venom7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2012 Καλησπέρα! Δύο ερωτησούλες σχετικά με τον ff έχω και χρειάζομαι από όσους γνωρίζουν να με βοηθήσουν. Έχω τον 3.6 και σκέφτομαι για ποιο καινούρια έκδοση αλλά θα ήθελα να είναι συμβατό και το .xpi του the lab μας.Επειδή σε κάποιες που έχω δοκιμάσει δεν είναι συμβατό.Οπότε... 1)Ποια έκδοση προτείνετε για πιο καινούρια,καλή και συμβατή με αυτό που προανέφερα? Επίσης,τελευταία ο φίφης μου κάνει το εξής κουλό(που είναι και ένας λόγος που με παρακινεί να πάω σε πιο καινούρια έκδοση).Όταν τον ανοίγω,ανεξαρτήτως τα πόσα tabs έχω ανοιχτά(από ένα μέχρι χ),όταν πατάω το "x" για να τον κλείσω δεν κάνει τίποτα αλλά ούτε και minimize.Μόνον με ctrl+alt+del και kill από task manager.Και άμα κάνω alt+tab και μου το κατεβάσει και πατήσω να ξανα ανέβει,δεν...!!! Το έχετε πάθει και εσείς αυτό? 2)Κάποια λύση??? Άμα βρω λύση στο δεύτερο πρόβλημα μέσω του πρώτου,τότε είμαι καλυμμένος! Σας ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Απρίλιος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2012 Με firefox 12.0 το extension του Wiz απο εδω http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/firefox-menu-extension-gia-to-thelab-gr-22744.html δεν είναι συμβατο.Το έκανα install αλλα δεν παιζει οποτε πας πιο πισω.Iσως η 4.0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 29, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 Κάποιος που να χρησιμοποιεί ff 3.6++και το xpi του the lab δεν υπάρχει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 29, 2012 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2012 http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/thelab-gr-browser-tools-57466.html Μέχρι και 3.6.xx μου έπαιζε με το κόλπο που λέω στο post. Από 5 και άνω το ξεχνάτε. Για να αποδοθούν σωστά τα credits το project ξεκίνησε από τον Wizard! και συνεχίστηκε αργότερα από τον Jaco Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 30, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 1)[MENTION=9392]MoD[/MENTION]sΚαι γιατί δεν κάνει κάτι η δ.ο. του Λάμπη μας έτσι ώστε να είναι συμβατό και με νεότερες εκδόσεις???2)@everyoneΠοια έκδοση ff προτείνετε που να είναι καλή,σταθερή,χωρίς προβλήματα και με καλή κατανάλωση μνήμης???(ανεξαρτήτου του xpi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 30, 2012 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 1)[MENTION=9392]MoD[/MENTION]sΚαι γιατί δεν κάνει κάτι η δ.ο. του Λάμπη μας έτσι ώστε να είναι συμβατό και με νεότερες εκδόσεις??? 2)@everyone Ποια έκδοση ff προτείνετε που να είναι καλή,σταθερή,χωρίς προβλήματα και με καλή κατανάλωση μνήμης???(ανεξαρτήτου του xpi) 1) Αφενός έχει γίνει λίγο πιο περίπλοκο το σύστημα πλέον. Αφετέρου δεν είμαστε προγραμματιστές, αλλά όλα αυτά είναι προσφορές μελών μας. Το "Γιατί δεν κάνει κάτι η Δ.Ο.;" μου φαίνεται πολύ φάουλ, στον ελεύθερο μας χρόνο ασχολούμαστε να σας προσφέρουμε ότι μπορούμε, δεν ζητάμε χρήματα από κανέναν, οπότε όπως καταλαβαίνεις το να μας ζητάς υποχρεώσεις είναι πέραν για πέραν άκυρο. Μόλις μπορέσουμε και με όποιο τρόπο θα το προσφέρουμε ξανά απλόχερα και δωρεάν, όπως πάντα Για το 2) κατ' εμέ από την 3 και μετά άρχισε να χαλάει ο FF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 30, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2012 Προφανώς παρεξήγησες τα λεγόμενά μου!Δεν είπα αυτό που είπα ούτε για να αποδώσω ευθύνες στη δ.ο. αλλά ούτε ότι είστε υποχρεωμένοι!Απλά μιας και είναι κάτι του λαμπ, αναρωτήθηκα πως και δεν έχει κάνει κάτι τόσο καιρό?Απλόχερα και δωρεάν όπως λες και συ.Anyway,αφού δε γίνεται,τότε δε γίνεται!Πάμε σε κάποια άλλη χωρίς αυτό.Τότε απλά ας επικεντρωθούμε στη δεύτερη ερώτηση και όποιος έχει κάποια άποψη ας βοηθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.