα (κουτί, cpu, vpu, mobo) δουλεύουν. Τίποτα δε μυρίζει καμένο! Το NEC 2500A φαινόταν να είχε χαλάσει, το led του δεν άναβε κατά την εκκίνηση και το πορτάκι δεν άνοιγε όταν πάταγα το κουμπί. Όταν όμως του έβγαλα το IDE καλώδιο και το άφησα μόνο με τήν τροφοδοσία, συνήλθε και το πορτάκι άνοιξε. Τι λέτε να φταίει; Εγώ υποπτεύομαι μα τη σειρά: M/B, CPU, PSU. Ίσως να ναι και η μνήμη.. ????? ????? ????? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 23, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Λογικά πρέπει να ακούς κάποια Bip στο start up.Ακούγεται κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 23, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 αμαν ρε οδυσσεα παλι σε εσενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 23, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 To mobo δεν έχει ηχειάκι και δε μπορεί να ακουστεί τίποτα. Ναι βρε ea6gka....... είναι να χτυπάω τον τοίχο στο κεφάλι μου.... πρώτα η vpu, μετά η άλλη vpu, τώρα ποιος ξέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούλιος 23, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 μπορεις να γραψεις αναλυτικα το συστημα σου απο τι αποτελειται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 23, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka μπορεις να γραψεις αναλυτικα το συστημα σου απο τι αποτελειται? Έγραψα το σύστημα στην υπογραφή. Ακόμα είναιAPU: Audigy 2PSU: Enermax EG365AX (350W) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 23, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 Η υπογραφή σου δεν εμφανίζεται.Έχεις άλλη vga να δοκιμάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 23, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2004 ’λλη vpu δεν έχω. Αλλά δε νομίζω να είναι (ΠΑΛΙ???) η vpu αφού τώρα το μόνο που δουλεύει είναι τα ανεμηστήρια. Πριν, με χαλασμένη τη κάρτα γραφικών, τα υπόλοιπα δούλευαν... άκουγα τον ήχο του σκληρού να φορτώνει κτλ...Η υπογραφή δεν εμφανίζεται; Τι φαίνεται δηλ.; Εγώ τη βλέπω κανονικά....Μ/Β: Gigabyte 8KNXP (Intel 875)CPU: P4 2.6C HT (800MHz)RAM: 1GB 400ΜHz Dual Ch. (μάρκα με 'καψες)VPU: MSI 9800pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 24, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2004 Ρε φιλε εχεις σκεφτει ποτε τη θεωρια που λεει οτι το ονομα μας καθοριζει σε εναν μικρο βαθμο την προσωπικοτητα μας.. , το λεω επειδη το pc σου, σου εχει προσφερει μια μικρη Οδυσσεια :...: Σοβαρα παντως δεν εχω γνωσεις να βοηθησω,αλλα σου προτεινω να προσθεσεις ενα ηχειακι στο μομπο..Αυτοι οι ηχοι σε ορισμενα προβληματα δινουν τη λυση χωρις καν ψαξιμο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Οδυσσέας Ιούλιος 25, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2004 Όλα καλά τελικά... οι μνήμες έφταιγαν. Μια απ' τις 2 -ή και οι 2- δεν πάταγε καλά.Ένα δεν καταλαβαίνω όμως..... 1 χρόνο το PC με αυτές τις μνήμες...... τώρα βρήκαν να κουνηθούν από τη θέση τους;; :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.